اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آمپر متر AC

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

آمپر متر AC

با سلام خدمت همه اساتید گل
    امیدوارم که سال95 رو به خوبی آغاز کرده باشید.
    در حال طراحی دستگاهی هستم که یه بخش اون آمپرمتر AC با نمایش روی 7Segment هستش.
    برای خوندن جریان از AD620، مقاومت شنت و یه یکسوساز تمام موج ایده آل استفاده کردم. مشکلی که وجود داره اینه که در نمایش یکان جریان، لرزش زیادی داره، این کارها رو کردم ولی نتیجه نداده:
    - میانگین گیری از 10 الی 500 بار
    -ماکزیمم گیری از 5 الی 200 بار
    - ترکیب دو روش بالا.

پاسخ : آمپر متر AC

مشکل در رفرش سون سگمنت هست.کاری به نمونه گیری نداره.سرعت رفرش را تغییر بده.
    الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دیدگاه

مشکل در رفرش سون سگمنت هست.کاری به نمونه گیری نداره.سرعت رفرش را تغییر بده.
      سون سگمنت جریان 3 رقیمست. در ردیف رفرش کردن بعد از این 3 دیجیت 7 تا سگمنت دیگه هم دارم که هیچ کدوم مشکل ندارن به جز رقم یکان جریان.
      با این شرایط باز بنظر شما مشکل از سرعت رفرش هستش؟

دیدگاه

من منظور شما را درست نگرفتم .منظورتون از لرزش چیه؟سریع عوض شدن عدد یا پرش عدد نشون داده شده؟
        الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دیدگاه

.منظورتون از لرزش چیه؟سریع عوض شدن عدد یا پرش عدد نشون داده شده؟
          سریع عوض شدن عدد
          مثلن زمانی که باید 47 رو نشون بده، بین 47 و 48 دائم در تغییر است یا بعبارت دیگه یکان بین 7 و8 دائم تغییر میکنه

دیدگاه

دقت ADC چند بیته و رقم یکان و تغییرش از 7 به 8 یعنی چقدر تغییر در جریان ؟

پیشنهاد می کنم زمین قسمت انالوگ رو با یه سلف در حد میکروهانری به زمین دیجیتال وصل کنید و هرچقدر می تونید موارد مربوط به حذف نویز قسمت آنالوگ رو جدی بگیرید.

گذاشتن یه فیلتر در ورودی مبدل انالوگ به دیجیتال هم شاید کارساز باشه.البته در طراحی اون باید دقت کنید...
            موفق باشید
            چرا ناراحتی پاتریک!
            + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
            - از دیدنش ناراحت شدی؟
            + نه
            پس چی ناراحتت کرده
            + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
            ------------------------------------------------------------------------------------------------------
            تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
            ------------------------------------------------------------------------------------------------------
            محصولات

دیدگاه

دقت ADC چند بیته و رقم یکان و تغییرش از 7 به 8 یعنی چقدر تغییر در جریان ؟
              10 بیت، میکرو مگا 32 هستش . در ورودی با یک مقاومت شنت 0.1، 0 تا 5 آمپر رو تبدیل میکنم به نمایش 0 تا 200 آمپر

پیشنهاد می کنم زمین قسمت انالوگ رو با یه سلف در حد میکروهانری به زمین دیجیتال وصل کنید و هرچقدر می تونید موارد مربوط به حذف نویز قسمت آنالوگ رو جدی بگیرید.
              فیلترهای CLC روی همه پایه های میکرو طراحی شده

گذاشتن یه فیلتر در ورودی مبدل انالوگ به دیجیتال هم شاید کارساز باشه.البته در طراحی اون باید دقت کنید...
              در ورودی AD620 یه فیلتر RC مطابق پیشنهاد و طراحی خود شرکت AD طراحی شده

دیدگاه

یعنی راهی نیست؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X