اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

خداوکیلی کمک کنید(مشکل پروگرام کردن)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

خداوکیلی کمک کنید(مشکل پروگرام کردن)

سلام یه پروگرامر از فروشگاه سایت خریدم مگا 40 پایه رو پروگرام میکنه اما مگا 28 پایه رو نه هرکار میکنم درست نمیشه همونطور که فایل پی دی اف راهنما گفته بود آی سی رو توی زیف سوکت میزارم بازم نمیشناسه جامپر سرعت کم رو هم نداره (low seed) داره دیووووونم میکنههه لطفا کمک کنید

dont lose hope

پاسخ : خداوکیلی کمک کنید(مشکل پروگرام کردن)

من فکر کنم یکی دیگه از دوستان هم با این پروگرامر مشکل داشت همین چندروز پیش همینو گفته بود!!!
    احتمالا مشکل اساسی هستش

دیدگاه

سلام :
      الان که میکرو رو اشتباه قرار دادین داخل زیف سوکت توی عکس !!!!!
      میکرو باید بالا قرار بگیرد ، به سمت دسته زیف سوکت . . .
      یک تست بکنین ببینید درست میشه . . . .
      آرزوی سرافرازی برای ایران عزیز . . .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rezamajdi
        سلام :
        الان که میکرو رو اشتباه قرار دادین داخل زیف سوکت توی عکس !!!!!
        میکرو باید بالا قرار بگیرد ، به سمت دسته زیف سوکت . . .
        یک تست بکنین ببینید درست میشه . . . .
        ممنون از اینکه پاسخ دادی اما درست گذاشتم طبق فایل راهنمای پروگرامر کار کردم فک کنم این پروگرامر مشکل اساسی داره
        dont lose hope

دیدگاه

آره شاید مشکل داشته باشه ، چون تو عکسی که شما گذاشتید میکرو رو وسط قرار دادین که اشتباه بود . . .
          آرزوی سرافرازی برای ایران عزیز . . .

دیدگاه

از کریستال خارجی استفاده کن

دیدگاه

داداش چی شد نیستی؟؟
              dont lose hope

دیدگاه

سلام دوست عزیز من احتمال میدم پایه های مشترک سریال یا تغذیه تو زیف سوکت اشتباه شده باشه به نظر من با پشتیبانی سایت تماس بگیرین و مشکل مطرح کنید .
                و راه حل دوم به صورت سریال از پروگرامر استفاده کینید یعنی روی برد برد و راه حل سوم با پیدا کردن پایه های مشترک به اصلاح اونا بپردازید که با مقایسه پایه ها سریال و تغذیه دو میکرو کنترلر تو دیتا شیت و پایه های روی زیف سوکت مشکل حل کنید این دیگه بستگی به خودتون داره چون اگه pcb رو دستکاری کنی پروگرامر از گارانتی و پشتیبانی سایت خارج میشه
                سقراط : دانش من بدانجایی رسید که فهمیدم هیچ نمیدانم.

دیدگاه

تصویر ارسالی شما آنالیز شد و نتیجه آن در تصویر زیر مشخص است :

اگر تصویر بالا را با تصویر زیر که مربوط به تولید دیگر ECA است مقایسه کنید :

مشاهده میکنید که دو مدار در بخش زیف سوکت هیچ تفاوتی با هم ندارند. از طرف دیگر ظاهرا شما میتوانید که میکروهای 40 پین را به راحتی پروگرام کنید و مشکل شما در میکروهای 28 پین همچون ATmega8 است. لذا لطفا به سئوالات زیر به دقت پاسخ دهید :

1-- آیا میکروی مگا هشت شما نو بوده و قبل از آن پروگرام نشده بوده و فیوزبیت آن بر روی پیش فرض کارخانه یعنی 1 مگاهرتز داخلی است؟
                  2-- میکروی 40 پینی که تست کردید مگا 16 یا مگا 32 است؟
                  3-- آیا میکروی 40 پین فوق نیز نو بوده و با فیوز بیت پیش فرض کارخانه یعنی 1 مگاهرتز داخلی است؟
                  4-- آیا میکرو ATmega8 شما یکبار شناسایی و پروگرام شده ولی بعد از آن دیگر قابل شناسایی نیست؟

در رابطه با دریافت فایل راهنما نیز باید طبیعتا با پشتیبانی فروشگاه تماس بگیرید. بخصوص که محصول خریدارای شده دارای گارانتی طلایی است :

گارانتی طلائی ECA کاملترین خدمات گارانتی برای محصولات تولیدی ECA می باشد.

گارانتی طلائی ECA شامل موارد زیر می باشد :
                  تعویض دستگاه معیوب تا مدت 1 سال پس از تاریخ فروش.
                  ارتقاء و پدیت نرم افزاری دستگاه ها تا مدت اتمام زمان گارانتی بدون محدودیت دفعات.
                  تعمیر دستگاه معیوب در صورت عدم رعایت نکات فنی دستگاه و شرایط گارانتی و یا پس از اتمام مدت گارانتی با نازلترین هزینه.

نکات بسیار مهم در تهیه پروگرامر که متاسفانه فراموش میشود!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط lachini
                    تصویر ارسالی شما آنالیز شد و نتیجه آن در تصویر زیر مشخص است :

اگر تصویر بالا را با تصویر زیر که مربوط به تولید دیگر ECA است مقایسه کنید :

مشاهده میکنید که دو مدار در بخش زیف سوکت هیچ تفاوتی با هم ندارند. از طرف دیگر ظاهرا شما میتوانید که میکروهای 40 پین را به راحتی پروگرام کنید و مشکل شما در میکروهای 28 پین همچون ATmega8 است. لذا لطفا به سئوالات زیر به دقت پاسخ دهید :

1-- آیا میکروی مگا هشت شما نو بوده و قبل از آن پروگرام نشده بوده و فیوزبیت آن بر روی پیش فرض کارخانه یعنی 1 مگاهرتز داخلی است؟
                    3-- آیا میکروی 40 پین فوق نیز نو بوده و با فیوز بیت پیش فرض کارخانه یعنی 1 مگاهرتز داخلی است؟
                    4-- آیا میکرو ATmega8 شما یکبار شناسایی و پروگرام شده ولی بعد از آن دیگر قابل شناسایی نیست؟

در رابطه با دریافت فایل راهنما نیز باید طبیعتا با پشتیبانی فروشگاه تماس بگیرید. بخصوص که محصول خریدارای شده دارای گارانتی طلایی است :

با سلام و عرض ادب خدمت داش گلم :biggrin:
                    خیلی سریع میرم سر پاسخ سوالات :read:

1=بله تازه خریده بودم دقیقا نمیدونم فرکانس داخلی اش چنده ولی باید همون 1مگا هرتز باشه
                    2=هم باهاش مگا 32 رو پروگرام کردم هم مگا 16
                    3=بله وقتی پروگرامر رو سفارش دادم یک مگا 32 مگا 16 و مگا 8 رو هم همراه باهاش خریدم
                    4=خیر اصلا شناسایی نشد :angry:

گارانتی: بله گارانتی از نوع طلایی میباشد
                    dont lose hope

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سید سجاد احدزاده
                      سلام دوست عزیز من احتمال میدم پایه های مشترک سریال یا تغذیه تو زیف سوکت اشتباه شده باشه به نظر من با پشتیبانی سایت تماس بگیرین و مشکل مطرح کنید .
                      و راه حل دوم به صورت سریال از پروگرامر استفاده کینید یعنی روی برد برد و راه حل سوم با پیدا کردن پایه های مشترک به اصلاح اونا بپردازید که با مقایسه پایه ها سریال و تغذیه دو میکرو کنترلر تو دیتا شیت و پایه های روی زیف سوکت مشکل حل کنید این دیگه بستگی به خودتون داره چون اگه pcb رو دستکاری کنی پروگرامر از گارانتی و پشتیبانی سایت خارج میشه
                      ممنون از شما ولی اومدم با پایه های gnd,vcc,sck,miso,mosi وصل کردم همون آی اس پی ولی جواب نداد :angry:
                      اصلا همون مگا 32 که قبلا روی زیف کار میکرد با همین روش وصل کردم کار نکرد تازه جامپر برق هم وصل بود وقتی از برد بورد کندم گذاشتم تو زیف مگا32 جواب داد oo:
                      dont lose hope

دیدگاه

به هر حال اینکه این دسته از پروگرامرها روش بسیار ابندایی و در عین حال کاملا اشتباهی برای زیف سوکت دار کردن پروگرامر استفاده کرده اند شکی نیست. و معمولا مشکلاتی را مشتری بعد از خرید پروگرامر مواجه میشود. و بدلیل عدم شناسایی میکرو بعد از پروگرام کردن و یا حتی اشتباه قرار دادن آن در زیف سوکت و در نتیجه صدمه دیدن میکرو هزینه هایی را نیز تحمیل میکنند.

اما در مورد فعلی شما با توجه به اینکه ظاهرا میکرو مگاهشت نو هست. دو احتمال وجود دارد :

1-- ممکن است میکروی شما از ابتدا سالم نبوده. پس باید میکروی دیگری تهیه کنید.
                        2-- ممکن است یکبار میکرو را برعکس و یا غلط در زیف قرار دادید. و با توجه به اینکه این در زیف سوکت ولتاژ بصورت مستقیم به پین های آن وصل است و از طریق پورت USB تامین میشود. و هیچ کنترلی نیز بر آن نیست. بسادگی میکرو صدمه می خورد. در واقع در پروگرامرهایی با زیف سوکت استاندارد ولتاژ فقط در حین برنامه ریزی به میکرو اعمال میشود و قبل و بعد ان هیچ ولتاژ و یا سیگنالی به میکرو داده نمیشود. حتی قبل از اعمال سیگنالها و ولتاژها محل درج میکرو چک میشود و در صورتیکه میکرو غلط درج شده باشد این سیکنالها اعمال نمیشوند.

راه حل ها :
                        1-- تست توسط یک میکرو مگاهست دیگر.
                        2-- تست توسط یک پروگرامر با زیف سوکت استاندارد مثل پروگرامر ***.
                        3-- ارسال پروگرامر برای گارانتی و تعویض آن.

نکات بسیار مهم در تهیه پروگرامر که متاسفانه فراموش میشود!

دیدگاه

آقا یه بار با isp پروگرام کن ببین میشه. اگه شد مشکل از زیف سوکته که تو ایران متاسفانه فقط یاد گرفتن هی اتصال کوتا کنن... . اگه با isp هم نشد که دیگه باس عوضش کنی.
                          حیدر قجا دونیا یالان دونیا دور...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdiPOU
                            ممنون از شما ولی اومدم با پایه های gnd,vcc,sck,miso,mosi وصل کردم همون آی اس پی ولی جواب نداد :angry:
                            اصلا همون مگا 32 که قبلا روی زیف کار میکرد با همین روش وصل کردم کار نکرد تازه جامپر برق هم وصل بود وقتی از برد بورد کندم گذاشتم تو زیف مگا32 جواب داد oo:
                            پایه ریست رو هم وصل کردین اخه تو پایه هایی که بالا نوشتین نبود ترتیب پایه هارو و اتصال درست به پایه هارو طبق دیتاشیت برسی کنید
                            سقراط : دانش من بدانجایی رسید که فهمیدم هیچ نمیدانم.

دیدگاه

یه مگا هشت دیگه بخر :smile:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X