اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی 10 عدد 7Segment

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی 10 عدد 7Segment

الان فقط نمایش رو در وقفه تایمر بردم، کیفیت نور خیلی بهتر شد، ولی یک سوال:
    چرا آخرین سگمنتی که در رفرش هست، پر نور تر از بقیه است؟
    این مور د زمانی که معمولی و در روتین برنامه نمایش میدادم قابل توجیح بود ولی الان که از وقفه تایمر استفاده میکنم چه توجیحی داره؟

اضافه شده در تاریخ :
    مورد دیگه اینکه، در رفرش کردن فرقی هست بین اینکه پین های رفرش رو یکی یکی صفر و یک کنیم یا مستقیم روی پورت به شکل هگز بنویسیم؟
    در پروژه من که 10 تا 7سگمنت دارم، 8 تا به یک پورت و 2 تای دیگه رو به دو تا پین وصل کردم، 7 سگمنت متصل به اون دو پین با وجود اینکه در وسط نوبت رفرش قرار داره ولی از بقیه پر نور تر هستش

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mohammad am
      الان فقط نمایش رو در وقفه تایمر بردم، کیفیت نور خیلی بهتر شد، ولی یک سوال:
      چرا آخرین سگمنتی که در رفرش هست، پر نور تر از بقیه است؟
      این مور د زمانی که معمولی و در روتین برنامه نمایش میدادم قابل توجیح بود ولی الان که از وقفه تایمر استفاده میکنم چه توجیحی داره؟

اضافه شده در تاریخ :
      مورد دیگه اینکه، در رفرش کردن فرقی هست بین اینکه پین های رفرش رو یکی یکی صفر و یک کنیم یا مستقیم روی پورت به شکل هگز بنویسیم؟
      در پروژه من که 10 تا 7سگمنت دارم، 8 تا به یک پورت و 2 تای دیگه رو به دو تا پین وصل کردم، 7 سگمنت متصل به اون دو پین با وجود اینکه در وسط نوبت رفرش قرار داره ولی از بقیه پر نور تر هستش
      اگه سخت افزار همسان بسته شده باشه. تنها دلیل این دیوتی سایکل میتونه باشه. اون سگمنت آخری زمان بیشتری روشن میمونه واسه همینه روشنتر دیده میشه
      کد هایی که نوشتید رو قرار دهید تا بررسی کنیم
      If the wind will not serve, take to the oars

دیدگاه

مشکلی رو گذاشتن کد ندارم منتها حجم برنامه در حدود 1000 خط هستش و فکر میکنم، قرار دادنش کار رو مشکل تر کنه. دو مورد :
        یکی:
        در رفرش کردن فرقی هست بین اینکه پین های رفرش رو یکی یکی صفر و یک کنیم یا مستقیم روی پورت به شکل هگز بنویسیم؟
        دومی:
        اگر در وسط اجرا حلقه For وقفه تایمر اتفاق بیفته ، حلقه For چه جوری میشه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mohammad am
          دیتاشیتش رو نگاه کردم، برای کاتد مشترکه.
          ازون گذشته، این آی سی هم به عنوان درایور هستش، اگه اشتباه نکنم مثلن مثل 7447، آیا مزیتی برای استفاده در پروژم داره؟
          بله کاتد مشترکه.
          این آی سی با ارتباط SPI از شما چند تا مقدار میگیره. مثلا شما میگی که روی هر کدوم از سگمنت ها چی بنویسه. بعد ولش می کنی به امون خدا، خودش دیگه سگمنت ها رو رفرش می کنه تا زمانی که شما ازش بخوای عدد دیگه ای رو نشون بده یا اصلا سگمنت خاصی رو خاموش کنه و .... .
          در الی که 7447 فقط یک نوع مبدل هستش. یعنی یک طرف عدد رو میگیره و اونطرف تبدیل می کنه به عددی مناسب نمایش اون توی سگمنت.
          ---------
          .
          .
          ...........

دیدگاه

بله کاتد مشترکه.
            این آی سی با ارتباط SPI از شما چند تا مقدار میگیره. مثلا شما میگی که روی هر کدوم از سگمنت ها چی بنویسه. بعد ولش می کنی به امون خدا، خودش دیگه سگمنت ها رو رفرش می کنه تا زمانی که شما ازش بخوای عدد دیگه ای رو نشون بده یا اصلا سگمنت خاصی رو خاموش کنه و .... .
            در الی که 7447 فقط یک نوع مبدل هستش. یعنی یک طرف عدد رو میگیره و اونطرف تبدیل می کنه به عددی مناسب نمایش اون توی سگمنت.
            عملکرد جالبی داره، آیا این آی سی معادل آند مشترک هم داره؟
            از آنجایی که آموزش ماهی گیری برای من بسیار مهم تر هستش، به همین خاطر، در این انجمن، تاجایی که بتونم جواب مطلبی رو مستقیم نمیگم و تلاش میکنم با آدرس دادن و کمی جستجو به جواب برسید. اگر عاشق الکترونیک باشید، دنبال جواب خواهید گشت.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مرتضی امانی
              عملکرد جالبی داره، آیا این آی سی معادل آند مشترک هم داره؟
              بله، کلی برنامه نویسی رو سبک می کنه.
              نوع آند مشترک معادل رو سراغ ندارم. اما میشه با استفاده از 2 تا آی سی معکوس کننده (NOT)، یا بافرهای Invert تبدیلش کرد به آند مشترک.
              ---------
              .
              .
              ...........

دیدگاه

تمایل این کار با شماست. هرچند هزار خط برنامه چندان هم زیاد به حساب نمیاد (با احتساب فضاهای خالی و ...)
                −−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−− −−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−
                از اونجایی که توسعه ی نرم افزار هزینه ای نداره. تا جایی که کارایی دستگاه افت نکنه بهتره که کارکردهای سخت افزاری رو نرم افزاری پیاده سازی کنید
                البته این هنگامی به چشم میاد که شمار تولید زیاد باشه
                If the wind will not serve, take to the oars

دیدگاه

یه مشکلی برخورد کردم که هرچی سر و کله میزنم باز رفع نمیشه. دستگاه علاوه بر دما، جریان و هم نشون میده، این روض ها رو پیاده کردم ولی لرزش عدد یکان جریان درست نشده:
                  - میانگین گیری از 10 بار تا 500 بار
                  -ماکزیمم گیری از 5 بار تا 50 بار
                  - ترکیب دو روش فوق

تغذیه AVCC در دو روش تغذیه 5 ولت میکرو و تغذیه 5 ولت ریفرنس خارجی تست شد.
                  چه راهکاری وجود داره؟

دیدگاه

راهکاری نیست؟

دیدگاه

وقت بخیر

لرزش شما در چخح حدی هست ؟ بین یکی یا دو رقم از 1024 کاملا طبیعی هست توی adc .
                      شما میتونین با تقسیم رنج نمایش رو ب0 512 یا 256 تغییر بدبد !! بهتر میشه ولی ممکنه لرزش باشه هنوز !

دیدگاه

الان عددی که از ADC میخوانم رو 250 تا میانگین میگیرم، تقسیم بر 5 هم میکنم، بعد نمایش میدم، ولی لرزش زیادی داره

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X