اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروگرامر 2561

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پروگرامر 2561

باسلام خدمت دوستان عزیزم
    دوستان من یک پروگرامر خوب می خوام که قابلیت پروگرام Atmega 2561 رو هم داشته باشه . نتونستم 2561 رو پروگرم کنم . ممنون می شم کسی کمکم کنه . قیمت پروگرامر واسم مهم نیست فقط 100 درصد قابلیت پروگرام 2561 رو داشته باشه

یک مشکل دیگه هم که دارم اینه من پس از چندبار پروگرام Atmega128 میبینم دیگه پروگرام نمیشه با 2- 3 تا ic این مشکل واسم پیدا شد. ممنون میشم راهنماییم کنین.
    به دنبال مرگ می گشتم ... شهر به شهر، کوی به کوی، خانه به خانه و صاحب خانه ای خوابم را با نهیبش آشفته کرد ... که چه نشستی که اکنون بر مقبره ات سنگ می کوبند گفتم چه خوب که بعد از این، طعم زندگی بس شیرین است و گوارا
    ای تو ... ای بذر نهال هستی ... اگر زنده ای دعای خیرت را بدرقه راهم ساز ... اگر هم مردگی را تجربه می کنی، بیا با هم زنده شویم که گویند زندگی زیباست

پاسخ : پروگرامر 2561

سلام
    من STK-200/300 رو پیشنهاد میکنم
    انجام پروژه های برنامه نویسی اندروید
    [glow=red,2,300]نرم افزار نقشه های پاور کامپیوتر اندورید[/glow]
    http://cafebazaar.ir/app/?id=com.atxdroid

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsen.HEX
      سلام
      من STK-200/300 رو پیشنهاد میکنم
      منظورتون از stk200\300 همین پروگرمر معرفی شده توسط کتاب کاهه هست؟! خودتون موفق شدید با این پروگرمر این میکرو رو پر کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟من که نتونستم اگه تونستید رمز موفقیتتون رو هم بنویسید ما رو هم از تو گل در بیارید
      من قبلا یه تاپیک راجع به پر کردن این میکرو زده بودم به نتیجه ای نرسیدم البته یکی از دوستان پروگرمر tnm رو پیشنهاد کرد که من موفق به خریدنش نشدم
      اگه شما خریدید ،و موفق شدید پر کنید ،به ما هم خبر بدبد
      من که از 2561 منصرف شدم و از 1280 استفاده کردم
      اینم ادرس تاپیکی که قبلا بحث شد:http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=18354.msg87495#msg87495
      موفق باشید
      چه دعایی کنمت بهترازاین ،که کنار پسر فاطمه هنگام اذان ، سحر جمعه ای پشت دیوار بقیع قامتت قد بکشد در دو رکعت به نمازی که نثار حرم و گنبد برپا شده ی حضرت زهرا بکنی ... انشاالله

دیدگاه

مهندس جون
        من اونجا که کامل توضیح دادم ولی خودم با مگا 128 امتحان کردم و مطمین هستم روش پروگرام همینه اخه داخل دیتا شیت خود میکرو دقیقا همینو نوشته
        انجام پروژه های برنامه نویسی اندروید
        [glow=red,2,300]نرم افزار نقشه های پاور کامپیوتر اندورید[/glow]
        http://cafebazaar.ir/app/?id=com.atxdroid

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsen.HEX
          مهندس جون
          من اونجا که کامل توضیح دادم ولی خودم با مگا 128 امتحان کردم و مطمین هستم روش پروگرام همینه اخه داخل دیتا شیت خود میکرو دقیقا همینو نوشته
          شما درست میگید تو دیتا شیت همینو نوشته ولی من با هیچکدوم از پروگرمر هایی که دم دستم بود نتونستم این میکرو رو پر کنم حالا اگه behroz_elec هم امتحان کنه بهتر میشه نظر داد امیدوارم جواب بگیرن بالاخره معلوم بشه اشکال کار از کجاست
          چه دعایی کنمت بهترازاین ،که کنار پسر فاطمه هنگام اذان ، سحر جمعه ای پشت دیوار بقیع قامتت قد بکشد در دو رکعت به نمازی که نثار حرم و گنبد برپا شده ی حضرت زهرا بکنی ... انشاالله

دیدگاه

با سلام
            دوستان بالاخره با STK500 تا حدی کارم راه افتاد . با فانکشن یک پالس با فرکانس 400 کیلو روی XTAL2 دادم الان میکرو رو میشناسه EEPROM رو هم می ریزه ولی برای پروگرام FLASH تا 6 درصد یا 9 درصد میره و ERROR میده. در حالیکه راحت ATMEGA128 رو پروگرام میکنه ولی 2561 این مشکلو پیدا میکنه نمی دونم بازم دوستان می تونن کمکم کنن
            به دنبال مرگ می گشتم ... شهر به شهر، کوی به کوی، خانه به خانه و صاحب خانه ای خوابم را با نهیبش آشفته کرد ... که چه نشستی که اکنون بر مقبره ات سنگ می کوبند گفتم چه خوب که بعد از این، طعم زندگی بس شیرین است و گوارا
            ای تو ... ای بذر نهال هستی ... اگر زنده ای دعای خیرت را بدرقه راهم ساز ... اگر هم مردگی را تجربه می کنی، بیا با هم زنده شویم که گویند زندگی زیباست

دیدگاه

سلام
              کسی میدونه برای مگا128 یا همین 2561 سوکت هست ؟؟؟؟
              اگر راجه به پروگرم کردن کسی اطلاعی داره بزاره من دوتا خریدم ولی امتحان نکردم
              الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

من یکبار سوکتشو گرفتم ولی دیگه گیرم نیومد. خودم PCB واسش کشیدم و سوکتشو درآوردم . ATMEGA 128 که پروگرامش راحته . مثل سایر میکروها فقط جای MISO , MOSI باید TDO , TDI را وصل کنی و ولی ATMEGA 2561 نمی دونم روش خاصی داره راستش ازش سر در نیاوردم . من به یک میکرو 64 پایه با 8K RAM احتیاج دارم 2561 فقط جوابمو میده که متاسفانه نتونستم پروگرام کنم

دیدگاه

کسی نظر دیگه ای نداره :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:
                  الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط behrooz_elec
                    با سلام
                    دوستان بالاخره با STK500 تا حدی کارم راه افتاد . با فانکشن یک پالس با فرکانس 400 کیلو روی XTAL2 دادم الان میکرو رو میشناسه EEPROM رو هم می ریزه ولی برای پروگرام FLASH تا 6 درصد یا 9 درصد میره و ERROR میده. در حالیکه راحت ATMEGA128 رو پروگرام میکنه ولی 2561 این مشکلو پیدا میکنه نمی دونم بازم دوستان می تونن کمکم کنن
                    منظورتون از stk500 پروگرمر های نواوران الکترونیک هست که به usb سیستم میخوره؟

دیدگاه

نه دوست عزیز. یک پروگرمر کوچیکه که به پورت com وصل میشه و در دوحالت stk500 یا jtag میتونه میکرو رو پروگرام کنه . از جوان الکترونیک گرفتم . البته فکر کنم اطلاعاتی هم راجع به ژروگرام کردن 2561 داشت . اگه کسی از دوستان بتونه از ائنجا سوال کنه فکر کنم کمک خوبی باشه . شاید بتونه منم راهنمایی کنه

دیدگاه

سلام
                        پروگرمررو چند گرفتید
                        الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

ممکنه بگین روی پروگرمری که دارین چی نوشته ؟ چند خریدین ؟و تو په محیطی میکرو رو پر میکنه ؟ چون من خودم خیلی پیشتر ها یه پروگرمر که به پورت 9 پین وصل میشه از جوان خریدم روی اون هم نوشته isp programer تو avrstadio هم میکرو رو پر میکنه( با گزینه avr prog از منوی tools )ولی 2561 رو پر نکرد
                          در مورد اطلاعات جوان الکترونیک در مورد پر کردن 2561 تا دو سه هفته پیش که من باهاشون صحبت کردم چیزی نمیدونستن الان رو نمیدونم

دیدگاه

سلام
                            آقا بهروز ه جوابی به ما بده خوش حال میشیم
                            الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

سلام دوستان
                              پروگرامر روش نوشته AMIR AVR. ولی همینطور که گفتم هم ISP و هم JTAG هست البته من با JTAG نتونستم حتی ATMEGA32 رو هم پروگرام کنم . از جوان الکترونیک گرفتم و قیمتشم بین 22000 تا 26000 تومان فکر کنم بود . خودش می گفت 2561 رو پروگرام کرده یک توضیحاتی هم داد ولی فکر کنم من سر در نیاوردم. حالا اگه کسی از دوستان می تونه یک سری بزنی سراغی بگیره ما رو هم بی اطلاع نزاره ممنون می شم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X