اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارتباط ad7575ومیکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ارتباط ad7575ومیکرو

سلام
    از دوستان کسی می تونه ارتباط دهی سخت افزاری ad7575 با میکرو رو به من بده.در مورد روال نرم افزاریشم اگه می تونید ممنون میشم.به طور مثال برای دیجیتال کردن یک سیگنال سینوسی برای اینکه داده های درستی با یک فرکانس نمونه برداری مثلا 40000hzداشته باشم چه جوری باید عمل کنم؟
    ممنون

پاسخ : ارتباط ad7575ومیکرو

سلام .................

شما میخواید یه آیسی ADC رو به میکرو متصل کنید؟ خب چرا از ADC خود میکرو استفاده نمیکنید؟
    دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

سلام
      به خاطر سرعت تبدیل بالاترش.ضمنا باید در کمترین تاخیر زمانی از دو کانال نمونه بگیرم.با داشتن adcخارجی فکر می کنم این تاخیر به حداقل می رسه.اگه شما راه حل بهتری به نظرتون می رسه ممنون می شم.توضیح اینکه صورت مساله اینه که همزمان از دو سیگنال آنالوگ با فرکانس ثابت نمونه برداری کنم..
      ممنون

دیدگاه

سلام
        این دیتا شیت ای سی
        http://www.analog.com/static/imported-files/data_sheets/AD7575.pdf
        و این هم طریقه بستن مدار که داخل دیتا شیت هست

و برای خوندن مقدار باید پورت مورد نظر رو تند تند بخونی
        ضمنا سرعت هر نمونه برداری 5 میکرو ثانیه طول میکشه یعنی 000;200 بار در ثانیه که با میکرو میتونی 000;000;16 بار در ثانیه بخونی
        و adc این ای اسی 8بیتی هست و از میکرو میتونه 10 یا 8 بیتی هست
        حالا ببین کدوم بهتره
        انجام پروژه های برنامه نویسی اندروید
        [glow=red,2,300]نرم افزار نقشه های پاور کامپیوتر اندورید[/glow]
        http://cafebazaar.ir/app/?id=com.atxdroid

دیدگاه

من متوجه نمی شم.زمان تبدیل میکرو حداقل 65usو این adcحداقل 5us است.چطور میگین adcمیکرو سرعتش بیشتره؟
          اصلا یه سوال دیگه چه جوری می تونم مثلا از 2 کانال نمونه یگیرم(همزمان) وبعد دیجیتایزشون کنم.همزمانیش برام مهمه.
          ممنون

دیدگاه

سلام .....................

ببینید در مورد ADC میکرو باید گفت که یکی از بهترین ADC هاست به چند جهت . اولیش اینه که در فرکانس نمونه برداری 200 کیلو هرتز ، بالاترین نمونه برداری رو انجام میده . بعدشم اینکه دقت نمونه برداریش و تبدیل کردنش به دیجیتال دوبیته که این خودش قدرت و دقت نمونه برداری رو نشون میده .

در مورد قسمت آخر سوالتون هم باید گفت که می تونید دو سیگنال ورودیتون رو بدید به دوتا کانال و بعد هم نمونه برداری رو در یه حلقه قرار بدید . این طوری در یک سیکل بسیار کوتاه ، از دو سیگنال نمونه برداری میشه . بعد هم میتونید این دو مقدار ورودی رو در دومتغییر مجزا و تفکیک شده تحلیل کنید. موفق باشید .

دیدگاه

سلام
              اینکه شما میگین 2 تا سیگنالو بدم به 2 تا کانال ودر یک حلقه نمونه برداری کنم مگه بین هر تبدیل یک زمانی رو از دست نمی دم؟مگه هر تبدیل 13 کلاک adcطول نمی کشه ؟ببینید صورت مساله اینه که من با فرکانس 40kh از 2 تا سیگنال ورودی به صورت همزمان(حداقل تاخیر) نمونه برداری کنم.
              می تونید تنظیمات adc میکرو برای این کارو به من بگین یا حتی الامکان نرم افزارشو به زبان cبه من بدین.
              ممنون

دیدگاه

با میکرو میتونی 000;000;16 بار در ثانیه بخونی
                سلام
                16مگ!!!!!!حدود 1000برابر بیشتر گفتید!!! oo:
                A/D میکرو 15ksps یعنی 15000نمونه در ثانیه.
                اینکه شما میگین 2 تا سیگنالو بدم به 2 تا کانال ودر یک حلقه نمونه برداری کنم مگه بین هر تبدیل یک زمانی رو از دست نمی دم؟مگه هر تبدیل 13 کلاک adcطول نمی کشه
                بله همین طوره.به نظر من بهترین راه حل راه حل خودتونه.(استفاده از A/D خارجی)
                البته dsPIC ها (سری کنترل توان )دارای A/d با 1Msps هستند و چهار تا مدار sample/hold دارن یعنی به طور همزمان از 4ورودی نمونه برداری می کنن.ولی من بازم می گم از همون a/d خارجی استفاده کنید.یه چیزه دیگه با این ad7575 میشه از 2ورودی به طور همزمان نمونه برداری کرد؟
                به احتمال زیاد دیگه اون sample rate ماکزیمم رو بهتون نمیده(در صورت استفاده از 2ورودی)

----------------------------------------------------------------------------
                البته avr در مد 8بیتی تا حدود 70KSPS رو هم میده.ولی خوب 8بیته دیگه!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط com83
                  سلام
                  می تونید تنظیمات adc میکرو برای این کارو به من بگین یا حتی الامکان نرم افزارشو به زبان cبه من بدین.
                  ممنون
                  سلام ................

من با CodeVision کار می کنم . اگه میخواید OK کنید توضیحات تنظیماتش رو براتون بذارم . موفق باشید .

دیدگاه

اگه زحمتشو بکشین ممنون میشم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X