اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پردازش تصویر و AVR ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پردازش تصویر و AVR ؟

سلام
    من با پردازش تصویر در matlab کار کردم و خیلی هم علاقه دارم این کار رو با میکرو انجام بدهم .
    فکر می کنم بایکسری میکرو مثل dspic و یا FPGA انجام شده اما با avr نمی دونم .
    ایا کسی در این زمینه اطلاعاتی داره تا هم من و هم دیگران از ان استفاده کنیم. :smile:

پاسخ : پردازش تصویر و AVR ؟

سلام دوست گرامی
    لینک زیر که در مورد سیستم بینایی روبات هست رو پیشنهاد می کنم مطالعه کنی . ایده های خوبی در این رابطه بهت می ده . امید وارم به دردت بخوره .

پیروز و سربلند باشید .
    آدمی از عالم خاکی نمی آید بدست

عالمی دیگر بباید ساخت و از نو آدمی
    پردازش تصویر با FPGA از صفر تا انتها
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=74299.0

دیدگاه

پاسخ : پردازش تصویر و AVR ؟

سلام ....................

ببینید همون طور که میدونید برای کارای پردازشی مخصوصا پردازش تصویر (که اسلاید ها به صورت real time حرکت میکنن) شما به یه پردازنده با فرکانس بالا دارید .
      در مورد AVR که تقریبا مطمئنم که نمیشه این کار رو کرد . البته با توجه به سری جدیدی که برای این خانواده تولید شده (XMEGA) باتوجه به واحد A/D دوازده بیتی که داره ، باز هم سرعت پردازش رو نداره چون نمی تونه فرکانس بالا رو پشتیبانی کنه .

اما در مورد FPGA (این ها میکرو نیستن ، آرایه های برنامه پذیری هستن که بر اساس جداول حالت و مدیریت اتصال CLB ها کار میکنن) باید بگم که امکان داره (صد در صد) ، چون اینها فرکانس های تا 100 مگاهرتز رو هم پشتیبانی می کنن و می تونن به صورت real time در طرح ها استفاده بشن . از طرفی مشکل دیگه ای هم که برای AVR وجود داره ، محدودیت حافظشونه که اون هم میتونه مشکل ساز بشه . خودتون از حجم یه عکس معمولی 200*200 خبر دارید . این حجم ، برای ذخیره سازی نیاز به حافظه ی SRAM داره که برای دستورات پردازشی هم ایجاد مشکل میکنه .

حتی در مورد پردازش یک تصویر ثابت و دو عمل ضرب و جمع (در و با ) یه عبارت ثابت ، باز هم نیاز به مجموعه دستورات point to point ای هست که باز هم میکرو از پردازش اونها ناتوانه ، چه برسه به دستورات ریشه دار تر مثل DFT ، FFT ، LBF ، PDF و ...

اما برای پردازش بهترین انتخاب FPGA و DSP هستن که واقعا خوب جواب میدن . در مورد این مطلب توی همین بخش مطالب خوبی وجود داره ، اگه جستجو میکردید ، به جواب های متنوعی می رسیدید که در اونجا با دوستان دیگه مطرح کردیم . موفق باشید .
      دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X