اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ضبط یک ملودی کوتاه در mega128

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ضبط یک ملودی کوتاه در mega128

سلام
    خوشبختانه مشکل کیفیت صدا تا حد زیادی بر طرف شد.
    اشتباهی که من کرده بودم این بود:
    من با فرکانس 15KHz از صدا نمونه گیری میکردم و بلافاصله ( به دلیل نبود حافظه کافی ) از طریق سریال نمونه ها رو به کامپیوتر منتقل و توی هارد ذخیره می کردم. ولی چون سرعت نمونه گیری خیلی بالا بود، usart از پروسه عقب می موند و نمونه ها به طور کامل دریافت نمی شدن.( البته این ایراد از طرف کامپیوتر و نرم افزار اینترفیس بود. دلیلشو نمی دونم! اما من نرم افزار های زیادی رو امتحان کردم و نهایتاً نرم افزار serial port monitor بهترین جواب رو داد ) برای حل این مشکل، سرعت پخش صدا و سرعت نمونه گیری رو به نصف ( 7.5KHz ) کاهش دادم تا موقع پخش بتونم با همون سرعت نرمال ( 15KHZ ) صدا رو پخش کنم و همین باعث افت شدید کیفیت صدا می شد.
    الآن هم با فرکانس 10KHz و با سرعت نرمال نمونه گیری کردم و صدا کیفیت نسبتاً قابل قبولی داره.

راستی کسی می دونه مشکل ارتباط با COM چرا به وجود اومده؟ من که خودم نفهمیدم! ولی نرم افزار های مختلف، پاسخ های مختلفی می دادن! مثلاً از 80000 تا نمونه ارسالی 50000 تا رو دریافت می کردن و بعضی هاشون کمتر از این مقدار

دیدگاه

پاسخ : ضبط یک ملودی کوتاه در mega128

نوشته اصلی توسط kasper

سلام.
      من این APP رو خیلی وقت پیش از سایت ATMEL دانلود کردم اما هنوز نفهمیدم فایلهایی که توش گذاشته با چه کامپایلری کامپایل می شوند. حدس می زدم IAR باشه اما IAR را امتحان کردم اررور می گرفت دیگه بی خیالش شدم.
      کسی تونسته این برنامه رو کامپایل کنه؟
      راستی یه سوال: این ICCAVR چیه؟ یه کامپایلره؟ همون IMAGE CRAFT است؟

اینم ارور:
      This file should only be compiled with iccavr or aavr with processor option -v1
      این ارور را از فایل io8535 می گیره که رجیسترهای این میکرو در این فایل تعریف شده اند.
      ممنون می شم کسی کمک کنه.
      سلام
      بله با IAR هست
      حالا که بحثش شد بذارید سورسش که یکی از دوستان تغییر دادند .و به کدوِیژن تبدیل کردند براتون بذارم در ضمن به جای حافظه فلش از MMC استفاده کردند که همجا هست
      به گفته خودشون عملی هم بستند و جواب گرفتند
      پسورد برای باز کردن فایل
      www.kavirelectronic.ir
      http://kavirkit.ir/kavirupload/files/2/Projects/Sound%2BRecorder%2BCV.zip

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X