سلام !!
کسی اگه میتونه برنامه کامل این برنامه رو بهم بده :
ضرایب معادله درجه 2 را از صفحه کلید بگیرد و در صورت مثبت بودن مقدار دلتا ، ریشه های معادله را روی LCD نمایش دهد و در غیر این صورت پیغام” “NOT CORRECT را روی LCD نمایش دهد.
این هم برنامه ای که من نوشتم :
کسی برام کامل میکنه چند خطا میده هر کاری کردم درست نشد .مشکلات کوچیکی داره که نمیدونم چیه لطفا راهنماییم کنید :
کسی اگه میتونه برنامه کامل این برنامه رو بهم بده :
ضرایب معادله درجه 2 را از صفحه کلید بگیرد و در صورت مثبت بودن مقدار دلتا ، ریشه های معادله را روی LCD نمایش دهد و در غیر این صورت پیغام” “NOT CORRECT را روی LCD نمایش دهد.
این هم برنامه ای که من نوشتم :
کسی برام کامل میکنه چند خطا میده هر کاری کردم درست نشد .مشکلات کوچیکی داره که نمیدونم چیه لطفا راهنماییم کنید :
کد:
$regfile = "m32def.dat" $crystal = 8000000 Config Kbd = Portd , Debounce = 20 Config Lcd = 16 * 2 Config Lcdpin = Pin , Db4 = Portb.4 , Db5 = Portb.5 , Db6 = Portb.6 , Db7 = Portb.7 , E = Portb.3 , Rs = Portb.2 Config Portd = Input Config Portb = Output Dim A As Integer , B As Integer , C As Integer , D As Word , F As Long , G1 As Word , G2 As Single , K As Single , J As Integer Dim W As Integer , V As Integer , Q As Integer , E As Integer , S As Integer , Y As Integer L1: A = Getatkbd() If A = 16 Then Goto L1 A = Lookup(a , Jadval) If A > 15 Then Goto L1 Return L2: B = Getatkbd() If B = 16 Then Goto L2 B = Lookup(b , Jadval) If B > 15 Then Goto L2 Return L3: C = Getatkbd() If C = 16 Then Goto L3 C = Lookup(c , Jadval) If C > 15 Then Goto L3 Return D = B * B J = 4 * A W = J * C V = D - W F = Sqr(v) If F < 0 Then Wait 2 Cls Home Lcd "Not Correct" If F > 0 Then Q = B - F E = 2 * A G1 = Q / E Wait 2 Cls Home Lcd "G1" Wait 2 S = B + F E = 2 * A Y = S / E G2 = Y * -1 Wait 2 Cls Locate 1 , 2 Lcd "G2" Goto L1 End 'end program Jadval: Data 1 , 2 , 3 , 16 , 4 , 5 , 6 , 16 , 7 , 8 , 9 , 16 , 0 , 16 , 16
دیدگاه