اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

4 تایمر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

4 تایمر

سلام دوستان ، خسته نباشید :
    من میخوام با میکرو ، 4 تا زمان رو که هرکدوم جداگانه توسط یک سنسور فعال میشن رو lcd کنم .
    من میکرو مگا 32 دارم و کار میکنم .

حداکثر تعداد تایمری که در اختیار من قرار میده میکرو 3 تاست ( 2 تا 8 بیتی ، یک هم 16 بیتی ) :nerd:

خب حالا برای 4 تا چکار کنم ؟؟؟ :smile:

میدونم میشه با حلقه تایمر نوشت ، ولی راه دیگه ای نداره ؟؟؟ :rolleyes:
    آرزوی سرافرازی برای ایران عزیز . . .

پاسخ : 4 تایمر

نوشته اصلی توسط rezamajdi
    میدونم میشه با حلقه تایمر نوشت ، ولی راه دیگه ای نداره ؟؟؟ :rolleyes:
    اگه تنها راه استفاده از تایمره -- راهی نداری ولی شاید بتونی هر چهار زمان رو فقط با 1 تایمر راه بندازی . به نوع نیازت از تایمر بستگی داره.
    اگه نیاز به 4 تایمر داری MEGA64 ,128 چهار تایمر دارن

دیدگاه

بنظرم لزومی به این کار نیست که چهار تا تایمر باشه.شما شبیه system tick داخل ARM عمل کن و از یه تایمر استفاده کن و در عوض هر بار هر 4 تا رو چک کنه و یه چیزی رو نمایش بده.خیلی از سیستم ها همینجوری کار میکنن.برای کار شما هزینه زیادی و استفاده از میکرو دیگه منطقی نیست.البته اگر فقط باید از طریق تایمر باشه همونطور که دوستمون گفتن از میکرو سری بالاتر باید استفاده کنین و راه دیگه ای نداره
      Aristar Group - Always And Forever

دیدگاه

ممنون
        من نیاز دارم که زمان ها توسط 4 سنسور ، جداگانه فعال بشن .

نوشته اصلی توسط حسین جباری
        بنظرم لزومی به این کار نیست که چهار تا تایمر باشه.شما شبیه system tick داخل ARM عمل کن و از یه تایمر استفاده کن و در عوض هر بار هر 4 تا رو چک کنه و یه چیزی رو نمایش بده.
        چون نیاز دارم که اگر زمان متوقف شد و دوباره عمل کرد ، زمان قبلی رو هم مدنظر داشته باشه و از صفر شروع نکنه .
        آرزوی سرافرازی برای ایران عزیز . . .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...