اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

Please Help me

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

Please Help me

سلام به همه
    دوستان برنامه ای نوشتم با atmel studio7 که یکی از کتابخونه هاش از 10 هزار خط بیشتر شده و و جستجو ، چک کردن و... توی این کتابخونه اش دشوار شده
    میخواستم بدونم اگر بیام این کتابخونه رو به کتابخونه های کوچکتری تقسیم کنم در هنگام کار میکرو روی حافظه stack تاثیری داره؟
    نمیخوام باعث سرریز شدنش بشم چون در بعضی مواقع حافظه اش تقریبا پر میشه و البته قبل از سرریز شدن دوباره با برگشت حافظه رو خالی کردم
    ممنون از اساتید قدیم و جدید
    ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
    شهید دکتر مصطفی چمران
    اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
    ; C is not for children

پاسخ : Please Help me

هیچ کی نیست جوابی بده !
    :cry:
    ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
    شهید دکتر مصطفی چمران
    اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
    ; C is not for children

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X