پاسخ : اسیلاتور 32 کیلوهرتز داخلی
از اون لحاظ که بله
اما 3231 با 3232 عین هم راه اندازی میشن ولی قیمت 3 برابری 3232 نسبت به 3231 و 40 برابری نسبت به 1307
بله مسلم هست که فرق داره
شاید اینکه در موردش زیاد حرف نزدن اینه که قیمتش بالاست
1307 توابعش برای کدویژن و بسکام موجوده، سمپل کد عین .... (نقل و نبات) ریخته، خوده چیپ هم که فراوون
اما من چیپ خالی 3231 و 3232 رو تنها تو دو فروشگاه جوان و پایا پیدا کردم با قیمت 15 و 40 برابر 1307 و ماژول3231 با حافظه اضافه و ... 2000 تومن ارزون تر از چیپ خالیش و برابر ماژول 1307 تقریبا
آره باید فرق بکنن
و منم اضافه کنم باید هم که در موردش کم بحث شده باشه
چون ما دنبال یه چیز خوب اما ارزون هستیم
من خودم تو پستا اولم نگفتم که چیز دقیق اما با قیمت به صرفه میخوام؟
گفتم دیگه مرغ همسایمون هم غاز نیست چون خودم همچین فکری تو سرم هست
اما تو پست قبلم هم گفتم اگر کسی تجربه ای داره. اینم جوابش معلوم بوده دیگه؟
فعلا که شبیه سازی خیلی خوب جواب داده
یعنی راه اندازی راحت و بی مشکلی داشته و دارم هدفم رو باش تکمیل میکنم تا آخر هفته سخت افزار رو تکمیل کنم
البته سعیم بر اینه که از چیپ اورجیتال استفاده کنم تا ماژولی که چیپ کپی روشه و احتمالا دقتش کمه
نوشته اصلی توسط عزیز خورشیدزاده
اما 3231 با 3232 عین هم راه اندازی میشن ولی قیمت 3 برابری 3232 نسبت به 3231 و 40 برابری نسبت به 1307
بله مسلم هست که فرق داره
شاید اینکه در موردش زیاد حرف نزدن اینه که قیمتش بالاست
1307 توابعش برای کدویژن و بسکام موجوده، سمپل کد عین .... (نقل و نبات) ریخته، خوده چیپ هم که فراوون
اما من چیپ خالی 3231 و 3232 رو تنها تو دو فروشگاه جوان و پایا پیدا کردم با قیمت 15 و 40 برابر 1307 و ماژول3231 با حافظه اضافه و ... 2000 تومن ارزون تر از چیپ خالیش و برابر ماژول 1307 تقریبا
آره باید فرق بکنن
و منم اضافه کنم باید هم که در موردش کم بحث شده باشه
چون ما دنبال یه چیز خوب اما ارزون هستیم
من خودم تو پستا اولم نگفتم که چیز دقیق اما با قیمت به صرفه میخوام؟
گفتم دیگه مرغ همسایمون هم غاز نیست چون خودم همچین فکری تو سرم هست
اما تو پست قبلم هم گفتم اگر کسی تجربه ای داره. اینم جوابش معلوم بوده دیگه؟
فعلا که شبیه سازی خیلی خوب جواب داده
یعنی راه اندازی راحت و بی مشکلی داشته و دارم هدفم رو باش تکمیل میکنم تا آخر هفته سخت افزار رو تکمیل کنم
البته سعیم بر اینه که از چیپ اورجیتال استفاده کنم تا ماژولی که چیپ کپی روشه و احتمالا دقتش کمه
دیدگاه