اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پایه های بیکار میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پایه های بیکار میکرو

نوشته اصلی توسط 0121takpa
    ممنونم مهندس
    خدا رفتگانت رو بیامرزه ...

کتاب رو دارم

میشه راجع به فریت بید و جاهایی که باید استفاده کرد و جاهایی که نباید استفاده کرد یه کم توضیح بدین؟ به نظرم قطعه خیلی مفیدی در کنترل نویزه ، مثلا نمیدونم اگه بین خازن کریستال و زمین قرارش بدم در کار کریستال اختلال ایجاد میکنه یا نه
    اگه کتاب رو دارید اسمش رو به صورت کامل بگید من هم بخرم بخونم
    از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
    --------------------------------------------------------
    تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
    --------------------------------------------------------
    اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901

دیدگاه

نوشته اصلی توسط moghani1376
      اگه کتاب رو دارید اسمش رو به صورت کامل بگید من هم بخرم بخونم
      آقای مهدی رهی که کامل گفته بودن ، به نقل :
      کتاب اصول طراحی بردهای پیشرقته از کانون نشر علوم نویسنده کاوه فروغی استفاده کنین که خیلی کمکتون میکنه و عالیه
      برای خریدشم میتونین اینترنتی سفارش بدین:
      nashreolum دات کام
      *_**_**_* دانش اگر در ثریا هم باشد مردانی از سرزمین پارس بدان دست خواهند یافت پیامبراعظم(ص) *_**_**_*

دیدگاه

نوشته اصلی توسط moghani1376
        میشه اسم کتاب رو کامل بگید من متوجه نشدم
        سلام
        مشغول نمایشگاهی بودم که دیر میام
        اسم کتاب:
        اصول طراحی بردهای پیشرفته
        نشر توسط:
        کانون نشر علوم
        نوسنده:
        کاوه فروغی
        ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
        شهید دکتر مصطفی چمران
        اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
        ; C is not for children

دیدگاه

ممنونم مهندس
          خدا رفتگانت رو بیامرزه ...

کتاب رو دارم

میشه راجع به فریت بید و جاهایی که باید استفاده کرد و جاهایی که نباید استفاده کرد یه کم توضیح بدین؟ به نظرم قطعه خیلی مفیدی در کنترل نویزه ، مثلا نمیدونم اگه بین خازن کریستال و زمین قرارش بدم در کار کریستال اختلال ایجاد میکنه یا نه

نقشه مداری که میگی رو بزار تا بهتر متوجه بشم
          ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
          شهید دکتر مصطفی چمران
          اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
          ; C is not for children

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی رهی
            نقشه مداری که میگی رو بزار تا بهتر متوجه بشم
            اقا مهدی بابت اطلاعاتتون ممنونم

دیدگاه

با تشکر از اقا مهدی
              .چون صحبت از نویز و کارایی میکرو شد.منم یه مطلبی بگم.برای تغذیه میکرو چه ورودی رگولاتور و چه خروجی رگولاتور 5 ولتی (اگر استفاده میکنید)
              برای ورودی از خازن 100 میکرو فاراد: برای صاف نمودن ولتاژ ورودی
              خازن 100 نانوفاراد: جهت فیلتراسیون و حذف نویز
              و برای خروجی رگولاتور:خازن 10 میکرو فاراد : جهت جلوگیری از افت ولتاژ خروجی رگولاتور
              خازن 100 نانوفاراد : جهت حذف نویزهای خروجی از رگولاتور استفاده کنید.

دیدگاه

سلام

دوستان آیا برای مقابله با نویز باید پایه های بیکار میکرو رو خروجی تعریف کنیم؟ یا اینکه پایه های بیکار میکرو رو به زمین متصل کنیم؟ یادم نمیاد کجا ولی یجا هم دیده بودم که میگفت باید پایه های بیکار رو HIGH یا همون 1 کنیم تا نویز وارد میکرو نشه

کدوم درسته؟ روش اصولی کدومه؟ :read:

(تغذیه میکرو ردیف و کم نویزه)
                ذکر چند روش دیگرهم پیشنهاد میشه
                1- اگر از کریستال خارجی استفاده میکنی اول اینکه بدنه کریستال را به زمین وصل کن(برای حذف نویز).
                2- دو تا خازن 22 پیکو فاراد را مطابق کاتالوگ به کریستال وصل کنید و اون سر خازنها را زمین کنید
                3-هنگام استفاده از کریستال خارجی با فعال نمودن فیوز بیت CKOPT دامنه نوسان اسیلاتور را حداکثر کنید(این کار برای محیط های صنعتی و پر نویز بسیار کاربرد دارد).اصطلاحا با این کار اسیلاتور به صورت Rail-To-Rail عمل میکند.
                4-و در اخر اگر ثابت بودن فرکانس براتون زیاد مهم و حساس نیست از اسیلاتور کالیبره شده داخلی استفاده کن.ولی به این نکته دقت کن که این اسلاتور داخلی برای دما و ولتاژ ثابت .عملکرد ثابت داره.ولی با افزایش دما و تغییرات حرارت فرکانس مربوطه نیز تغییراتی داره.بنابراین برای رفع این مشکل از کریستال خارجی استفاده کن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X