به نظر من به تعریف بهترین داره
خب بهترین راه اینه که با دقت بالا کنترل آتش رو در دست بگیرید پس با ی میکرو ی گذر از صفر و تنظیم کننده زاویه آتش درست میکنید
در صورتی که هم آنالوگ مد نظرتون باشه به سبک دیمر های ولتاژ بالا نمیتونید درست کنید چون از دیاک نمیتونید استفاده کنید و باید ابتکار عمل رو بدست بگیرید
اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است
زمان خاموش شدن چطور میشه تغییر داد؟
مدارشو اگه بذارین عالی میشه
بفرما اینم مدار:
مقامت 240اهم رو 270اهم بزار راستی جریان لامپت چقدره؟؟؟؟اگه بیشتر 1امپره باید واسش 2n3055بزاری واسه زمانشهم می تونی از ای سی555استفاده کنی
با تغیر ولوم نور کم و زیاد میشه....لامپت هم باید ببینی توی ولتاژ1.2 روشن هست یا خاموش.....به احتمال زیاد خاموشه.
موفق باشی
بفرما اینم مدار:
مقامت 240اهم رو 270اهم بزار راستی جریان لامپت چقدره؟؟؟؟اگه بیشتر 1امپره باید واسش 2n3055بزاری واسه زمانشهم می تونی از ای سی555استفاده کنی
با تغیر ولوم نور کم و زیاد میشه....لامپت هم باید ببینی توی ولتاژ1.2 روشن هست یا خاموش.....به احتمال زیاد خاموشه.
موفق باشی
سلام
علی جان اگر این مدار را برای 30 ای 40 سانت ال ای دی نواری 3528 با ولتاژ ورودی DC12 بعنوان دیمر بخواهم استفاده کنم که نور بدون تیک زدن کم و زیاد بشه، چه تغییراتی در قطعات باید داد؟
علی جان اگر این مدار را برای 30 ای 40 سانت ال ای دی نواری 3528 با ولتاژ ورودی DC12 بعنوان دیمر بخواهم استفاده کنم که نور بدون تیک زدن کم و زیاد بشه، چه تغییراتی در قطعات باید داد؟
منظورتون رو نفهمیدم....ولی اگه بخوای جریان بیشتر ازش بکشی همون طور که گقتم باید از 2n3055استفاده کنی و جریان رو افزایش بدی
دیدگاه