اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

انتخاب پروگرامرر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

انتخاب پروگرامرر

سلام
    برای پروگرام کردن atmeg8 , atmega16 , atmega 32 چه پروگرامری رو انتخاب کنم که هر سه را ساپورت کند
    امضاندارم. میشه انگشت بزنم...؟

www.AsanService.ir

پاسخ : انتخاب پروگرامرر

نوشته اصلی توسط hossein.a
    سلام
    برای پروگرام کردن atmeg8 , atmega16 , atmega 32 چه پروگرامری رو انتخاب کنم که هر سه را ساپورت کند
    با سلام
    دوست عزیز پروگرمر های AVR تنهایک میکرو مشخص رو پروگرم نمیکنن بلکه کل خانواده AVR رو ساپورت میکنن مانند سری attiny & atmega و at90
    البته بجز xmega
    لینک زیر میتونی انواعشون رو برحسب نیازت انتخاب کنی بنده خودم چند سالیست از مولتی AVR استفاده میکنم و راضیم
    http://eshop.eca.ir/83-%D9%BE%D8%B1%D9%88%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%85%D8%B1%D 9%87%D8%A7

دیدگاه

پاسخ : انتخاب پروگرامرر

پروگرامر مورد اشاره؛ در واقع یک پروگرامر ISP است و با وجود اینکه بر روی پروگرامر فوق زیف سوکت نصب شده است. اما نمیتوان آنرا زیف سوکت دار محسوب کرد. به دلیل اینکه :

-- در این پروگرامر پایه های زیف سوکت به هم اتصال کوتاه شده اند و در نتیجه تداخل سیگنالی در میکروهایی مثل Atmega8 و بخصوص در میکروهای ATmega16 , 32 که چهل پین هستند، بالا است.

-- تغذیه بر روی زیف سوکت به چندین پایه متصل است و هیچ کنترل مشخصی بر روی آن اعمال نمیشود. در نتیجه احتمال صدمه دیدن میکرو بر اثر نصب غلط و همینطور تداخل سیگنالی بالا است.

-- کلاک بر روی زیف سوکت تامین نشده و فقط پیش بینی یک کریستال در کنار آن شده است، که روش کاملی نیست و در نتیجه در صورتیکه اشتباها و یا حتی برحسب نیاز فیوزبیت های پرکاربردی همچون CKSEL را بر روی گزینه اسیلاتور خارجی و یا RC خارجی تنظیم کنید. پروگرامر قادر به شناسایی میکرو بر روی زیف سوکت نخواهد بود.

-- نکته آخر اینکه این پروگرامر تمامی میکروهای DIP را نیز بر روی زیف سوکت ساپورت نمیکند. مثلا میکرو 40 پین ATmega8515 و یا میکروهای 14 پین ATtiny24 و میکروهای 20 پین ATtiny2313. و این در حالی است که سایر میکروهای ساپورت شده نیز با مشکلات فوق روبرو است.

نکات بسیار مهم در تهیه پروگرامر که متاسفانه فراموش میشود!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X