اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

خواستار کمک در مورد استفاده از FT232BM برای ارتباط با avr usart

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

خواستار کمک در مورد استفاده از FT232BM برای ارتباط با avr usart

سلام .
    laptop بنده تنها پورت usb داره برای همین از ای سی FT232BM برای ارتباط با avr usart استفاده کردم.
    مشکل بنده این است که laptop ای سی رو میشناسه اما avr نه اطلاعات می گیرد و نه میفرستد. :question:
    اگر کسی این مشکل را می دونه لطف کند به من هم اطلاع بدهد.thanks very much.

پاسخ : خواستار کمک در مورد استفاده از FT232BM برای ارتباط با avr usart

باید دقت کنید که baud rate نرم افزاری که به com مجازی اطلاعات میفرسته با baud rate میکرو یکی باشه.

دیدگاه

سلام
      مصطفی درست اشاره کرد. اگر Baud Rate اشتباه باشه انتقالی نخواهی داشت. اگر به تنظیمات اولیش دست نزدی معمولا رو 9600 تنظیمه. با این سرعت براش داده بفرست و بعد تویه یه ترمینال کنترل کن ببین چی میشه. یکبار من یه اشتباه کردم اونهم این بود که RX و TX رو جای هم قاطی کردم و به سرنوشت حالای شما دچار شدم. این رو هم کنترل کن شاید از این هم باشه. در ضمن دو تا از پایه های FT232 برای گذاشتن LED های Send و Receive که بهتر برای Debug اونهاروهم بذاری. ببین اونا روشن و خاموش میشن یا نه.
      موفق باشی

دیدگاه

سلام
        میخواستم ببینم FT232 به پروگرام کردن احتیاجی داره ؟

دیدگاه

سلام
          میخواستم ببینم FT232 به پروگرام کردن احتیاجی داره ؟

دیدگاه

سلام
            خیر نیاز نداره. برای اینکه مواردی مثل Baud Rate، تعداد بیتها، Parity و غیره رو برای FT232 مشخص کنی، بعد از نصب راه انداز (Driver) به بخش Device Manager برو و در زیرگروه پورتها دنبالش بگرد. بعد از اینکه پیدا شد به properties ش برو و در اونجا هر چیز رو که تغییر داده بشه، نرم افزار Driver خودش FT232 رو برنامه ریزی می کنه.
            موفق باشی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X