اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

level meter سطح ماسه ی زیر آب

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

level meter سطح ماسه ی زیر آب

سلام دوستان

می خوام با استفاده از یک سنسور تغییرات سطح ماسه ی زیر آب رو اندازه گیری کنم ، لطفا بنده رو راهنمایی بفرمائید!

آیا باید از سنسور آلتراسونیک استفاده کنم؟

ما در یک سطح فضای زیر آب می خواهیم تغییرات سطح ماسه ی زیر آب رو اندازه گیری کنیم .

آیا سنسوری به جز ultrasonic می تواند این کار را انجام دهد؟

مسئبه این است که احتمال می دهم ماژول ultrasonic سطح آب رو به من نشون بده در صورتی که من سطح ماسه ی زیر آب رو نیاز دارم نه خود آب ...

پاسخ : level meter سطح ماسه ی زیر آب

اول بفرمائید:

_ بیشینه عمق آب چقدر است؟

_ آیا ممکن است این آب در مواقعی گل آلود و دارای ذرات جامد معلق زیاد باشد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط EBIDIA
      سلام دوستان

می خوام با استفاده از یک سنسور تغییرات سطح ماسه ی زیر آب رو اندازه گیری کنم ، لطفا بنده رو راهنمایی بفرمائید!

ما در یک سطح فضای زیر آب می خواهیم تغییرات سطح ماسه ی زیر آب رو اندازه گیری کنیم .

مسئبه این است که احتمال می دهم ماژول ultrasonic سطح آب رو به من نشون بده در صورتی که من سطح ماسه ی زیر آب رو نیاز دارم نه خود آب ...
      با سلام :
      سنسور اولتراسونیک فقط فاصله بالای آب و تا سطح آب را نشان می دهد آن هم معمولا زیر 10 متر را در هوای غیر مرطوب و غبار نشان می دهند. ( عدم استفاده برای چاه های آب خیلی مرطوب و سیلوی غلات توام با گرد و غبار)
      علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
      نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهندس نوآور
        اول بفرمائید:

_ بیشینه عمق آب چقدر است؟

_ آیا ممکن است این آب در مواقعی گل آلود و دارای ذرات جامد معلق زیاد باشد؟

- بیشینه ی عمق آب حداکثر یک متر است ولی دامنه ی تغییرات تغییرات کم تر از 10 سانت است .

- خیر ، ذرات جامد زیادی وجود ندارند .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی تحیری
          با سلام :
          سنسور اولتراسونیک فقط فاصله بالای آب و تا سطح آب را نشان می دهد آن هم معمولا زیر 10 متر را در هوای غیر مرطوب و غبار نشان می دهند. ( عدم استفاده برای چاه های آب خیلی مرطوب و سیلوی غلات توام با گرد و غبار)
          از قضا بنده می خوام فاصله ی سطح خاک زیر آب رو اندازه بگیرم و بیشینه ی فاصله برای بنده مساله ساز نیست.

مساله اینجاست که می خواهم تغییرات سطح را از زیر آب اندازه بگیرم و از طرفی قرار گرفتن ماژول زیر آب جریان سیال را تغییر می دهد که برای اندازه گیری های بنده بسیار بسیار مضر است .

آیا استفاده از ماژول ضد آب زیر کمکی نمی کند ؟

http://eshop.eca.ir/%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%84%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D9%88%D9%86%D B%8C%DA%A9/3596-%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D8%B3%D9%86%D8%B3%D9%88%D8%B1-%D8%A2%D9%84%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D9%88%D9%86%D B%8C%DA%A9-%D8%AA%D8%B9%DB%8C%DB%8C%D9%86-%D9%85%D8%B3%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D8%B6%D8%AF-%D8%A2%D8%A8-jsn-sr04t.html

دیدگاه

نوشته اصلی توسط EBIDIA
            از قضا بنده می خوام فاصله ی سطح خاک زیر آب رو اندازه بگیرم و بیشینه ی فاصله برای بنده مساله ساز نیست.

مساله اینجاست که می خواهم تغییرات سطح را از زیر آب اندازه بگیرم و از طرفی قرار گرفتن ماژول زیر آب جریان سیال را تغییر می دهد که برای اندازه گیری های بنده بسیار بسیار مضر است .

آیا استفاده از ماژول ضد آب زیر کمکی نمی کند ؟

http://eshop.eca.ir/%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%84%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D9%88%D9%86%D B%8C%DA%A9/3596-%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D8%B3%D9%86%D8%B3%D9%88%D8%B1-%D8%A2%D9%84%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D9%88%D9%86%D B%8C%DA%A9-%D8%AA%D8%B9%DB%8C%DB%8C%D9%86-%D9%85%D8%B3%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D8%B6%D8%AF-%D8%A2%D8%A8-jsn-sr04t.html
            فکر می کنم منظور از این که گفته شده این ماژول ضد آب است این است که در هوای بارانی هم کار می کند اما نه اینکه مثلا در عمق 5 متر زیر آب هم مثل هوای آزاد، کار کند، چون به احتمال قوی؛ فشار زیاد اعماق، بر عملکرد مکانیکی Probe اولتراسونیک تاثیر منفی می گذارد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط EBIDIA
              سلام دوستان

سلام مهندس
              با سنسور اولتراسونیک نمیشه این رو اندازه گیری کرد ولی ما یه محصول داریم با عنوان سنسور سطح سنج الکترومکانیکی
              که دقیقا برای همین منظور طراحی و تولید شده
              توی مراکز صنعتی بزرگ مثل مس سرچشمه هم نصب و بسیار عالی جواب داده

به این صورت که یک شاخص وارد آب شده و با تماس با سطح شن محل رو تشخیص میده و فاصله را برای شما اندازه گیری میکنه
              برای کسب اطلاعات بیشتر میتونی از سایت ما هم دیدن کنید

http://panganco.com/index.php/%D8%B3...s-sensors.html
              درایور شبکه و nRF24L01
              کاتالوگ محصولات
              کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
              شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
              فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X