اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت برد شارژر و یو پی اس آنلاین

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ساخت برد شارژر و یو پی اس آنلاین

سلام به اعضاء محترم
    نیاز به یه برد شارژر و یو پی اس آنلاین 24 ولت دارم که برای ساخت یه دستگاه که با نرم افزار کار میکنه نیاز دارم
    در انجمن سرچ کردم و چند پست مرتبط رو خوندم
    از اونجا که رشته من مرتبط با الکترونیک نیست (برنامه نویس هستم) تقریبا به نتیجه عملی برای ساخت برد نرسیدم
    دوستانی که میتونن تو این زمینه به من کمک کنن لطفا اعلام کنن
    مواردی که برام مهمه:
    1. آنلاین بودن خروجی 24 ولت (با قطع برق بدون وقفه خروجی داشته باشم)
    2. از 2 تا باتری 12 ولت 7 آمپر ساعت به صورت سری استفاده میکنم
    3. ورودی اون باید باطری رو شارژ کنه و در مواقعی که برق قطع نیست از باطری مصرف نداشته باشیم
    4. خروجی کاملا رگوله باشه و حداکثر آمپر مورد نیاز 3 آمپر هست
    5. در صورت امکان 3 خروجی با ولتاژهای 24 , 12 , 5 داشته باشیم

متاسفانه از بازار نتیجه درست و مطمئنی نگرفتم, همچنین مرجع مشخص و درستی پیدا نکردم
    بازم ممنونم

پاسخ : ساخت برد شارژر و یو پی اس آنلاین

دوستان اگه کمک کنن و مشکل من رو حل کنن ممنون میشم
    در واقع من یه مجری میخوام که هزینه های اون پرداخت میشه
    مجددا یاداوری میکنم که رشته من کامپیوتر هست و در بازار موفق به یافتن مرجع مناسبی نشدم
    بازم ممنونم از همه دوستان
    09131519592
    xp5191@gmail.com

دیدگاه

سلا. وقت بخیر
      در خصوص سوالی که مطرح کردید باید بگم من خیلی تخصص ندارم اما یه سری نکات رو می تونم بگم شاید به درد بخوره!

1. ذر این سیستم باید یک ترانس حدود 26 ولت داشته باشید که تمام وقت باتری های رو زیر شارژ نگه داره و سپس خروجی باتری ها رو به ورودی سیستم تثبیت کننده بدید. با توجه به این که تثبیت کننده ها نمی توانند دقیقا ولتاژ ورودی رو در خروجی ظاهر کنند و مقداری اتلاف انرژی دارند پس باید ولتاژ باتری ها رو زیاد تر کنید مثلا یک باتری 6 ولتی نیز به سیستم اضافه بشه که ولتاژی حدود 30 ولت وارد تثبیت کننده بشه. اما این قسمت الزامی نیست چون (بر اساس تجربه!) برق خروجی باتری ها صاف هست و اسپایک و ... نداره و یک فیلتر پایین گذر LC می تونه نتیجه دلخواه رو به شما بده. در این سیستم به محض قطع برق، خروجی ترانس قطع شده و تامین برق از باتری ها خواهد بود. دقیقا مشابه پنل های اعلان حریق و سرقت. تامین 3 آمپر جریان هم مشکلی نداره. می تونید از باتری های 4 یا 7 آمپرساعتی استفاده کنید.
      2. در مورد خروجی های متفاوت ولتاژ هم با استفاده از رگولاتورهای سری LM2576 می شه ولتاژهای 5، 9، 12 و ... رو تولید کرد. یا ولتاژ دلخواه.
      STM32 واقعا یه چیز دیگه است...

دیدگاه

با سلام
        به بخش منابع تغذیه همین سایت مراجعه نمایید .

دیدگاه

سلام مجدد
          ممنون از دوستان عزیزی که پاسخ دادن
          راهنمایی دقیقا مطابق با همون نیاز من بود
          با توجه به اینکه رشته و تخصص من الکترونیک نیست آیا کسی قادر به همکاری در این زمینه هست یا خیر؟
          از بابت هزینه مشکلی ندارم
          متشکرم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X