اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اسیلاتور 32 کیلوهرتز داخلی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اسیلاتور 32 کیلوهرتز داخلی

نوشته اصلی توسط عزیز خورشیدزاده
    سلام
    دوستان نظرشون راجع به ds3231 یا ds3232 چیه؟
    چیپ ااورجینالش رو جوان 7500 میده اما ماژولش با حافظه جانبی کمتر از 5000 تومنه ولی مثله 1307 انقدر خوب و بد نکردن درموردش
    میخوام تستش کنم اما اگر شما هم باش سر و کار داشتید تجربتون رو بگین
    اسیلاتور داخلی داری از نوع کریستالی باضافه خروجی 32 کیلوهرتز که اگر خواستی جای دیگه استفاده کنید
    پروتکلش هم i2c
    راه اندازیش سادست
    از اون لحاظ که بله
    اما 3231 با 3232 عین هم راه اندازی میشن ولی قیمت 3 برابری 3232 نسبت به 3231 و 40 برابری نسبت به 1307
    بله مسلم هست که فرق داره
    شاید اینکه در موردش زیاد حرف نزدن اینه که قیمتش بالاست
    1307 توابعش برای کدویژن و بسکام موجوده، سمپل کد عین .... (نقل و نبات) ریخته، خوده چیپ هم که فراوون
    اما من چیپ خالی 3231 و 3232 رو تنها تو دو فروشگاه جوان و پایا پیدا کردم با قیمت 15 و 40 برابر 1307 و ماژول3231 با حافظه اضافه و ... 2000 تومن ارزون تر از چیپ خالیش و برابر ماژول 1307 تقریبا
    آره باید فرق بکنن
    و منم اضافه کنم باید هم که در موردش کم بحث شده باشه
    چون ما دنبال یه چیز خوب اما ارزون هستیم
    من خودم تو پستا اولم نگفتم که چیز دقیق اما با قیمت به صرفه میخوام؟
    گفتم دیگه مرغ همسایمون هم غاز نیست چون خودم همچین فکری تو سرم هست

اما تو پست قبلم هم گفتم اگر کسی تجربه ای داره. اینم جوابش معلوم بوده دیگه؟
    فعلا که شبیه سازی خیلی خوب جواب داده
    یعنی راه اندازی راحت و بی مشکلی داشته و دارم هدفم رو باش تکمیل میکنم تا آخر هفته سخت افزار رو تکمیل کنم
    البته سعیم بر اینه که از چیپ اورجیتال استفاده کنم تا ماژولی که چیپ کپی روشه و احتمالا دقتش کمه

دیدگاه

فعلا که شبیه سازی خیلی خوب جواب داده
      به شبیه ساز اطمینان نکن . باید در عمل و در بلند مدت جواب بگیری.
      ولی قیمت 3 برابری 3232 نسبت به 3231 و 40 برابری نسبت به 1307
      40 برابر :eek:
      اگه قرار باشه 40 برابر گرونتر باشه خب از همون LPC2300 استفاده کنیم که بهتره.

این چند روز که نبودم داشتم روی DS1307 کار میکردم . الان یه PCB درست و حسابی براش زدم ببینم چی میشه .فردا راش میندازم تا چند روز دیگه اگه ساعتش " عقب جلو " نشد به اشتراک میذارم .

دیدگاه

من قلابی ترین نوع ds1307 می خرم یعنی vs1307 مال یه شرکت دیگه رو ولی همیشه عالی جواب می ده نمی دونم بقیه دوستان مشکلشون چیه نمی تونن چواب بگیرن
        همانطور که مایل نیستم بنده کسی باشم، حاضر نیستم آقای کسی باشم. کسانی که مخالف آزادی دیگرانند، خود لیاقت آزادی را ندارند.((آبراهام لینکن))

قدرت شگفت انگیز نیروهای خلاق و استعدادهای نهفته آدمی هنگامی آشکار می شود که نیازی حیاتی، تواناییهای او را به فعالیت وادارد و کشش آرزویی، سراپای وجودش را به جنب و جوش درآورد.((آبراهام لینکن))

[img width=343 height=100]http://www.elecdesigner.com/uploads/PRO-DESIGNER-GROUP.jpg[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeiddiod
          به اشتراک گذاشتن اطلاعات اجباری نیست ولی درست نیست که وقتی به جواب میرسی بیخیال بقیه بشی.به شبیه ساز اطمینان نکن . باید در عمل و در بلند مدت جواب بگیری.40 برابر :eek:
          اگه قرار باشه 40 برابر گرونتر باشه خب از همون LPC2300 استفاده کنیم که بهتره.

این چند روز که نبودم داشتم روی DS1307 کار میکردم . الان یه PCB درست و حسابی براش زدم ببینم چی میشه .فردا راش میندازم تا چند روز دیگه اگه ساعتش " عقب جلو " نشد به اشتراک میذارم .
          ds1307 حدود 600 تومن غیر اورجینال و 1000 تومن اورجینال
          ds3232 حدود 21000 تومن
          ds3231 حدود 7000 تومن

اصلاح میکنم حدود 35 برابر نمونه معمولی (غیر اورجینال)

کلی جواب نوشتم بابت قضاوتی که به من کردید اما پاک کردم که کسی از من چیزی به دل نگیره
          کوتاه. وقتی جای قضاوت میشینید همه چیز رو در نظر بگیرید همه شرایط رو
          اگر نمیتونید پس حق قضاوت ندارید

دیدگاه

سلام.
            متاسفانه از DS1307 جواب درست نگرفتم . 2تا PCB درست کردم از DIP و SMD استفاده کردم . DIP تو 1دقیقه حدود 7ثانیه عقب میمونه . SMD که با زمان حال میکنه هر 1دقیقه 40ثانیه عقب میمونه و تقریبا با "3/1" سرعت زمان رو محاسبه میکنه . کلا بیخیال DS شدم الان دارم یه روش دیگه امتحان میکنم ببینم چی میشه . نتیجه رو میگم .
            اقای خورشید زاده شما چکار کردید؟؟ جواب گرفتید؟؟

دیدگاه

ای بابا
              والا من برنامه نویسیم طولانی شده و کم وقت میذارم متاسفانه
              یه مقداری اصل کارم تغییر داشته و پایه کار ساعته
              خیلی زود این چیپ DS3231 رو میخرم و جوابش رو میذارم اینجا
              خوبیش اینه که کریستالش داخلیه و خروجی 32 کیلوهرتز هم داره که استفاده های مختلفی میشه ازش کرد
              شما هم یه مطالعه ای روش انجام بده
              توابعش رو نداره کدویژن اما راه اندازی آسونه

دیدگاه

خیلی زود این چیپ DS3231 رو میخرم و جوابش رو میذارم اینجا

توابعش رو نداره کدویژن اما راه اندازی آسونه
                با DS1307 به نتیجه رسیدی؟؟
                فروشگاه اینترنتی چیپ DS3231 رو دارن؟؟ من فقط میتونم اینترنتی بخرم.

اگه دیتاشیتشو داشته باشی میتونی خیلی راحت براش برنامه بنویسی . ببین میتونی ازش جواب بگیری.
                من دارم یه روش دیگه امتحان میکنم اگه جواب بده مشکل نگهداری زمان حل میشه .
                موفق باشی دوست عزیز

دیدگاه

بیشترین مشکلی که معمولا در مدارات ساعت دیدم عدم دقت ساعت هست.
                  این مشکل بسیار بسیار کم مربوط به کیفیت آی سی ساعت هست. معمولا اگه ساعت با آی سی ds1307 یا این خانواده باشه. بعد از روشن شدن مدار ساعت کار نمیکنه مگر اینکه در رجیستر ثانیه مقداری قرار بگیره. اگر اشتباه نکنم مقدار پیش فرض 128 هست که باید عددی بین 0 تا 59 داخلش نوشته بشه تا ساعت راه بیفته.
                  اما مشکل دقت مربوط میشه به یک کیفیت طراحی مدار و نکات مربوط به لحیم کار و جای کریستال و ... که توی این سایت خیلی راجع بهش بحث شده. ولی نکته دیگه ای هم وجود داره که هرگز بهش پرداخته نشده و اون چیزی نیست به جز Cl. که اگر درست دیده نشه باعث میشه حتی اگر بهترین آی سی ، بهترین کریستال ، بهترین طراحی هم انجام بشه باز هم ساعت دقت خوبی نداشته باشه.
                  در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
                  2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
                  3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط siyavash2k
                    ولی نکته دیگه ای هم وجود داره که هرگز بهش پرداخته نشده و اون چیزی نیست به جز Cl . که اگر درست دیده نشه باعث میشه حتی اگر بهترین آی سی ، بهترین کریستال ، بهترین طراحی هم انجام بشه باز هم ساعت دقت خوبی نداشته باشه.
                    قربون دستت . یخورده بیشتر توضیح میدی .

دیدگاه

ببینید هر آی سی rtc به صورت داخلی برای کریستالی با یک ظرفیت لود مشخصی طراحی شده.معمولا 12.5 پیکوفاراد یا 6 پیکوفاراد و ... هست. مثلا ds1307 باید کریستال 12.5 بهش وصل بشه. حالا اگه کریستال با ظرفیت بیشتری وصل بشه ساعت حدود 3 تا 5 دقیقه در ماه جلوتر میره و برعکس.
                      حالا جالبه که اگر از فروشنده راجع بهش بپرسی به احتمال بیش از 90 درصد نمیدونه.مگر اینکه از روی پکیج جنس بتونه این پارامتر را پیدا کنه.متاسفانه بسیاری از کریستال ها جنس خوبی دارند ولی چون در جای مناسب ازشون استفاده نمیشه میگن کریستالش خوب نبود.تقلبی بود.چینی بود و....
                      Application Note 58: شرکت ماکزیم اطلاعات بسیار خوبی میتونه بده.

در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
                      2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.

دیدگاه

در صورتی که دقت برای شما بسیار بسیار مهم هست به جای کریستال باید از نوسان ساز های دقیق استفاده کنید. توی این قطعات ظرایب خطا جهت اصلاح در دماهای مختلف لحاظ شده.

دیدگاه

دوستان به کتابخانه تبدیل سال میلادی به شمسی و برعکس احتیاج دارم
                          ممنون میشم

دیدگاه

نوشتن توابع برای این کار بسیار ساده هست. شما باید ابتدا از تعداد روز ها در هر ماه در این دو تقویم اطلاع پیدا کنید.همچنین سال های کبیسه. تو گوگل سرچ کنید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...