اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل میکرو با rc داخلی!!!!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل میکرو با rc داخلی!!!!

سلام نمیدونم چرا من میکرو رو روی rc داخلی پروگرام میکنم جواب نمیده .اما همین که کریستال رو وصل میکنم و حتی روی rc داخلی پروگرام میکنم جواب میده.هر چی باهاش کلنجار میرم جواب نمیده. با برنامه progisp پروگرام میکنم. فیوزبیتها هم: E3 D9 0
    http://s6.picofile.com/file/8234614234/Untitled.jpg

پاسخ : مشکل میکرو با rc داخلی!!!!

اگر قبلا با کریستال خارجی برنامه ریزی کردید ولی الان میخوایید با rc داخلی اونو راه بندازید حتما باید کریستال خارجی داشته باشید و با تغییر فیوزبیت میکرو رو برای rc داخلی پروگرم کنید .

دیدگاه

یعنی باید در هر صورت واسه این میکرو کریستال خارجی رو برد نصب کنم؟مگه اینکه میکرو نو بخرم درسته؟

دیدگاه

بستگی به پروگرامر شما دارد. اگر پروگرامر شما دارای امکان تولید کلاک مناسب برای میکرو با توجه به فیوزبیتهای آن باشد، نیازی به تعویض میکرو و یا قرار دادن کریستال نیست.

اما در اغلب پروگرامرهای موجود بخصوص usbasp های داخلی این امکان وجود ندارد. و فقط برخی امکان نصب کریستال را در نظر گرفته اند که روش کاملی نیست. مثلا اگر فیوز بیت ها بروی rc خارجی و یا اسیلاتور خارجی باشند دیگر پروکرامر قادر به شناسایی میکرو نیست.

تنها usbasp موجود که دارای مولد کلاک کامل و زیف سوکت هوشمند است، پروگرامر سانا است.

نکات بسیار مهم در تهیه پروگرامر که متاسفانه فراموش میشود!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط lachini
          مثلا اگر فیوز بیت ها بروی rc خارجی و یا اسیلاتور خارجی باشند دیگر پروکرامر قادر به شناسایی میکرو نیست.
          این مسئله که اقای لاچینی گفتن خیلی مهمه و حتما باید رعایت بشه.
          نوشته اصلی توسط kelaran
          یعنی باید در هر صورت واسه این میکرو کریستال خارجی رو برد نصب کنم؟مگه اینکه میکرو نو بخرم درسته؟
          میکرویی که نو میخرید بصورت پیشفرض روی 1MHZ داخلی تنظیمه جز اینکه بخوایید تغییرش بدید .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X