اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

زبان ++C برای سری AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

زبان ++C برای سری AVR

سلام به همه
    این سوال رو قبلا بصورت خصوصی با جناب "سپاس یار" مطرح کرده بودم ، بعدش گفتم اگر توی انجمن مطرح بشه فایدش اینه که اگر فردا همین سوال برای شخص دیگه ای هم بوجود بیاد میتونه مفید واقع بشه.
    ----------------------------------------
    سوال:
    با زبان C و Atmel Studio کار میکنم
    بنده برنامه ای با زبان C نوشتم که پس از کامپایل کل پروژه ، حجم خروجی حافظه فلش به 68KB میرسه و با ایجاد یک پروژه با فرمت ++C و کپی محتویات تمام فایل های C در فایل های ++C و کامپایل کل پروژه خروجی حافظه فلش به 70kb میرسه (لطفا به عکس زیر توجه شود):

-----------------------
    با توجه به امکانات و برتری هایی نظیر کلاس ها که در زبان ++C به C وجود داره بسیار مشتاق به استفاده از زبان ++C هستم.
    بنده این پروژه رو برای Atmega128a مینویسم با فرکانس 7.3728MHz
    میخواستم ببینم آیا برنامه ای که با ++C نوشته شده در مقایسه با C (با توجه به اینکه امکانات ++C نیز به برنامه اضافه شده) از لحاظ پردازش تغییری میکند؟
    چون در جایی شنیدم که پردازش زبان ++C نسبت به C برای میکرو ها ، دارای حجم پردازش بیشتری هست.
    و در کل آیا سوییچ کردن به زبان ++C برای سری AVR هایی که دارای مقدار حافظه فلش و SRAM بیشتر از نیاز پروژه هست ،کاره درستی هست یا خیر؟

ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
    شهید دکتر مصطفی چمران
    اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
    ; C is not for children

پاسخ : زبان ++C برای سری AVR

نوشته اصلی توسط مهدی رهی
    و در کل آیا سوییچ کردن به زبان ++C برای سری AVR هایی که دارای مقدار حافظه فلش و SRAM بیشتر از نیاز پروژه هست ،کاره درستی هست یا خیر؟
    سلام،
    بله حل مسئله به روش شی گرا مزایایی داره که تو بعضی از پروژه ها ارزش سربار بیشتر ++C رو داره.
    There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X