اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی AVR با پروگرامر ECA

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راه اندازی AVR با پروگرامر ECA

سلام
    من تازه کار با AVR رو شروع کردم و پروگرامر AVR رو از سایت ECA خریدم، شوالم اینه که موقع پروگرام کردن تو صفحه برنامه PROGISP کدوم تیک ها رو باید بزنم؟
    ممنون میشم اگه جواب بدین :question:

پاسخ : راه اندازی AVR با پروگرامر ECA

نوشته اصلی توسط 90101365
    سلام
    من تازه کار با AVR رو شروع کردم و پروگرامر AVR رو از سایت ECA خریدم، شوالم اینه که موقع پروگرام کردن تو صفحه برنامه PROGISP کدوم تیک ها رو باید بزنم؟
    ممنون میشم اگه جواب بدین :question:
    با سلام
    برای پروگرم کردن نیاز هست تیک گزینهprogram flashرو بزنید و بعد از انتخاب فایل(hex)بر روی autoکلیک کنید در اینحالت اگه همه چیز درست باشه میکرو پروگرم میشه

دیدگاه

سلام
      خیلی ممنون کارم راه افتاد:-)
      ی سوال دیگه که دارم اینه که فرق حافظه فلش و eeprom چیه؟
      ممنون میشم اگه جواب بدین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 90101365
        سلام
        خیلی ممنون کارم راه افتاد:-)
        ی سوال دیگه که دارم اینه که فرق حافظه فلش و eeprom چیه؟
        ممنون میشم اگه جواب بدین
        سلام
        خواهش میکنم دوست عزیز
        حافظه فلش حافظه ای هست که در اون برنامه نوشته شدن توسط ما داخل اون قرار میگیره و واحد پردازش میکرو برنامه قرار داده شده در این حافظه رو خط به خط اجرا میکنه و الی اخر...
        اما حافظه eeprom حافظه ای هست که برخی اطلاعات در حین کار یا هنگام پروگرم کردن میکرو داخل اون قرار میگیره و با قطع و وصل برق میکرو این اطلاعات ازبین نمیره بطور مثال یک ترموستات دیجیتال را در نظر بگیرید که کاربر دمای دلخواه خودش رو وارد میکنه و ترموستات دما رو در اون بازه کنترل میکنه حال این دمایی که کاربر وارد کرده داخل eeprom باید ذخیره بشه که با قطع و وصل برق میکرو این مقدار ریست نشه
        امیدوارم تونسته باشم منظور برسونم

دیدگاه

حافظه فلش برنامه رو میریزی توش . حافظه eeprom داده هایی که میخای با قطع برق حفظ بشه(مثل تنظیم یک دمای خاص در ترموستات)در اون قرار میگیره و معمولا در حد چند صد بایته

اضافه شده در تاریخ :
          چه جالب همزمان تایپ میکردیم هر دو هم مثال ترموستات رو زدیم :biggrin: :biggrin: :biggrin:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X