دوستان لطفا بفرمایید که کسینوس فی یا مقداری برای محاسبه توان راکتیو و اکتیو در اختیار ما قرار میده این چیپپ یا الاف شدیم ؟؟
والا دوستان اون بالا گفتنن توان ری اکتیو نمیده ولی دیتا شیت میگه میدم. البته من اجمالی نگاه کردم خیلی زیاد بود دیتا شیت های انالوگ دیوایس هم مثل توضبح المسایل و تعبیر خواب میمونه.
ولی راغب شدم تا الان بیدارم نگه داشته . شما میخوای روش کار کنی؟
سلام مدار پینهادی دیتا شیتو بستم ریجیسترا رو تک تک خوندم و تنظیمشون کردم مدار تستم هم یدونه لامپ 100 وات یدونه خازن و یودنه موتور سلفی بود
ممنون میشم مداری که استفاده کردینو بزارین من مبتدی هستم تو دیتاشیت هم قرو قاطیه
واسه تنظیم هم کاره خاصی انجام دادین؟
محاسبه هم میخاد یا مستقیم خروجی ولتاژ اینارو میده؟؟
کلا چند تا رجیستر داره؟؟
رجیسترارو از کجا پیدا کردی دوست عزیز؟؟
ممنون میشم اگه از manuali استفاده کردین بزارین.
پاسخ : اندازه گیری جریان و ولتاژ 3 فاز با avr و تراشه ADE7758
نمیشه جواب داد چون وقت نیست نمیشه جواب داد چون بیکار نیستم نمیشه جواب داد چون برای اپلود کردن یدونه عکس هزار تا کار باید کرد در حالی که به اقای بلورچیان خیلی وقت پیش پیشنهاد این کار رو دادم ولی نکرد
من به طور کامل فعالیتمو تو این سایت به صفر رسوندم
دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
ADE7753.pdf
صفحه 16 شماتیک سمت راست
سه فاز هم دقیقا عین همینه ولی فعلا باهاش نتونستم کار کنم
باسلام کسی درباره شیوه کالیبره کردن این IC اطلاعاتی داره؟داخل دیتاشیت توضیحاتی داده ولی خیلی قابل فهم نیست .اگر کسی تا الان کار کرده لطفا راهنمایی کنه.
باتشکر
باسلام کسی درباره شیوه کالیبره کردن این IC اطلاعاتی داره؟داخل دیتاشیت توضیحاتی داده ولی خیلی قابل فهم نیست .اگر کسی تا الان کار کرده لطفا راهنمایی کنه.
باتشکر
نمیشه جواب داد چون وقت نیست نمیشه جواب داد چون بیکار نیستم نمیشه جواب داد چون برای اپلود کردن یدونه عکس هزار تا کار باید کرد در حالی که به اقای بلورچیان خیلی وقت پیش پیشنهاد این کار رو دادم ولی نکرد
من به طور کامل فعالیتمو تو این سایت به صفر رسوندم
ADE7753.pdf
صفحه 16 شماتیک سمت راست
سه فاز هم دقیقا عین همینه ولی فعلا باهاش نتونستم کار کنم
با سلام مهندس لطفا برنامه میکرو آن را برای من بفرسید
سلام دوستان
من مدت هاست یک عذرخواهی بدهکارم و امروز به برکت ویروس کرونا و کاهش مشغله کاری فرصت شد دوباره به این سایت سر بزنم و از تمام دوستانی که پیگیر این مبحث بودن به خاطر عدم تکمیل پروژه عذرخواهی میکنم . در زمانی که مشغول انجام این پروژه بودم یک فرصت کاری برام پیش اومد و به خاطر مشغله کار و زندگی و کاهش انگیزه برای تکمیل این پروژه از ادامه انجام اون منصرف شدم .
امیدوارم با توجه به اطلاعات اولیه ای که ارسال کردم ، دوستان علاقمند ادامه بدهند و این پست رو به نتیجه برسونن .
در آدمی عشقی و دردی هست که اگر صد هزار عالم ملک او شود آرام نگیرد. این خلق به تفضیل در هر پیشه ای تحصیل نجوم و طب و غیر ذالک می کنند و هیچ آرام نمی گیرند زیرا مقصود به دست نیامده است. آخر معشوق را دل آرام می گویند یعنی که دل به وی آرام گیرد پس به غیر، چون آرام و قرار گیرد؟ این جمله خوشی ها و مقصود ها چون نردبانی است و چون پایه های نردبان جای اقامت و باش نیست، از بهر گذشتن است. خنک او را که زود تر بیدار و واقف گردد تا راه دراز برو کوته شود و درین پایه های نردبان عمر خود را را ضایع نکند.
دیدگاه