اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ماژول wifiصنعتیESP8266

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ماژول wifiصنعتیESP8266

آیا در تولیدات میتوان رو کارکرد صحیح این ماژول حساب بازکرد.؟هنگ کردن. روشن /خاموش شدن خود به خودی wifi. جواب ندادن به پروتکلTCP. مواردی هستند که خودم باهاش برخود داشته ام.
    آیا ماژول جایگزین مناسبی از لحاظ کارایی و صنعتی تر وجود داره؟ منتظر تجربییات و نظرات سروران هستم.

پاسخ : ماژول wifiصنعتیESP8266

سلام ،اتفاقا بنده هم می خواهم از این ماژول استفاده کنم و همین سوال رو داشتم ،آیا این ماژول بهتراست یا HLK ممنون میشم دوستانی که کار کردند نظرشون رو اعلام کنند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط leader
      آیا در تولیدات میتوان رو کارکرد صحیح این ماژول حساب بازکرد.؟هنگ کردن. روشن /خاموش شدن خود به خودی wifi. جواب ندادن به پروتکلTCP. مواردی هستند که خودم باهاش برخود داشته ام.
      آیا ماژول جایگزین مناسبی از لحاظ کارایی و صنعتی تر وجود داره؟ منتظر تجربییات و نظرات سروران هستم.
      احتمال زیاد مشکل شما در جای دیگه ای هست. ESP8266 توی تجهیزات IOT کاربرد زیادی داره. شما از خود چیپ استفاده می کنید یا از ماژولهای آماده ESP؟
      اگر از ماژولهای آماده استفاده می کنید ، کدوم مدل؟

دیدگاه

از ماژول.

دیدگاه

یعنی ازESPکسی تا حالا بصورت صنعتی استفاده ای نکرده؟ آیا اصلا میشه به این چیپ یا ماژولش نام صنعتی داد؟

دیدگاه

ببین دوست عزیز! بحث صنعتی بیشتر از اینکه به مدل چیپ مربوط باشه به کیفیت شرکت سازنده و همچنین نحوه طراحی برد مربوط میشه
            اینو قبلا هم گفتم توی برد های صنعتی هم از قطعات معمول بازار استفاده میشه و فقط توی طراحیش یه سری نکات داره.

در مورد ESP هم اگر از ماژول های ESP-7 یا ESP-12 استفاده کنید بهتره چون شیلد دارن. نکات مربوط به منبع تغذیه رو هم رعایت کنید. همچنین بهتره تو برنامه نویسی هر چند ثانیه یک بار ماژول رو چک کنید که ارتباطش برقرار هست یا نه. من روی برد های هزار سوراخ معمولی مدار اسمبل کردم و بدون مشکل هست. فقط وقتی نزدیکش یعنی توی فاصله کمتر از دو متر منبع نویزی مثل ترانس های ولتاژ یا دریل روشن میشه ارتباط قطع میشه .

دیدگاه

سلام بنده هم با نظر آقای pinkplus موافقم بشتر مشکلات از طراحی مدار هست نه پایداری یا عدم پایداری ماژول
              بهرحال بازم اگه هدف شما طراحی صنعتی هست میتونید از سری 7 این ماژول استفاده کنید که به راحتی داخل ایران پیدا میشه
              طبق تصویر:
              http://s6.picofile.com/file/8239895768/esp_7.jpg
              ندانستن عیب نیست نپرسیدن عیب است.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X