اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سنسور مادون قرمز

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سنسور مادون قرمز

اگه اینطوریه که خیلی خوبه ،
    بی زحمت قطعات مورد نیازش رو لیستی میگین تا برم و اونها رو بخرم .
    مدارهاش تو تاپیک ها نبود ، اگه جایی هست که کار شده قبلآ ممنون میشم راهنمایی کنین تا نگاه کنم و آشنا بشم . . .
    آرزوی سرافرازی برای ایران عزیز . . .

دیدگاه

برای حل مشکل اولت
      احتمالا ورودیت حساس به لبه بالا رونده گذاشتی
      اینو چیک کن
      برنامه رو هم بذار ببینم

برای حل مشکل دومت
      میتونی به قول جناب yousef55 از لیزر استفاده کنی میتونی هم این راه حل رو که میگم حالا که جواب گرفتی تست کنی
      هر دوی فرستنده و گیرنده هات رو تو یه لوله که دقیقا رو برو هم هستن قرار بده. همین

یه پیشنهاد که اگز حوصله داشتی
      "میتونی برای فرستنده از لنز 5 درجه که روی ال ای دی پاور ها میذارن استفاده کنی که زاویه تابش خیلی کمتر بشه
      اگر بتونی لنز بذاری و زاویه تابش رو بیاری پایین قدرت فرستندگی به واسطه جلوگیری از پخش شدن نور هم میره بالا تر
      اگر درست حساب کرده باشم، اگر از لنز 5 درجه استفاده کنین تمرکز نور در فاصله 2.5 متری یک دایره به شعاع حدود 10 سانتی متره
      پس لنز تونستی و گیرت اومد بذار (هر 5 درجه افزایش تو فاصله 2.5 متر 10 سانتی متر به شعاع تابش اضافه میکنه)

دیدگاه

ممنون آقای خورشیدزاده که وقت میزارین و کامل توضیح میدین :nerd:
        مشکل دوم که بحث لیزر و اینطور چیزا بود کلآ حل شد و برام جا افتاد که باید چیکار کنم و ممنون .

ولی این مشکل رو دارم که :
        وقتی فرستنده رو جلوی گیرنده میزارم ، فقط لحظه ی اول یک پالسی دریافت میکنه و ولتاژ دو سر چشم پارس هم فقط همون لحظه افت میکنه و بعدش دیگه تغییری ندارم ، برای همین وقتی دستم رو جلوش میگیرم و بر میدارم ، فقط همون لحظه یک خروجی میده ، لبه ها رو هم حساسیت شون رو تغییر دادم ، هم به بالا رونده و هم به پایین رونده ، ولی تو اینتراپت هم همون لحظه ی اول یکی به شمارنده اضافه میکنه ( چه بالا رونده و چه پایین رونده ) و باید مانع ایجاد کرد و مانع رو برداشت تا دوباره یکی اضافه بشه ، در صورتی که من میخوام همون لحظه ای که شیء اومد شمارنده کار کنه نه موقع رد شدن یا برداشتن دست . . .
        فکر کنم باید به قول آقای yousef55 ، باید با میکرو تریگر 555 رو تحریک کنم و اون موقع خروجی چشم پارس رو چک کنم که اگر دیگه پالسی نیومد یعنی شیء بین فرستنده و گیرنده قرار داره . . .
        بحث این شد که این پالس ها کریر هستند که نمیدونم چیه حقیقتش. . .
        ببخشین زیاد حرف زدم !!! :redface:

دیدگاه

خواهش میکنم
          انجام وظیفه ست

حقیقتش خیلی خستم اما برنامت رو بذار لطفا ببینم مشکل از کجاست تا اونم حل کنیم برات ایشالا

دیدگاه

سلام :
            آقا من این مدار فرستنده 555 رو که بستم همون طور که گفتم ، فقط برای لحظه ی اول یک پالسی میفرسته و خروجی چشم پارس هم همون لحظه افت میکنه . . . خب این از این . . .

حالا من یه 555 دیگه رو بستم با همون نقشه ی قبلی ، این بار اگه مانع باشه خروجی چشم پارس 0.03 ولت و اگه مانع نباشه ، خروجی چشم پارس 5 ولت هستش . . . ! :surprised:

پس با این تفاسیر ، همون که قبلآ گفتم ، من به 12 ولت 555 اولی رو وصل کردم و فکر کنم سوخته :cry2:
            تازه برای یک لحظه هم پلاریته مثبت و منفی ش هم جا به جا شد !
            برا همین فقط دفعه اول یک افت ناچیزی تو خروجی چشم پارس داشتم . . .

پس باید برم یک کارتون 555 بخرم ، که اگه از این اتفاقا افتاد ، جایگزینش داشته باشم . . .
            برم رو این جدیده کار کنم ، اگر مشکلی بود مزاحم میشم . . .

آقا راستی این کریر رو من نفهمیدم چیه ؟؟؟ :question:

دیدگاه

حالا من یه 555 دیگه رو بستم با همون نقشه ی قبلی ، این بار اگه مانع باشه خروجی چشم پارس 0.03 ولت و اگه مانع نباشه ، خروجی چشم پارس 5 ولت هستش . . . !
              مطمئنی؟

555 رو با 5 ولت روشن کن بابا
              برای مشکل پلاریته هم همیشه یه دیود سری با خط مثبت تغذیه مدارت بذار که پلاریته معکوس برات مشکل ساز نشه

555 یه خورده ناز و ادا داره
              اگر میبینی زود میسوزه سعی کن از جای دیگه بخری که این آی سی رو هر کی تونسته تولید کرده با کیفیت های عالییییییییی از اون لحاظ

دیدگاه

آقا من که آخر نفهمیدم قضیه از چه قراره !!! :eek:

الان وقتی جسم بین فرستنده و گیرنده باشه باید خروجی چشم پارس چطوری تغییر کنه ؟؟؟
                برای یک لحظه افت کنه یا دائم افت داشته باشه ؟؟؟

دو تا مدار رو بستم ، یکی دائم افت داره و یکی یه لحظه !!!! :sad:

کدوم درسته ؟؟؟ من که نفهمیدم چی شد والا . . .

دیدگاه

چشم پارسی مادامی که ورودی (نور مادون قرمز 38 کیلوهرتز) داشته باشه خروجیش 0 و وقتی ورودی نداره خروجیش 1 میشه

دیدگاه

خب پس این مدار دومی که بستم درسته ، وقتی فرستنده روبروی گیرنده قرار میگیره خروجی چشم پارس 0 (0.03) ولت میشه . . .

دیدگاه

آقا سلام مجدد :
                      تا الان داشتم رو مدار کار میکردم و مشکل رو پیدا کردم که از کجاست ! :agree:
                      نه 555 سوخته بود و نه افت ولتاژ داشتم ، همون طور که قبلآ گفتید ، که خازن ها توی این مدار 555 خیلی حساس هستند ( شایدم در همه مدارها) نسبت به مقاومت ها ، من هم تک تک المانهای مدار ها رو نسبت به چک کردم و تا آخر رسیدم به خازن 1nf !!!! آره ، این خازن نمیدونم چرا خراب بود با این که تازه هم خریده بودم ، به هر حال باید مغازم رو عوض کنم ( شاید پارکم رو !!! ) :rolleyes:

بعدش اومدم هرچی خازن داشتم جایگزینش کردم ، ولی هیچکدوم رو قبول نکرد الا یک خازن مال دوره ی ناصرالدین شاه ، که نمیدونم مقدارش چقدره ، ولی باید نزدیک همون 1nf باشه ، ولی 50 تا خازن رو چک کردم هیچکدوم رو قبول نکرد !!! :NO:

همش زیر سر این بود : :NO:

به هر حال بازم ممنون ، اگه به مشکلی بر خوردم مزاحم میشم . . . .

دیدگاه

ای بابا پس نه من بهت خصوصا در مورد این خازن توصیه کردم؟

دیدگاه

درود بر دوستان. این سنسور روی برد گیرنده فرو سرخ (مادون قرمز) درب برقی پارکینگ سوار شده. نقشه و نشانه ای ازش ندارم. میخواستم ببینم کسی میتونه راهنمایی م کنه که شماره فنی ش چیه و از کجا میتونم خودش یا جایگزینش رو بخرم. سپاس فراوان

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X