اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

روشن شدن یک کدام از میکروهاباروشن شدن دیگری

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : روشن شدن یک کدام از میکروهاباروشن شدن دیگری

نوشته اصلی توسط yousef55
    مثال شما واقعا عجیب بود
    مثالی که من زدم پایه علمی داشت اگه میتونستید اون مثال رو نقض کنید نه اینکه یک دستگاه که خودتونم نمیدونید چجوری کار میکنه مثال بزنید
    در ضمن من طراح اون ترازو نبودم - وگرنه خیلی راحت دیتا رو انتقال میدادم البته با پروتکل دیگه ای
    عرض کردم.. چون شما بلد نیستید، دلیل نمیشه دیگران هم بلد نباشن!!
    جهت اطلاع اینکه ما این سیستم رو طراحی و پیاده سازی کردیم و دقیقاً می دونم چجوری کار می کنه.
    همون بهتره که شما طراح ترازو نبودید. چون دید شما اصلاً به درد تولید محصول نمی خوره. انتقال دیتا از روش های دیگه رو خیلیا بلدن. ولی گاهی لازمه محصولی تولید بشه که برای اتصال به یه محصول دیگه با محدودیت هایی مواجه هست. مثلاً محدودیت پورت! پس اینکه بگیم اگر من بودم پروتکل عوض می کردم و فلان می کردم و...، تصور بچگانه ایه. چون اگر این حرف رو بزنید، می گن مرسی، بفرمایید بیرون ما خودمون حلش می کنیم. پاک کردن صورت مسئله رو که نمیشه به جای حله اون به مردم غالب کرد!!
    در هر صورت اگر اطلاعاتتون در این زمینه کافی نیست، بهتره به جای به تمسخر گرفتن دیگران، سکوت کنید و به خودتون فرصت یادگرفتن بدید.
    *** یا راهی خواهم یافت، یا راهی خواهم ساخت ... ***

دیدگاه

نوشته اصلی توسط K1.IEEE
      عرض کردم.. چون شما بلد نیستید، دلیل نمیشه دیگران هم بلد نباشن!!
      جهت اطلاع اینکه ما این سیستم رو طراحی و پیاده سازی کردیم و دقیقاً می دونم چجوری کار می کنه.
      همون بهتره که شما طراح ترازو نبودید. چون دید شما اصلاً به درد تولید محصول نمی خوره. انتقال دیتا از روش های دیگه رو خیلیا بلدن. ولی گاهی لازمه محصولی تولید بشه که برای اتصال به یه محصول دیگه با محدودیت هایی مواجه هست. مثلاً محدودیت پورت! پس اینکه بگیم اگر من بودم پروتکل عوض می کردم و فلان می کردم و...، تصور بچگانه ایه. چون اگر این حرف رو بزنید، می گن مرسی، بفرمایید بیرون ما خودمون حلش می کنیم. پاک کردن صورت مسئله رو که نمیشه به جای حله اون به مردم غالب کرد!!
      در هر صورت اگر اطلاعاتتون در این زمینه کافی نیست، بهتره به جای به تمسخر گرفتن دیگران، سکوت کنید و به خودتون فرصت یادگرفتن بدید.
      مهندس بدون GND نمیشه.
      اینکه شما با روشهای نامتعارف و غیر استاندارد یک کاری رو انجام بدین و انتظار داشته باشید که با این کار مورد تمجید قرار بگیرید پذیرفتنی نیست.
      برای کارکرد درست هر پروتکل یا دستگاه یکسری پیشنیاز هایی گفته شده و باید رعایت بشه.
      و این برای پروتکل UART/USART دست کم به سه سیم نیاز هستش.
      RX : برای دریافت
      TX : برای ارسال
      GND : برای تطبیق سطوح ولتاژ

در ضمن USART پروتکل بسیار محبوب و معروفی هست و تنها برای ارتباط دو میکرو نیست (مهمترین دلیل برای نیاز به GND) و دستگاه های مختلفی برای ارتباط از پروتکل سریال استفاده میکنند.

برای ارتباط یک کامپیوتر با میکرو هم معمولا از همین پروتکل استفاده میکنن. که البته با سطوح ولتاژ مختلفی کار میکنن (پنج ولت پورت USB با پنج ولت میکرو متفاوت است هر چند هر دو یک سطح ولتاژ دارند) (اگه واقعا توانا هستید همین کار رو برای ارتباط با میکرو و کامپیوتر هم تکرار کنید :agree
      If the wind will not serve, take to the oars

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ASHIT AXAR
        مهندس بدون GND نمیشه.
        اینکه شما با روشهای نامتعارف و غیر استاندارد یک کاری رو انجام بدین و انتظار داشته باشید که با این کار مورد تمجید قرار بگیرید پذیرفتنی نیست.
        برای کارکرد درست هر پروتکل یا دستگاه یکسری پیشنیاز هایی گفته شده و باید رعایت بشه.

در ضمن USART پروتکل بسیار محبوب و معروفی هست و تنها برای ارتباط دو میکرو نیست (مهمترین دلیل برای نیاز به GND) و دستگاه های مختلفی برای ارتباط از پروتکل سریال استفاده میکنند.

برای ارتباط یک کامپیوتر با میکرو هم معمولا از همین پروتکل استفاده میکنن. که البته با سطوح ولتاژ مختلفی کار میکنن (پنج ولت پورت USB با پنج ولت میکرو متفاوت است هر چند هر دو یک سطح ولتاژ دارند) (اگه واقعا توانا هستید همین کار رو برای ارتباط با میکرو و کامپیوتر هم تکرار کنید :agree
        آقا ما هرچی بگیم ایشون متوجه نمیشه
        پس بزار واسه خودش حال کنه
        ایشون که میگه ما بلد نیستیم - ارتباط سریال رو به صورت لیزری هم انتقال دادم- البته تو این ارتباط زمین مشترک نبود!!
        شاید منظور شما یه همچین چیزیه !! ولی بحث در رابطه با ارتباط با سیم بوده و همه میدونند بدون زمین مشترک نمیشه
        حالا شما تلاش خودت رو ادامه بده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ASHIT AXAR
          مهندس بدون GND نمیشه.

شما از وسط بحث تشریف آوردید و انگار در جریان نیستید..
          اگر بحث رو از ابتدا بخونید شاید متوجه بشید.. یکی یه سوالی می پرسه و هر کسی با توجه به تجربیات و اطلاعاتش نظرش رو می گه. این چه عادته بدیه که یاد گرفتیم خودمون رو دانای کل بدونیم و نظرات دیگران رو نقد کنیم!؟!!
          این کار اصلاً نامتعارف نیست و بنده هم از شخص شما یا هر کسه دیگه ای انتظار تعریف و تمجید ندارم. انجام این کار به تکنیک خاصی احتیاج داره. اگر شما در موردش نمیدونید هیچ اشکالی نداره. ولی اصلاً قابل قبول نیست که چون شما در موردش نمی دونید، کلاً منکر این قضیه بشید.
          بنده هم می دونم که به بیش از 2 سیم برای این ارتباط نیاز هست. ولی الزامی برای زمین مشترک وجود نداره. (لطفاً یکم در موردش فکر کنید. اگر ابهامی هست بگید تا بیشتر توضیح بدم.)
          *** یا راهی خواهم یافت، یا راهی خواهم ساخت ... ***

دیدگاه

سلام
            شماچرا اینجوری اید :angry:
            من خیلی خیلی خیلی با آقای K1.IEEE موافقم و همچنین آقا یوسف عزیز برای این که بقیه دوستان هم مطمئن بشن مدار رو پیاده کردم( البته خودم هم شک داشتم )
            من هم یه بار نویز های اضافی باعث شد که فکر کن با یه سیم میشه اما اینطور نیست
            دوستان اگه این ویدیو کمکتون کرد لطفا بزنید اون تشکرو :mrgreen:

http://s6.picofile.com/file/8235608526/20160127_152741.mp4.html

دیدگاه

دوست عزیز ! آقای یوسف درست میگن
              شما اگه با ی روش غیرمتعارف بتونید بدون زمین مشترک جواب بگیرید دلیل بر علمی و قابل استناد بودن روشتون نمیشه

بدون زمین مشترک امکان نداره ! ی مسئله خیلی ساده ای هست
              اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است

دیدگاه

پاسخ : روشن شدن یک کدام از میکروهاباروشن شدن

نوشته اصلی توسط K1.IEEE
                شما از وسط بحث تشریف آوردید و انگار در جریان نیستید..
                اگر بحث رو از ابتدا بخونید شاید متوجه بشید.. یکی یه سوالی می پرسه و هر کسی با توجه به تجربیات و اطلاعاتش نظرش رو می گه. این چه عادته بدیه که یاد گرفتیم خودمون رو دانای کل بدونیم و نظرات دیگران رو نقد کنیم!؟!!
                این کار اصلاً نامتعارف نیست و بنده هم از شخص شما یا هر کسه دیگه ای انتظار تعریف و تمجید ندارم. انجام این کار به تکنیک خاصی احتیاج داره. اگر شما در موردش نمیدونید هیچ اشکالی نداره. ولی اصلاً قابل قبول نیست که چون شما در موردش نمی دونید، کلاً منکر این قضیه بشید.
                بنده هم می دونم که به بیش از 2 سیم برای این ارتباط نیاز هست. ولی الزامی برای زمین مشترک وجود نداره. (لطفاً یکم در موردش فکر کنید. اگر ابهامی هست بگید تا بیشتر توضیح بدم.)
                من متوجه شما هستم. شما میگید تونستم اینکارو بکنم. منظور من از اینکه نمیشه این نبود که امکان پذیر نیست. منظور من این بود که اصولی و درست نیست.
                شما در این مورد تونستین نتیجه بگیرین چون اختلاف سطوح ولتاژ اونقدری نبوده که باعث تداخل سیگنال بشه (و البته هیچ تضمینی هم نیست که مورد شما همواره عاری از خطا باشه)
                حالا اگه می تونی بدون GND با کامپیوتر داده سریال ارسال کن .....
                استاندارد یعنی همین. این فرآیند حاصل چندین سال تلاش و تکامل هستش. چرخ ماشین رو هم چهار تا پیچ نگه داشته. اگه دو تا شو باز کنیم آیا کار نخواهد کرد؟!
                مسلما کار خواهد کرد.
                بزرگترین مشکل همین تطبیق سطوح ولتاژ هستش. اینکه چرا نباید خروجی دو تا اینورتر رو با هم موازی کرد و .....
                If the wind will not serve, take to the oars

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X