اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ریموت کنترل هاپینگ کد

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ریموت کنترل هاپینگ کد

سلام دوستااان..
    من میخام یک رسیور ریموت کنترل هاپینگ کد بسازم و میخام از میکرو استفاده کنم..میشه در این رابطه کمکم کنید :job:

پاسخ : ریموت کنترل هاپینگ کد

والا میتونی از nrf24l01 استفاده کنی
    سری آنتن دارش تا 1 کیلومتر برد داره
    و 3 تا 32 بایتی حافطه tx و rx داره ......
    و مجهر به تکنولوژی Enhanced ShockBurst که هم امنیت کار رو بالا میبره و هم کارایی که باس میکرو انجام بده رو خودش انجام میده....
    وجود 6 لوله دریافت داده(یعنی همزمان میتونی با 6 تا فرستنده از همین نوع تبادل داده داشته باشی)
    تو باند آزاد 2.4 گیگ کار میکنه
    با نرخ انتقال داده 2Mbps
    و جریان مصرفی پایین و داشتن مد های Standby برای کاهش مصرف جریان درحالت بیکاری......جریان مصرفی در مد PowerDown حدود 900nA که برا این ریموت کنترل که از باتری استفاده میکنه میتونه مفید باشه

و...
    چیزی دیگه ای از این ماژول مد نظرت بود تو دیتاشیتش میتونی پیدا کنی...اگه خواستی بگو تا در حد خودم بهت بگم

در ضمن این بهترین ماژولی هستش که من تا حالا باهاش کار کردم
    از ماژول های چرند HMT-HMR و HMTR و.... خیلی سر تر هستش.
    قیمت سری آنتن دارش هم حدود 30 تومن و بدون آنتن فک کنم 10 تومن.....تو ESHOP.ECA.IR سرچ کنی قیمتش دست میاد.

و از یه میکرو ارزون قیمت سری ATINY هم میتونی استفاده کنی تا قیمت نهایی کارت پایین بیاد
    اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

اگه دوس دارید سریع به جواب برسید :
    1) قبل از پرسیدن سوال، بسرچید.
    2) سوالاتون رو با جزئیات کامل مطرح کنید.

دیدگاه

اون طوری که تو یکی از سایت ها دیدم، این رموت کنترل های "لرنینگ" مثل این که از ماژول های آشغال HMT-HMR با فرکانس 433 استفاده میکنن(فک کنم) و این که در
      "ریموت کنترل های هاپینگ" فرکانس عوس میشه که منظوت همون تغییر کانال هستش.....تو nRF24L01 این امکان تغییر فرکانس(تغییر کانال) هم موجود هستش و فک کنم یه چیزی حدود 100 خورده ای کانال داره...از فرکانس 2.4 گیگ تا 2.5....فک کنم...یه چیز تو همین مایه ها

[color=rgb(19, 92, 174)][/color]
      اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

اگه دوس دارید سریع به جواب برسید :
      1) قبل از پرسیدن سوال، بسرچید.
      2) سوالاتون رو با جزئیات کامل مطرح کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پانیذ72
        سلام دوستااان..
        من میخام یک رسیور ریموت کنترل هاپینگ کد بسازم و میخام از میکرو استفاده کنم..میشه در این رابطه کمکم کنید :job:
        سلام
        منظورتون Rolling code هست ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط md3848
          اون طوری که تو یکی از سایت ها دیدم، این رموت کنترل های "لرنینگ" مثل این که از ماژول های آشغال HMT-HMR با فرکانس 433 استفاده میکنن(فک کنم) و این که در
          "ریموت کنترل های هاپینگ" فرکانس عوس میشه که منظوت همون تغییر کانال هستش.....تو nRF24L01 این امکان تغییر فرکانس(تغییر کانال) هم موجود هستش و فک کنم یه چیزی حدود 100 خورده ای کانال داره...از فرکانس 2.4 گیگ تا 2.5....فک کنم...یه چیز تو همین مایه ها

ممنون از راهنماییتون...فقط اینکه چون پروژه کارشناسیمه ممکنه استادمون استفاده از ماژول رو قبول نکنه..

اضافه شده در تاریخ :
          نوشته اصلی توسط پانیذ72
          ممنون از راهنماییتون...فقط اینکه چون پروژه کارشناسیمه ممکنه استادمون استفاده از ماژول رو قبول نکنه..
          بله

اضافه شده در تاریخ :
          نوشته اصلی توسط mohsen++
          سلام
          منظورتون Rolling code هست ؟
          بله رولینگ کد هم میگن...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط md3848
            والا میتونی از nrf24l01 استفاده کنی
            سری آنتن دارش تا 1 کیلومتر برد داره
            و 3 تا 32 بایتی حافطه tx و rx داره ......
            و مجهر به تکنولوژی Enhanced ShockBurst که هم امنیت کار رو بالا میبره و هم کارایی که باس میکرو انجام بده رو خودش انجام میده....
            وجود 6 لوله دریافت داده(یعنی همزمان میتونی با 6 تا فرستنده از همین نوع تبادل داده داشته باشی)
            تو باند آزاد 2.4 گیگ کار میکنه
            با نرخ انتقال داده 2Mbps
            و جریان مصرفی پایین و داشتن مد های Standby برای کاهش مصرف جریان درحالت بیکاری......جریان مصرفی در مد PowerDown حدود 900nA که برا این ریموت کنترل که از باتری استفاده میکنه میتونه مفید باشه

و...
            چیزی دیگه ای از این ماژول مد نظرت بود تو دیتاشیتش میتونی پیدا کنی...اگه خواستی بگو تا در حد خودم بهت بگم

در ضمن این بهترین ماژولی هستش که من تا حالا باهاش کار کردم
            از ماژول های چرند HMT-HMR و HMTR و.... خیلی سر تر هستش.
            قیمت سری آنتن دارش هم حدود 30 تومن و بدون آنتن فک کنم 10 تومن.....تو ESHOP.ECA.IR سرچ کنی قیمتش دست میاد.

و از یه میکرو ارزون قیمت سری ATINY هم میتونی استفاده کنی تا قیمت نهایی کارت پایین بیاد

نوشته اصلی توسط md3848

ظاهرا منظورشون Rolling code هست با تغییر فرکانس اشتباه نگیرید و استارتر رو گمراه نکنید

توی این صفحه جناب اسدی و دوستان اطلاعات مفیدی درج کردند
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=52063.690

دیدگاه

ممنون از راهنماییتون ...اما راستش بحث های صفحه بعدی زیاد بود یکم گیج شدم...منظورتون از این ک مارو گمراه نکنن چی بود ؟میتونیم ازین ماژول nrfاستفاده کنیم؟؟یانه..هاپینگ کد کد تغییر میکنه ن فرکانس.این ماژول چنین قابلیتی داره؟؟حتما باید برنامه نویسی بشه ؟ماژولی نیس ک برنامه نویسی نخاد ...avr بلدم اما خیلی مقاله های atmel خوندم الگوریتم پیچیده ای داره..هاپینگ کد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پانیذ72
                منظورتون از این ک مارو گمراه نکنن چی بود ؟میتونیم ازین ماژول nrfاستفاده کنیم؟؟یانه..هاپینگ کد کد تغییر میکنه ن فرکانس.
                همونطور که گفتید تو هاپینگ کد ، کد تغییر میکنه نه فرکانس ماژول nrf کارش تو قسمت rf هست و کاری به قسمت کد نداره
                (مگه اینکه تو فرستنده تون هم این ماژول استفاده شده باشه که مجبور باشین تو گیرنده تون هم از این مازول استفاده کنین )

خودتون هم گفتید که میخواین گیرنده هاپینگ کد بسازین بنابر این باید از بخش rf سازگار با فرستنده تون استفاده کنین .
                معمولا هم فرستنده ها از نوع ask ( یا بعضی ها fsk )هستند بنابر این شما هم باید از یک گیرنده ask ( یا fsk )استفاده کنین و پروتکل هاپینگ کد رو روی میکروی بعدش پیاده کنین

دیدگاه

پس شما چه ماژولی رو پیشنهاد میکنید ک زودتر کارم راه بیفته ؟؟برنامه نویسیم آسونتر شه .وقت زیادی ندارم برم چندتارو تست کنم...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پانیذ72
                    پس شما چه ماژولی رو پیشنهاد میکنید ک زودتر کارم راه بیفته ؟؟برنامه نویسیم آسونتر شه .وقت زیادی ندارم برم چندتارو تست کنم...
                    فرستنده تون از چه ماژولی استفاده کرده ؟

دیدگاه

هنوز فرستنده رو تهیه نکردم میتونم آماده بخرم اما گیرنده رو باید بسازم حتما ...

اضافه شده در تاریخ :
                      مثل این ک سوال ما جواب نداره ..ممنون از سایت خوبتون... :job:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پانیذ72
                        مثل این ک سوال ما جواب نداره ..ممنون از سایت خوبتون... :job:
                        به هر حال ببخشید پروژه رو حاضر و آماده خدمتتون تقدیم نکردیم

دیدگاه

منم نگفتم پروژه حاضر آماده آقا ...فقط اسم ماژول رو میخاستم. ک مهم نیست اصلا اگه دوست ندارید بگید میتونم از سایت های دیگه گیر بیارم..

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پانیذ72
                            منم نگفتم پروژه حاضر آماده آقا ...فقط اسم ماژول رو میخاستم. ک مهم نیست اصلا اگه دوست ندارید بگید میتونم از سایت های دیگه گیر بیارم..
                            تنها ماژول آماده ای که میتونین ازش استفاده کنین ماژول گیرنده هست که با توجه به فرکانس و مدولاسیون فرستنده باید انتخابش کنین بعد از آماده کردن این دو مورد باید دیتای خام رو به میکروتون بدین و الگوریتم رولینگ کد رو روش پیاده کنین فکر نکنم ماژول آماده ای برای رولینگ کد پیدا کنین .

باید خودتون زحمتش رو بکشین
                            دو کار دارید : پروگرام کردن کدر فرستنده و نوشتن الگوریتم گیرنده ( اگه تا حالا زحمت خوندن داکیومنت میکروچیپ رو به خودتون داده بودین متوجه میشدین که تو کدر فرستنده هم باید یک سری اطلاعات لود بشه )
                            این کاریه که برای انجام یک پروژه برای رولینگ کد که قابل استفاده باشه لازمه
                            راه حل دوم
                            خودتون یک الگوریتم رولینگ کد برای فرستنده و گیرنده و ساخت کد یکبار مصرف درست کنین
                            راه حل سوم
                            میتونین استادتون رو گول بزنین و الگوریتم فیکس کد رو پیاده کنین و بگین رولینگ کد رو آشکار سازی کردم فکر کنم آمادش هم تو بازار باشه

END

دیدگاه

سلام. میتونید از آیسی HCS300 که با تکنولوژی Keyloq کار میکنه استفاده کنید.
                              There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X