سلام دوستان من یه پروژه دارم که از 0 تا 99 میشماره حالا می خوام یه کاریش کنم که یک کلید داشته باشه در حین شمارش کلید رو بزنی وایسه دوباره بزنی دوباره از همون جا بشماره لطفا از کسی میتونه کمک کنه ممنون. :angry: :angry:
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
شمارنده ی دورقمی با سون سگمنت
Collapse
X
-
پاسخ : شمارنده ی دورقمی با سون سگمنت
نوشته اصلی توسط cloner007سلام دوستان من یه پروژه دارم که از 0 تا 99 میشماره حالا می خوام یه کاریش کنم که یک کلید داشته باشه در حین شمارش کلید رو بزنی وایسه دوباره بزنی دوباره از همون جا بشماره لطفا از کسی میتونه کمک کنه ممنون. :angry: :angry:
خوب می تونی با گیت and اینکارو انجام بدی یه کلید وصل می کنی به یه پایه ی and و کلاکتم که به پایه دیگه ی and وصل میشه
فقط توجه کن که اگر کلید وصل بشه به پایه and مثبت 5 ولت برسه و وقتی که باز میشه پایه ورودی and زمین بشه در غیر این صورت خروجی and حالت تعریف نشده به خودش می گیرهبرد جوجه کشی:
مطالعه پست 1 (حتما مطالعه کنید)
مطالعه پست 2 (برای مطلع شدن از تغییرات برنامه مطالعه کنید)
دانلود
توجه:
این برد نیمه صنعتی و خانگی هست...
برای صنعتی شدن حتما برد مخصوص خودتون رو بزنید...
آی دی کانال تلگرامی مربوط به برد جوجه کشی : electr0o0nic@
-
برنامه تو بزار تا متناسب با برنامه کمکت کنیم. اگه از تایمر استفاده میکنی باید تایمر رو روشن و خاموش کنی واگر داخل حلقه وایل برنامه نوشتی, با یه پرچم میشه این کار رو انجام دادسُبُّوحٌ قُدُّوسٌ رَبُّ الْمَلَائِکَهِ وَ الرُّوحِ
(SMART DESIGN....(POWERFUL & QUICK
موفقیت اتفاقی نیست......بابای پولدار میخواد
دیدگاه
-
این برناممه خیلی ممنون .
[code=cpp]#include <mega16.h>
#include <delay.h>
void main(void)
{
unsigned char i,j,tekrar;
unsigned char cathode_seg[10]={0x3F,0x06,0x5B,0x4F,0x66,0x6D,0x7D,0x07,0x7F,0x6 F};
DDRA=0xff;
DDRB=0xff;
while(1)
{
for(i=0; i<=9; i++)
{
for(j=0; j<10; j++)
{
for(tekrar=0; tekrar<25; tekrar++)
{
PORTA.0=0; PORTA.1=1;
PORTB=cathode_seg[i];
delay_ms(10);
PORTA.0=1; PORTA.1=1;
PORTA.0=1; PORTA.1=0;
PORTB=cathode_seg[j];
delay_ms(10);
PORTA.0=1; PORTA.1=1;
}
}
}
}
}[/code]http://electero.ir
دیدگاه
-
سلام. بفرما:
کد:#include <mega16.h> #include <delay.h> void main(void) { unsigned char i,j,tekrar; unsigned char cathode_seg[10]={0x3F,0x06,0x5B,0x4F,0x66,0x6D,0x7D,0x07,0x7F,0x6F}; bit flag_key,flag_seg; DDRA=0xff; DDRB=0xff; DDRC=0X00; PORTC=0X01; while(1) { if(!PINC.0){ delay_ms(40); if(!PINC.0 && !flag_key){ flag_key=1; flag_seg=!flag_seg; } }else flag_key=0; if(flag_seg){ for(i=0; i<=9; i++) { for(j=0; j<10; j++) { for(tekrar=0; tekrar<25; tekrar++) { PORTA.0=0; PORTA.1=1; PORTB=cathode_seg[i]; delay_ms(10); PORTA.0=1; PORTA.1=1; PORTA.0=1; PORTA.1=0; PORTB=cathode_seg[j]; delay_ms(10); PORTA.0=1; PORTA.1=1; } } } } } }
سُبُّوحٌ قُدُّوسٌ رَبُّ الْمَلَائِکَهِ وَ الرُّوحِ
دیدگاه
-
سلام. بفرما این یکم اصلاح تر شد. یادت باشه اون DDRC=0X00 و اون PORTC=0X01 را حتما باید بذاری:
کد:#include <mega16.h> #include <delay.h> void main(void) { unsigned char i,j,tekrar; unsigned char cathode_seg[10]={0x3F,0x06,0x5B,0x4F,0x66,0x6D,0x7D,0x07,0x7F,0x6F}; bit flag_key,flag_seg; DDRA=0xff; DDRB=0xff; DDRC=0X00; PORTC=0X01; while(1) { if(!PINC.0){ delay_ms(40); if(!PINC.0 && !flag_key){ flag_key=1; flag_seg=!flag_seg; } }else flag_key=0; if(flag_seg){ for(i=0; i<=9; i++) { for(j=0; j<10; j++) { for(tekrar=0; tekrar<25; tekrar++) { PORTA.0=0; PORTA.1=1; PORTB=cathode_seg[i]; delay_ms(10); PORTA.0=1; PORTA.1=1; PORTA.0=1; PORTA.1=0; PORTB=cathode_seg[j]; delay_ms(10); PORTA.0=1; PORTA.1=1; } } } }else { PORTA.0=0; PORTA.1=1; PORTB=cathode_seg[i]; delay_ms(10); PORTA.0=1; PORTA.1=1; PORTA.0=1; PORTA.1=0; PORTB=cathode_seg[j]; delay_ms(10); PORTA.0=1; PORTA.1=1; } } }
سُبُّوحٌ قُدُّوسٌ رَبُّ الْمَلَائِکَهِ وَ الرُّوحِ
دیدگاه
-
سلام. مطمئن شدم که داری اشتباه میبندی. فایل پروتوس رو برام بفرس. در ضمن در ایسی مگا16 باید موقع پروگرم کردن حالت JTAG رو خاموش کنیسُبُّوحٌ قُدُّوسٌ رَبُّ الْمَلَائِکَهِ وَ الرُّوحِ
دیدگاه
-
بابا دارم تو پروتوس میبندم نمیدونم والا اینم لینک فایل پروتئوس خیلی ممنون .
http://rozup.ir/download/1152997/ISIS.rarhttp://electero.ir
دیدگاه
-
چون از حلقه های تو در تو استفاده کرده اید برنامه داخل حلقه for گیر میکنه و دستور کلید خونده نمیشه. حالا برات درستش میکنم میفرستمسُبُّوحٌ قُدُّوسٌ رَبُّ الْمَلَائِکَهِ وَ الرُّوحِ
دیدگاه
دیدگاه