اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

انتخاب دیباگر برای avr

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

انتخاب دیباگر برای avr

با سلام
    دوستان یه دیباگر میخوام واسه avr
    البته اوریجینال
    دو مورد رو دیدم
    گرونن!!!
    اما چاره ای نیست
    یکی که سایت جوان داره به نام AVR JTAGICE mkII
    و یکی سایت روبو داره به نام پروگرامر و دیباگر ATMEL اصل ATMEL-ICE
    دوستان تفاوت قیمت این دو خیلی زیاده
    کسی تجربه کارکرد با این دو دیباگر رو داره؟
    لطفا کمک کنید تا بهترین خرید رو داشته باشیم؟

پاسخ : انتخاب دیباگر برای avr

نوشته اصلی توسط Rezash86
    با سلام
    دوستان یه دیباگر میخوام واسه avr
    البته اوریجینال
    دو مورد رو دیدم
    گرونن!!!
    اما چاره ای نیست
    یکی که سایت جوان داره به نام AVR JTAGICE mkII
    و یکی سایت روبو داره به نام پروگرامر و دیباگر ATMEL اصل ATMEL-ICE
    دوستان تفاوت قیمت این دو خیلی زیاده
    کسی تجربه کارکرد با این دو دیباگر رو داره؟
    لطفا کمک کنید تا بهترین خرید رو داشته باشیم؟
    سلام دوست عزیز
    بهتره atmel studio 7 رو نصب کنی و ببینی که بیشتر مانور atmel روی چه دیباگریه
    و راحتترشم اینه که توی خود سایت atmel بری و توی قسمت دیباگر یه سرکی بکشی
    اینایی که الان توی ایران هست متاسفانه نسخه های قدیمی تولید شده هستن و الان نسخه های به روزتر با ساپرت بیشتر از ویندوز های مختلف و ورژن های جدید atmel studio داره تولید میشه که بهتره روی اونا هزینه کنی

ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
    شهید دکتر مصطفی چمران
    اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
    ; C is not for children

دیدگاه

به این آدرس یه سر بزن:
      هم میتونی با کلیک روی buy now از قیمتش خبردار بشی و هم تفاوتشون رو باهم ببینی

http://www.atmel.com/search.aspx?filter=p&btnG=Search&site=en_c ollection&client=support_frontend&proxysty lesheet=support_frontend&output=xml_no_dtd&amp ;getfields=*&oe=UTF-8&ie=UTF-8&ud=1&exclude_apps=1&num=1000&acc ess=p&sort=date:L:d1&entqr=3&entqrm=0&lr=lang_en& q=+inmeta:tool_type~Debugger&dnavs=inmeta:tool _type~Debugger

ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
      شهید دکتر مصطفی چمران
      ; C is not for children

دیدگاه

در مورد تفاوتشون از نظر ساپورت اتمل استودیو که تفاوتی ندارند و با یه پدیت کردن ساپورت میشن.
        تا اونجایی که من متوجه شدم
        سه تا دیباگر ا تمل وجود داره
        dragon
        atmelice mkii
        atmel ice 3
        با تحقیق زیاد و مطالعه متون اتمل متوجه شدم کم حجم ترین و مناسب ترین نوعش dragon بوده که با توجه به اینکه قیمت اون حدوود 49 دلار هست اما متاسفانه سرعت پایینی داره! تو بعضی از موارد و تو بعضی از سایت ها هم دم از ایراد سخت افزاری هم زده میشه!!
        خوب پس دراگون که هیچی!!!
        میریم سراغ atmel ice mkii .با توجه به اینکه فقط نسخه ی همراه با قاب و ادوات اون ارائه شده و قیمت اون 500 هزار تومنه که سایت جوان داره و البته حجم بزرگ اون که بسیار عجیبه!! نتیجه اینکه از این مورد هم صرف نظر میکنم!!!قیمتش 150 دلاره

اما ice 3
        سرعتش از همه ی مدل های قبلی بیشتره
        حجمش کمتره
        و بروز تر
        در چند پکیج ارائه شده:
        که گرون ترین اون با تمامی قطعات 99 دلار
        و ارزون ترین پکیج که فقط پی سی بی هست (کابل یو اس بی و آی دی سی نداره و البته قاب پلاستیکی و بورد مبدل هم نداره ) 40 دلاره
        که تا بیاد تو ایران دویست خورده ای در میاد
        من مدل پی سی بی رو انتخاب کردم(یاست روبو داره)
        کابل یو اس بی و آی دی سی که قابل خریدن و ساختنه
        بورد مبدل jtag به isp هم که یه پی سی بی هستش و ساختش کاری نداری
        میمونه قاب پلاستیکیش که تو اینترنت مدل سه بعدیش هست و میدم پرینتر سه بعدی بسازتش
        به خاطر همین چند تا قطعه ساده خیلی گرون در میاد

در مجموع و به نظر من این هزینه ی بالا یه امتیاز برای اتمل ایجاد میکنه
        باوجود همچین هزینه ای دیگه بزور از اتمل و میکرو کنترلر هاش دل خواهم کند...
        این یک جور تجارته
        تجارته دیگه ای از اتمل

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Rezash86
          در مورد تفاوتشون از نظر ساپورت اتمل استودیو که تفاوتی ندارند و با یه پدیت کردن ساپورت میشن.
          تا اونجایی که من متوجه شدم
          سه تا دیباگر ا تمل وجود داره
          dragon
          atmelice mkii
          atmel ice 3
          با تحقیق زیاد و مطالعه متون اتمل متوجه شدم کم حجم ترین و مناسب ترین نوعش dragon بوده که با توجه به اینکه قیمت اون حدوود 49 دلار هست اما متاسفانه سرعت پایینی داره! تو بعضی از موارد و تو بعضی از سایت ها هم دم از ایراد سخت افزاری هم زده میشه!!
          خوب پس دراگون که هیچی!!!
          میریم سراغ atmel ice mkii .با توجه به اینکه فقط نسخه ی همراه با قاب و ادوات اون ارائه شده و قیمت اون 500 هزار تومنه که سایت جوان داره و البته حجم بزرگ اون که بسیار عجیبه!! نتیجه اینکه از این مورد هم صرف نظر میکنم!!!قیمتش 150 دلاره

اما ice 3
          سرعتش از همه ی مدل های قبلی بیشتره
          حجمش کمتره
          و بروز تر
          در چند پکیج ارائه شده:
          که گرون ترین اون با تمامی قطعات 99 دلار
          و ارزون ترین پکیج که فقط پی سی بی هست (کابل یو اس بی و آی دی سی نداره و البته قاب پلاستیکی و بورد مبدل هم نداره ) 40 دلاره
          که تا بیاد تو ایران دویست خورده ای در میاد
          من مدل پی سی بی رو انتخاب کردم(یاست روبو داره)
          کابل یو اس بی و آی دی سی که قابل خریدن و ساختنه
          بورد مبدل jtag به isp هم که یه پی سی بی هستش و ساختش کاری نداری
          میمونه قاب پلاستیکیش که تو اینترنت مدل سه بعدیش هست و میدم پرینتر سه بعدی بسازتش
          به خاطر همین چند تا قطعه ساده خیلی گرون در میاد

در مجموع و به نظر من این هزینه ی بالا یه امتیاز برای اتمل ایجاد میکنه
          باوجود همچین هزینه ای دیگه بزور از اتمل و میکرو کنترلر هاش دل خواهم کند...
          این یک جور تجارته
          تجارته دیگه ای از اتمل
          دقت کن که Atmel-ICE و JTAGICE3 جز محصولات atmel هستش و چیزی به اسم atmel-ice-3 وجود نداره حداقل توی تولیدات atmel نیست!

انتخاب atmel-ice یه انتخاب خوبیه که کردی (من رو هم وسوسه کردی )
          امیدوارم موفق باشی اما دقت کن هزینه ای که داری میکنی باعث نشه خودت رو محدود به تولیدات atmel کنی (خیلی به این نکته دقت کن چون اگر خودت رو محدود کنی توی پیشرفتت تاثیر منفی زیادی میزاره داداشی)
          شهید دکتر مصطفی چمران
          ; C is not for children

دیدگاه

راس میگی
            اشتباهم در خرید نبود
            در تایپ بود
            منظورم اصلا jtag ice3 نیست!!
            نه چه محدودیتی !!>؟
            تو یه پروژه پولش در بیاد دیگه غمش نیست!!
            فوقش سوئیچ کردم رو میکرو های دیگه هم بازم غمی نیست بالاخره باز AVR و یا XMEGA نیازم هست که بخواهم ازش استفاده کن..

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X