اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سرعت شمارش پالس بوسیله پایهT0 ربطی به کریستال داره؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سرعت شمارش پالس بوسیله پایهT0 ربطی به کریستال داره؟

سلام
    سرعت شمارش پالس بوسیله پایهT0 میکروکنترلر ربطی به کریستال داره یا نه؟
    اگر فرکانس کلاک بالاتر باشه روی سرعت شمارش پایه T0 تاثیر داره ؟

پاسخ : سرعت شمارش پالس بوسیله پایهT0 ربطی به کریستال داره؟

کلاک نقش سنکرون کننده رو داره یعنی وقتی یه پالس از بیرون اعمال میشه تا اولین لبه بعدی کلاک شما از رویداد اون باخبر نمیشید

دیدگاه

چون پایه T0 مقدار هر پالس رو میریزه تو رجیستر TCNT و توی دیتاشیت چیزی در مورد کلاک سیستم نگفته بود(من ندیدم)
      نوشته اصلی توسط mojalan
      کلاک نقش سنکرون کننده رو داره یعنی وقتی یه پالس از بیرون اعمال میشه تا اولین لبه بعدی کلاک شما از رویداد اون باخبر نمیشید
      پس با توضیحات شما من نمیتونم بیشتر از کلاک میکروکنترلر فرکانس روی T0 داشته باشم.
      یعنی میکرو های فرکانس بالا هم بسته به کلاکشون میتونن پالس ورودی دریافت کنن ؟ میکرو با فرکانس 1گیگاهرتز میتونه تا فرکانس 1گیگ رو بخونه ؟

دیدگاه

اگه قرار باشه تایمری بیشتر از کلاک میکرو بتونه کار کنه حتما در دیتاشیت ذکر میشه . حداکثر کلاک ورودی به تایمرها در میکروهای AVR همون کلاک سیستم هست (و من جایی ندیدم که نوشته باشه کلاک در مد کانتری میتونه بالاتر از این باشه) . باز هم بهتره به دیتاشیت مد کانتری یه نگاه دقیقتر بندازین یا بصورت عملی تست کنید
        در مد کانتری کلاک و در نتیجه شمارش مستقل از کلاک سیستم هست ولی عملا شما برای خوندن محتویات تایمر با کلاک سیستم سنکرون هستید (دستور خوندن رجیسترها با کلاک سیستم اجرا میشه)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X