پاسخ : چگونه تمام پایه های Tiny13 را PWM کنم؟ (بسکام)
سلام آقا سعید , فقط یک نکته میمونه.... :redface:
در مورد فیوز بیت زحمت کشیده بودید و توضیح داده بودید , مشکلی که هست و قبلا هم تجربه کرده بودم
با پروگرمر هاتل وقتی فیوز بیت RSTDISBL را غیر فعال میکنیم , میکرو را دیگر تشخیص نمیدهد و غیر قابل
میشود.... دوست عزیز باید برای رفع این مشکل چه کاری کرد؟ شما چیزی به نظرتون میرسه؟
اضافه شده در تاریخ :
ببخشید من پستهای شما و دوستان را نخوانده بودم :mrgreen: , آقا سعید پس مشکل غیر فعال کردن
فیوزبیت RSTDISBL بود که هیشه مشکل داشتم
فکر میکردم مشکل از هاتل هست..... 
اگر پایه یک مشکل ساز هست یک درخواستی از شما آقا سعید داشتم , میتونید برنامه را به صورتی
تغییر دهید که پایه یک یا همان B5 اصلا از برنامه حذف شود و فقط ما همان 4 پایه را به جای 5 پایه
مورد استفاده قرار دهیم ؟ ال ای دی های رنگی در دسترس هم حدود 4 رنگ است (قرمز - آبی - سبز
زرد) فکر کنم 4 پایه کفایت کنه....
پ.ن: راستی زحمت کشیدید و تایمهای مختلف را هم قرار دادید , دستتون درد نکنه , با این کارتون یک چیز
به فکرم افتاد که روشن خاموش شدن LED ها را چند مرحله کنیم
مثلا اولین برنامه تایم یک ثانیه
و در مرحله بعد زمان 3 ثانیه و بعد 5 ثانیه.....
نظر شما چیه آقا سعید؟ فکر کنم به این صورت زیباتر هم خواهد شد.....
نوشته اصلی توسط saeid salehi
در مورد فیوز بیت زحمت کشیده بودید و توضیح داده بودید , مشکلی که هست و قبلا هم تجربه کرده بودم
با پروگرمر هاتل وقتی فیوز بیت RSTDISBL را غیر فعال میکنیم , میکرو را دیگر تشخیص نمیدهد و غیر قابل
میشود.... دوست عزیز باید برای رفع این مشکل چه کاری کرد؟ شما چیزی به نظرتون میرسه؟
اضافه شده در تاریخ :
ببخشید من پستهای شما و دوستان را نخوانده بودم :mrgreen: , آقا سعید پس مشکل غیر فعال کردن
فیوزبیت RSTDISBL بود که هیشه مشکل داشتم

اگر پایه یک مشکل ساز هست یک درخواستی از شما آقا سعید داشتم , میتونید برنامه را به صورتی
تغییر دهید که پایه یک یا همان B5 اصلا از برنامه حذف شود و فقط ما همان 4 پایه را به جای 5 پایه
مورد استفاده قرار دهیم ؟ ال ای دی های رنگی در دسترس هم حدود 4 رنگ است (قرمز - آبی - سبز
زرد) فکر کنم 4 پایه کفایت کنه....
پ.ن: راستی زحمت کشیدید و تایمهای مختلف را هم قرار دادید , دستتون درد نکنه , با این کارتون یک چیز
به فکرم افتاد که روشن خاموش شدن LED ها را چند مرحله کنیم

و در مرحله بعد زمان 3 ثانیه و بعد 5 ثانیه.....
نظر شما چیه آقا سعید؟ فکر کنم به این صورت زیباتر هم خواهد شد.....

دیدگاه