با سلام میخواستم بدونم فیوز بیت ها در میکروکنترلر atmega16 چی هست و چیکار میکنه؟ :rolleyes: :rolleyes:
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
سوال درمورد فیوز بیت ها
Collapse
X
-
پاسخ : سوال درمورد فیوز بیت ها
جااااااااان . . . ! :eek: :eek: :eek:
فیوز بیت چیه و چکار میکنه !!!!! :angry: :angry: :angry:
من الان حدود 10 - 15 تا میکرو دارم که فیوز بیت قفل کرده و نتونستم احیاش کنم . . . :cry2: :cry2: :cry2:
اینو بگم که چیزی نداره ، مثلآ باید کریستالت رو با اون رو حالت اینترنال یا اکسترنال تنظیم کنی ، یعنی اگه میخوای از کریستال داخلی استفاده کنی براش مشخص کنی و چند مگاهرتزش رو . . . اگه هم میخوای با کریستال خارجی باشه که باید مشخص کنی . .
همچنین با اون بر حسب نیاز پورتت JTAG که برا پورت C هست رو فعال یا غیر فعال کنی . . .
والا اول شما باید بگی با چی میخوای پروگرم کنی میکروت رو ؟؟
بسکام ، progisp ، و . . .
دوم اینکه انقدر در مورد این موضوع تو انجمن ها بحث شده که نگو و نپرس . . . کافیه یک سرچ بزنی . .
سوم اینکه : تو پارات هم اگه با نحوه پروگرم کردن آشنا نیستین ، یک سرچی بزنین آموزش میدن . . . :nerd:آرزوی سرافرازی برای ایران عزیز . . .
-
نوشته اصلی توسط rezamajdiجااااااااان . . . ! :eek: :eek: :eek:
من الان حدود 10 - 15 تا میکرو دارم که فیوز بیت قفل کرده و نتونستم احیاش کنم . . . :cry2: :cry2: :cry2:
اینو بگم که چیزی نداره ، مثلآ باید کریستالت رو با اون رو حالت اینترنال یا اکسترنال تنظیم کنی ، یعنی اگه میخوای از کریستال داخلی استفاده کنی براش مشخص کنی و چند مگاهرتزش رو . . . اگه هم میخوای با کریستال خارجی باشه که باید مشخص کنی . .
همچنین با اون بر حسب نیاز پورتت JTAG که برا پورت C هست رو فعال یا غیر فعال کنی . . .
دوم اینکه انقدر در مورد این موضوع تو انجمن ها بحث شده که نگو و نپرس . . . کافیه یک سرچ بزنی . .
سوم اینکه : تو پارات هم اگه با نحوه پروگرم کردن آشنا نیستین ، یک سرچی بزنین آموزش میدن . . . :nerd:خداروشکر که الحمد الله وگرنه والا به خدا
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط rezamajdiجااااااااان . . . ! :eek: :eek: :eek:
سوم اینکه : تو پارات هم اگه با نحوه پروگرم کردن آشنا نیستین ، یک سرچی بزنین آموزش میدن . . . :nerd:
راه حل رو من دارم
برید تو سایتم همون کره ی زمین پایین عکس کاربری
برید قسمت avrو تو اون قسمت اسمی به نام دکترفیوزبیت رو پیدا کنید اونرو بسازید وحتی برای اس ام دی هم آداپتور داره و کیف کنید
هر وقت میکرو شما قفل شد فقط با فشار یک شستی درستش کنید
من هم خودم مدت ها پیش یکی ساختم برای خودم
اضافه شده در تاریخ :
نوشته اصلی توسط MR.FUN
سلام پروگرم کردنو یاد دارم ولی میخواستم بدونم فیوز بیت چی هست بعدشم با chili progپروگرم میکنم
برای فهمیدن به تایپک زیر برید:
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=20473.0از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
--------------------------------------------------------
تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
--------------------------------------------------------
اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901
دیدگاه
دیدگاه