اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت آمپر متر با AVR ، ببین بلدی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ساخت آمپر متر با AVR ، ببین بلدی

سلام

میخوام یه آمپر متر درست کنم که در رنج 1 میلی آمپر تا 1000 میلی آمپر ، با دقت 1 میلی آمپر کار کنه

چطور میشه با AVR جریان 1 میلی آمپر رو با دقت 1 میلی آمپر اندازه بگیرم ؟
    *_**_**_* دانش اگر در ثریا هم باشد مردانی از سرزمین پارس بدان دست خواهند یافت پیامبراعظم(ص) *_**_**_*

پاسخ : ساخت آمپر متر با AVR ، ببین بلدی

با سلام
    بستگی داره کارتون چی باشه و چقدر بخواید خرج کنید
    روشهای اندازه گیری جریان خیلی زیاده مثلا روش اول اینه که شما جریان رو از یک مقاومت دقیق با میزان اهم خیلی کم عبور بدید بعد ولتاژی که دو سر اون مقاومت می افته رو با ADC میکروتون بخونید و خیلی ساده طبق قانون اهم جریان میشه ولتاژ تقسیم بر مقدار مقاومت
    اما روش دیگه استفاده از آیسی های جریان هست البته من با رنج به این کمی کار نکردم اما واسه جریانهای زیاد مثالش ACS712 هست که سنسور اثر هال هست . واسه جریانهای کم هم آیسی هست که شمارش رو یادم رفته ولی دیدم که یا خروجی I2C دارند یا جریان رو به ولتاژ تبدیل میکنند . انواع مختلفشو تو همین انجمن دیدم
    ببخشید که فرصت سرچ ندارم تا تاپیکاش رو بگم
    Don't hesitate to ask any question ..

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 0121takpa
      سلام

میخوام یه آمپر متر درست کنم که در رنج 1 میلی آمپر تا 1000 میلی آمپر ، با دقت 1 میلی آمپر کار کنه

چطور میشه با AVR جریان 1 میلی آمپر رو با دقت 1 میلی آمپر اندازه بگیرم ؟
      آمپرمتر AC یا DC?
      There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

نوشته اصلی توسط artison
        با سلام
        بستگی داره کارتون چی باشه و چقدر بخواید خرج کنید
        روشهای اندازه گیری جریان خیلی زیاده مثلا روش اول اینه که شما جریان رو از یک مقاومت دقیق با میزان اهم خیلی کم عبور بدید بعد ولتاژی که دو سر اون مقاومت می افته رو با ADC میکروتون بخونید و خیلی ساده طبق قانون اهم جریان میشه ولتاژ تقسیم بر مقدار مقاومت
        اما روش دیگه استفاده از آیسی های جریان هست البته من با رنج به این کمی کار نکردم اما واسه جریانهای زیاد مثالش ACS712 هست که سنسور اثر هال هست . واسه جریانهای کم هم آیسی هست که شمارش رو یادم رفته ولی دیدم که یا خروجی I2C دارند یا جریان رو به ولتاژ تبدیل میکنند . انواع مختلفشو تو همین انجمن دیدم
        ببخشید که فرصت سرچ ندارم تا تاپیکاش رو بگم
        ضمن تشکر ،فکر کنم ADC میکرو های معمول 10 بیتی هستن ، 10 بیت هم که میشه 1024 ، خب این یعنی رزولوشن چند ولت ؟؟؟
        *_**_**_* دانش اگر در ثریا هم باشد مردانی از سرزمین پارس بدان دست خواهند یافت پیامبراعظم(ص) *_**_**_*

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : ساخت آمپر متر با AVR ، ببین بلدی

نوشته اصلی توسط رضا سپاس یار
          آمپرمتر AC یا DC?
          ببخشید ، منظورم اندازه گیری جریان DC بود

دیدگاه

5/1024 دیگه
            تقریبا 4.9 میلی ولت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط عزیز خورشیدزاده
              5/1024 دیگه
              تقریبا 4.9 میلی ولت
              راستش میتونستم اینو حدس بزنم ولی آیا این به این معنی هست که اگه من از یه avr با تغذیه 1.9 ولت استفاده کنم میتونم بگم که 1.9/1024 میشه 0.00185 تقریبا 1 میلی ولت ؟؟؟؟

دیدگاه

راستش میتونستم اینو حدس بزنم ولی آیا این به این معنی هست که اگه من از یه avr با تغذیه 1.9 ولت استفاده کنم میتونم بگم که 1.9/1024 میشه 0.00185 تقریبا 1 میلی ولت ؟؟؟؟
                نه دوست عزیز ! فکر نکنم AVR با این تغذیه داشته باشیم اصلا !
                ADC میکرو شما 1024 سطح رو تشخیص میده یعنی ولتاژ رفرنس رو به 1024 قسمت تبدیل میکنه . بهتره اینطور بگم که شما باید ببینید
                1- حداکثر و حداقل ولتاژی که قراره اندازه گیری بشه چقدره مثلا +1 و 1-
                2- اون رو شیفت بدید با سمت مثبت ها (با یک کلمپر ولتاژها رو ببرید تو رنج مثبت ) حالا بازه شما میشه 0 تا 2 ولت
                3- میزان ولتاژ رفرنس رو به میزان لازم تعیین کنید و به میکرو بدید
                4- حالا دقت شما میشه این ولتاژ رفرنس تقسیم بر 1024
                Don't hesitate to ask any question ..

دیدگاه

نوشته اصلی توسط artison
                  نه دوست عزیز ! فکر نکنم AVR با این تغذیه داشته باشیم اصلا !
                  ADC میکرو شما 1024 سطح رو تشخیص میده یعنی ولتاژ رفرنس رو به 1024 قسمت تبدیل میکنه . بهتره اینطور بگم که شما باید ببینید
                  1- حداکثر و حداقل ولتاژی که قراره اندازه گیری بشه چقدره مثلا +1 و 1-
                  2- اون رو شیفت بدید با سمت مثبت ها (با یک کلمپر ولتاژها رو ببرید تو رنج مثبت ) حالا بازه شما میشه 0 تا 2 ولت
                  3- میزان ولتاژ رفرنس رو به میزان لازم تعیین کنید و به میکرو بدید
                  4- حالا دقت شما میشه این ولتاژ رفرنس تقسیم بر 1024
                  Operating Voltage:
                  ̶5.5V - 1.8
                  الان این اعداد بالا رو از دیتاشیت اتمل کوپی پیست کردم

دارم جریان DC رو اندازه می گیرم و ولتاژ منفی ندارم

درسته

من میخوام ولتاژ رفرنس رو 1 ولت بذارم ولی نمی دونم باید این ولتاژ رو به AVCC بدم یا VRef ؟؟؟

در برنامه باید پایه رفرنس رو مشخص کنم؟ دستورش چطوریه ؟؟ (بسکام)
                  .

دیدگاه

Operating Voltage:
                    ̶5.5V - 1.8
                    الان این اعداد بالا رو از دیتاشیت اتمل کوپی پیست کردم

دارم جریان DC رو اندازه می گیرم و ولتاژ منفی ندارم

درسته

من میخوام ولتاژ رفرنس رو 1 ولت بذارم ولی نمی دونم باید این ولتاژ رو به AVCC بدم یا VRef ؟؟؟

در برنامه باید پایه رفرنس رو مشخص کنم؟ دستورش چطوریه ؟؟ (بسکام)
                    .
                    VRef باید وصل کنی ومنبع سورست بگذاری روی VRef
                    Ali Reza Tarkesh Esfahani

Yahoo: amt_1390@yahoo.com

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X