سلام دوستان کسی با ماژول SIM800 کار کرده ؟؟؟ من از SIM900 استفاده کردم ولی جواب نگرفتم حالا میخوام برم سراغ 800
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
راه اندازی SIM800
Collapse
X
-
پاسخ : راه اندازی SIM800
نوشته اصلی توسط M12gsj نمایش پست هاسلام تو راه اندازی باهم فرقی ندارن فقط یکسری امکانات اضافه sim800 داره مثل usb.
مشکل چی بوده؟
البته تقاوتهای دیگری هم دارند که شاید زیاد اهمیتی نداشته باشه!
مثلا تو سیم 808 از GNS استفاده میشه ولی تو سیم 908 از GPS ! تو gps فقط از ماهواره های آمریکا استفاده میشه ولی تو gns علاوه بر ماهواره های آمریکا از ماهواره های روسیه هم استفاده میشه که این باعث افزایش سرعت موقعیت یابی و دقت اون میشه!
ویک سری فرقهای جزئی!
اصل تفاوت همون بلوتوثه!
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط hashemisali70 نمایش پست هاسری 8 ماژولهای simcom مثل sim800 و sim808 تفاوت اصلیشون با سری 9 تو اینه که تو سری 8 بلوتوث هم اضافه شده!
البته تقاوتهای دیگری هم دارند که شاید زیاد اهمیتی نداشته باشه!
مثلا تو سیم 808 از GNS استفاده میشه ولی تو سیم 908 از GPS ! تو gps فقط از ماهواره های آمریکا استفاده میشه ولی تو gns علاوه بر ماهواره های آمریکا از ماهواره های روسیه هم استفاده میشه که این باعث افزایش سرعت موقعیت یابی و دقت اون میشه!
ویک سری فرقهای جزئی!
اصل تفاوت همون بلوتوثه!
تا جایی که بنده اطلاع دارم در هنگام تهیه حتما باید از فروشنده ماژول سیم 808 نوع بلوتوث دار رو بخواید وگرنه ماژولهای عادی همچنان امکان استفاده بلوتوث رو ندارن ( مطمعن نیستم )
2- عبارتی که فرمودین GNSS هستش که یه قابلیت بر پایه GPS میباشد و در مکان یابی و ناوبری ماهواره ای خودروها و AVL و ... استفاده میشه Global navigation satellite system
3- قابلیت ماهواره مکان یابی روسی گلوناس در sim828 وجود داره , sim808 تنها قابلیت ارتباط با همون GPS رو دارهزندگی آن چه که زیسته ایم نیست ، بلکه آن چیزی است که از گذشته به خاطر داریم ...گابریل گارسیا مارکز
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط dizgah نمایش پست هاسلام
تا جایی که بنده اطلاع دارم در هنگام تهیه حتما باید از فروشنده ماژول سیم 808 نوع بلوتوث دار رو بخواید وگرنه ماژولهای عادی همچنان امکان استفاده بلوتوث رو ندارن ( مطمعن نیستم )
2- عبارتی که فرمودین GNSS هستش که یه قابلیت بر پایه GPS میباشد و در مکان یابی و ناوبری ماهواره ای خودروها و AVL و ... استفاده میشه Global navigation satellite system
3- قابلیت ماهواره مکان یابی روسی گلوناس در sim828 وجود داره , sim808 تنها قابلیت ارتباط با همون GPS رو داره
والله سیم 808 ای که من از Eca خریدم با gnss کار میکنه و حتی at command هاش به خاطر همین تغییر کرده و حرف p تو gps تبدیل شده به n که معرف gnss هستش! مثلا دستور روشن کردن gps که در سیم 908 بصورت at+cgpspwr=1 بود در 808 بصورت at+cgnspwr=1 در اومده!
تو خود دیتاشیت سیم 808 هم نوشته که gns داره!
البته این که فرمودین سیم 808 ممکن بلوتوث دار و بدون بلوتوث باشه رو تایید میکنم(رفتم تو سایت خود simcom و دیدم که نوشته بصورت optional بلوتوث داره و بعضی هم بدون بلوتوث هستند)
ولی ماژولی که من از Eca خریدم بلوتوث داشته! (از اونجا که من شهرستان هستم تنها فروشنده ای که باهاش سروکار دارم همینه! شاید تو امجد مدلهای بدون بلوتوثش هم باشه)جدیدترین ویرایش توسط hashemisali70; ۲۱:۴۴ ۱۳۹۵/۰۵/۰۳.
دیدگاه
-
ولی تو همون لینکی که خودتون دادین هم نوشته که gnss ترکیب gps و glonass هست! یعنی فقط Gps نیست!
GNSS همونطور که از معنی عبارت برداشت میشه (سیستم ناوبری ماهواره ای جهانی ) به مسیریابی از طریق سیگنالهای ماهواره ای اشاره میکنه که وابستگی قطعی به هیچکدوم از سیستمهای ذکر شده نداره و شما میتونین سیستم خودتون رو مثلا بر پایه گالیله (از عملیاتی شدنش خبر ندارم ) یا هر سیستم مکان یابی ماهواره ای دیگه ای توسعه بدین.
- در مورد بعدی بعله کلا کامند ها در ورژن های جدید فریم ور 808 تغییر داده شدن که میتونه بدلیل دریافت سرتیفیکیت ها GNSS توسط این محصول باشه ، به نظرم بیشتر یه کار تجاریه تا فنی
موفق باشینزندگی آن چه که زیسته ایم نیست ، بلکه آن چیزی است که از گذشته به خاطر داریم ...گابریل گارسیا مارکز
دیدگاه
-
من هنوز با این ماژول ها ی سیم 900 و سیم 800 کار نکرده ام یکی از دوستان یک سیم 800 برام اورده میخوام باهاش کار کنم ایا راهنمایی یا پی دی افی یا .... وجود داره که سریع بتونم راه اندازیشون کنم سپاسمولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .
دیدگاه
-
چرا ناراحتی پاتریک!
+ امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
- از دیدنش ناراحت شدی؟
+ نه
پس چی ناراحتت کرده
+ اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
------------------------------------------------------------------------------------------------------
تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
------------------------------------------------------------------------------------------------------
محصولات
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط emad94 نمایش پست هاسلام،در مورد راه اندازی بردکاربرد صنعتی sim800 گفته شده باید بین پایه های rxوtx میکرو و ماژول یکسان سازی سطوح ولتاژ صورت گیرد..کسی میدونه یعنی چی و چه جوری باید انجام بشه؟؟؟STM32 واقعا یه چیز دیگه است...
دیدگاه
دیدگاه