شما اصلا برای تغذیه خازن نذاشتید که:
ورودی 12 ولت به lm7805 و lm7809 خازن بین 470 میکرو تا1000 میکرو 25 ولت بذار (موازی با gnd و 12 ولت ).یه خازن عدسی 104 هم موازی کن با مجموعه اینها
خروجی lm 7805 هم یه خازن الکترولیت 470 میکرو 10 ولت بذار (پایه مثبت خازن به پایه سوم lm7805 منفی خازن به منفی مدار ) یه خازن 104 عدسی هم با خازن 470 موازی کن .
اون کار هاییی هم که قبلا گفتیم هم انجامش بده
-خازن 100 میکرو برای پایه های 1 و 2 ال سی دی
خازن پلی استر (اسنابر) برای پایه com رله و no رله(خیلی مهمه)
-اگه نشد برو یه ال سی دی دیگه بخر ترجیحا بکلایت ابی باشه
اینهارو سریع انجام بده گزارش کن.
پایه 16 هم جدااکردی از اردینو؟
درصورت امکان از مداربردبردیه عکس بذار
بله جدا کردم و به زمین وصله
بازم درست نشد
بابت عکس هم شرمنده مدار رو برد هزار سوراخ یستم بعد گذاشتم داخل جعبه اصلا عکسش جالب در نمیاد
شما اون ال سی دی که گفتی گرفتی و مشکلی نداشته مشخصاتش چیه و از کجا تهیه کردی؟
اگه ال سی دی به مدار چسبیده که تعویضش کارسختیه .
شاید یه ال سی دی مر غوب نویز و نادیده بگیره اما همچنان نویز حاصل از کنتاکت رله تو مدار هست .به خاطر این میگم شاید اتصالات اشتباه باشه
اگه برد اردینو از مدارت راحت جدا میشه اون مدارت رو برای تست روی برد برد ببند.
اونجوری می تونی مرحله به مرحله تستش کنی و دامنه عملیات امون و خطا برروی مدارت زیاد میشه .
دررابطه با این مدل ال سی دی بک لایت سبز من یکی ازروبوایکیو خریدم تو مدارم با کنتاکت رله ها نویز می نداخت که هیچ وقت ازش استفاده نکردم .چون تمام راه حل هایی که تو مفالات و سایتها وتاپیک های این انجمن مطالعه کردم و موبه مو اجرا کردم و نشدکه نشد .مدل ال سی دی های دیگربا بک لایت ابی بودند ااونها هم از همون ROBO EQ خریداری کردم مشکل نویز و داشتند ولی نه به اندازه این ال سی دی بک لایت سبز .
برای اون مدارم رفتم از بازار ال سی دی می خرم ومشکل نویز رو همون مدار ندارن .تا حالا هم نشده که مشتری ها از نویز چیزی بگن.
هر آموزشگاهی را که باز کنید در زندانی را بسته اید.
بله جدا کردم و به زمین وصله
بازم درست نشد
بابت عکس هم شرمنده مدار رو برد هزار سوراخ یستم بعد گذاشتم داخل جعبه اصلا عکسش جالب در نمیاد
شما اون ال سی دی که گفتی گرفتی و مشکلی نداشته مشخصاتش چیه و از کجا تهیه کردی؟
نمی دونم بستم روبرددادم به مشتری.
هر آموزشگاهی را که باز کنید در زندانی را بسته اید.
سلام
تقریباچندماه پیش از روبوایکیو چندعدد ال سی دی خریدم همه این ال سی دی ها موقع کنتاکت رله ها کارکترهای اجق وجق نشون میده و بهم میریزه.
علاوه بر این این ال سی دی ها دو عدد ال سی دی هم از شهرستان خودمون خریدم که یه خورده گرون بودن.تو مدارم از این ال سی دی استفاده کردم هنوز اخ نگفته و مشتری از ش راضیه.اما اون ال سی دی هایی که از روبو ایکیو خریداری کردم پدرمنو در اوردن هرکاری کردم نشد حتی برد های پی سی بی رو هم طوری تغییر دادم که زمین مدارپولیژن بشه تا نویز کم شه بازم نشد.
شما اگه ال سی دی دیگه ای دم دست داری یه بار امتحانش کن .ضرر نداره .چیپ این ال سی دی های کارکتری بعضی هاشون اشغالن و سریع نویز بر می دارن.
ولی راه حل علمی هم داره که نویز و کمش کنی
1-پایه های 7 تا 10 ال سی دی(d0 تا 3) بایه مقاومت 10 کیلو پول اپ(pull up) کن
2-نزدیک پایه تغذیه ال سی دی (پایه 1 و 2 )یه خازن 104 بذار
3-از همه مهمتر بین پایه های com رله و کنتاکت باز رله یه عددخازن پلی استر220 نانو فاراد با حداقل ولتاژ650 ولت بذار هرچه ولتاژ بالاتر بهتر،نیازی نیست که حتما 220نانو باشه فقط زیاد بزرگ نباشه که رله یکسره میشه.(حتما حتما حتما این خازن وبذار)
اگه چیزی یادم اومد میگم باز
خازن پلی استر گذاشتی نتیجه رو بگو تا کمکت کنم.
موفق باشی
منم 10 تا از این LCD ها که میگین خریدم ، گذشته از مطالبی که دوستان اشاره کردند ، ذاتا حساسیت یه سری LCD ها به نویز خیلی زیاده و این تازه مشکل کوچیکشه !
بعد از چند ساعت کار نمونه های آماده یه پروژه ، یکیشون به نحو عجیبی ترکید یعنی LCD و میکرو و تمام آی سی هایی که به میکرو وصل بودن .
اشکالات زیادی رو حدس زدم از اینکه خودم باعث شدم اینطور بشه ، منبع تغذیه ، اتصالی سیم زیر برد و... فرداش یکی دیگه هم ترکید اینبار LCD سوخت میکرو هم خال زد وسطش .
همه اون LCD ها رو عوض کردم الان نخ رد کردم از توشون بجا تفنگ پدر بزرگم آویزون کردم بالا تاقچه اون مدارا هم الان 4 - 5 سالی هست داره کار میکنه بی درد سر
هیچ تحلیلی هم واسه این اتفاق نکردم واسه خودم
موفقیت یک فرایند است نه یک اتفاق...
******** استفاده از گزینه تشکر نشانه اهمیت و احترام شما به پیگیری شخص نظر دهنده است ********
منم 10 تا از این LCD ها که میگین خریدم ، حساسیتش به نویز خیلی زیاده و این تازه مشکل کوچیکشه !
بعد از چند ساعت کار نمونه های آناده یه پروژه یکیشون به نحو عجیبی ترکید یعنی LCD و میکرو و تمام آی سی هایی که به میکرو وصل بودن .
اشکالات زیا
دی رو حدس زدم از اینکه خودم باعث شدم اینطور بشه فرداش یکی دیگه هم ترکید اینبار LCD سوخت میکرو هم خال زد وسطش .
همه اون LCD ها رو عوض کردم الان بجا تفنگ پدر بزرگم آویزون کردم بالا تاقچه اون مدارا هم الان 4 - 5 سالی هست داره کار میکنه بی درد سر
هیچ تحلیلی هم واسه این اتفاق نکردم واسه خودم
تحلیل من در مورد lcdها:ال سی دی های درپیت چینی :mrgreen:
روشی هم نیست که بشه تشخیص داد فقط باید به فروشنده اعتماد کرد :angry:
از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
--------------------------------------------------------
تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
--------------------------------------------------------
اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901
سلام
تشکر میکنم از همه دوستانی که من رو راهنمایی کردن که در نهایت تونستم مشکلم رو حل کنم ومنبع نویز تومدارم رو پیدا کنم منبع نویز اون ترانزیستور BD137 بود که در زمانی که به دستگاه کاری نداشتی بک لایت ال سی دی رو خاموش میکرد همون باعث نویز شده بود اونو از مدار خارج کردم وتغیرات زیر رو اعمال کردم تا
درست شد
1-نصب خازن 100میکرو16ولت الکترولیت روی پایه های 1و2/15و16 ال سی دی
2-پایه های 7و8و9و10 ال سی دی رو با مقاومت 10K زمین کردم
3-خازن 100نانو سرامیکی روی خروجی 7809گذاشتم
4-خازن 100نانو رو با خازن 470میکرو25ولت موازی کردم و یکی موازی با برق ورودی 12ولت گذاشتم و یکی هم روی خروجی 7805 گذاشتم
5-یک مقاومت سری هم با تغذیه رله گذاشتم برای جلوگیری از جریان کشی
6یک دیود هرزگرد هم پشت رله نصب کردم
با این اقدامات دیگه ال سی دی مثل ساعت کار کرد
تشکر دوباره از همه دوستان که راهنمایی فرمودند. :wow:
دیدگاه