سلام دوستان :nice: :nice: :nice:
می خواستم درخواست کنم از دوسانی که اطلاعات کامل در خصوص برنامه نویسی C , Basic تحت کامپایلر Bascom , Codvision برای میکروکنترلرهای خانواده AVR دارند ، بنده را در خصوص اجرای همزمان چند برنامه یاری دهند . :nerd: :nerd: :nerd:
به طور مثال عرض می کنم ، میکرو از نوع ATmega128 با کریستال خارجی 16MHZ
یک قسمت از برنامه به صورت دائم ADC را چک کند و در متغیر مربوط بریزد
یک قسمت تمام پین های پورت B را دائم چک کند (منظور فشرده شدن کلید است به صورت ورودی یک ) و متناظر با هر کلید یک پین از پورت دیگر را یک کند
یک قسمت یک اطلاعات را از طریق I2C , SPI , Usart ارسال و دریافت کند و در متغیر مربوطه قرار دهد
یک قسمت هم اطلاعات لازم را بر روی LCD کارکتری نمایش دهد
یک قسمت هم کارهای معمول دیگر را انجام دهد ( do , loop اصلی )
:read: :read: :read: :read:
برنامه به صورت یکپارچه و به قولی Clean Code باشد که همه دوستان متوجه شوند .
پیشاپیش از سایت وانجمن ECA و دوستانی که به سوالات پاسخ می دهند ممنونم :agree: :agree: :agree:
می خواستم درخواست کنم از دوسانی که اطلاعات کامل در خصوص برنامه نویسی C , Basic تحت کامپایلر Bascom , Codvision برای میکروکنترلرهای خانواده AVR دارند ، بنده را در خصوص اجرای همزمان چند برنامه یاری دهند . :nerd: :nerd: :nerd:
به طور مثال عرض می کنم ، میکرو از نوع ATmega128 با کریستال خارجی 16MHZ
یک قسمت از برنامه به صورت دائم ADC را چک کند و در متغیر مربوط بریزد
یک قسمت تمام پین های پورت B را دائم چک کند (منظور فشرده شدن کلید است به صورت ورودی یک ) و متناظر با هر کلید یک پین از پورت دیگر را یک کند
یک قسمت یک اطلاعات را از طریق I2C , SPI , Usart ارسال و دریافت کند و در متغیر مربوطه قرار دهد
یک قسمت هم اطلاعات لازم را بر روی LCD کارکتری نمایش دهد
یک قسمت هم کارهای معمول دیگر را انجام دهد ( do , loop اصلی )
:read: :read: :read: :read:
برنامه به صورت یکپارچه و به قولی Clean Code باشد که همه دوستان متوجه شوند .
پیشاپیش از سایت وانجمن ECA و دوستانی که به سوالات پاسخ می دهند ممنونم :agree: :agree: :agree:
دیدگاه