اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

طریقه وصل کردن اتصال مادون قرمز به میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

طریقه وصل کردن اتصال مادون قرمز به میکرو

باسلام خدمت دوستان ببخشید کسی میتونه بنده رو راهنمایی کنه که چه جوری باید سنسور مادون قرمز را برای شمارش را به میکرو وصل کنم.
    بعد یک سوال دیگه کسی میتونه بهم بگه اگر بخوام اجسام رو بشمره وبعد از یک تعداد که شمارش کرد یک عملی را انجام دهد توسط خود میکرو مثلا led روشن وخاموش کنه چه جوری باید با زبان c بنویسم
    خیلی ازتون ممنونم اگر سریعتر کمکم کنید

پاسخ : طریقه وصل کردن اتصال مادون قرمز به میکرو

با سلام

در مدار زیر من سنسور TCRT5000 رو قرار دادم اما برای انواع سنسور مادون قرمز گیرنده می تونید ازش استفاده کنید به طبع می دونید که فرستنده مثل یک LED ساده راه اندازی میشه و فقط یک مقاومت می خواد.

خروجی رو وصل کنید به یه ورودی وقفه و یا کانتر و به راحتی می تونید شمارش کنید.

موفق باشید
    چرا ناراحتی پاتریک!
    + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
    - از دیدنش ناراحت شدی؟
    + نه
    پس چی ناراحتت کرده
    + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    محصولات

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سوران آراسته
      با سلام

در مدار زیر من سنسور TCRT5000 رو قرار دادم اما برای انواع سنسور مادون قرمز گیرنده می تونید ازش استفاده کنید به طبع می دونید که فرستنده مثل یک LED ساده راه اندازی میشه و فقط یک مقاومت می خواد.

خروجی رو وصل کنید به یه ورودی وقفه و یا کانتر و به راحتی می تونید شمارش کنید.

موفق باشید
      باسلام خدمت شما دوست گرامی
      ببخشید اگر این را بخوام به میکرو وصل کنم و یک سری پالس بشمارد ومثلا اگر به 10عدد پالس رسید بعد یک تعداد led روشن وخاموش کنه باید چه کار کنم باید از چه برنامه ای (زبانc) استفاده کنم(یعنی برنامه وسخت افزار این طور مداری را میخوام)

دیدگاه

ببینید دوست عزیز بنده نمی دونم شما چقدر با میکرو اشنا هستین ولی در این مدار شما خروجی همین تصویر بالا رو بدین به کانتر تایمر 0 به فرض مگا8 تمومه.
        سپس با شرط های مختلف می تونید کنترل کنید به هر تعدادی که مد نظرتون هست رسید خروجی رو فعال کنه.

زبان برنامه نویسی اصلا مهم نیس و چه با سی و چه با بیسیک به راحتی قابل انجامه.
        هرچند بنده با سی کار می کنم.

در صورتی که واقعا با سخت افزار اشنا نیستین بفرمایین تا شماتیک رو براتون قرار بدم.

لینک زیر می تونه مفید باشه :

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=78081.0
        چرا ناراحتی پاتریک!
        + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
        - از دیدنش ناراحت شدی؟
        + نه
        پس چی ناراحتت کرده
        + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
        تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
        محصولات

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X