اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نحوه ی فهمیدن رخ دادن وقفه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نحوه ی فهمیدن رخ دادن وقفه

دوستان من نیاز دارم تا بفهمم که آیا وقفه ای رخ داد یا نه ، آیا از خود میکرو با رخ دادن وقفه میشه فهمید ، که وقفه ای رخ داده ؟

مثلا بعد از رخ دادن وقفه int0 ، بیایم با یه شرط چک کنیم که اگه int0 رخ داده تو بیا اینکار رو بکن.

البته میشه با یه مثلا متغییر بیایم وقتی داخل لیبل وقفه شدیم ، اونو مقدار دهی کنیم ، تا بعد از اون استفاده کنیم، ولی من دنبال یه چیزی ام که این داستانا نباشه.

با تشکر.
    به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
    (پیش به سوی هدف)

پاسخ : نحوه ی فهمیدن رخ دادن وقفه

سلام. رجیستر وقفه رو مقدارش رو بررسی کنید.
    STM32 واقعا یه چیز دیگه است...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Javad Moosavi
      سلام. رجیستر وقفه رو مقدارش رو بررسی کنید.

با بسکام چگونه ؟

ممنون
      به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
      (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hosseinam
        دوستان من نیاز دارم تا بفهمم که آیا وقفه ای رخ داد یا نه ، آیا از خود میکرو با رخ دادن وقفه میشه فهمید ، که وقفه ای رخ داده ؟

مثلا بعد از رخ دادن وقفه int0 ، بیایم با یه شرط چک کنیم که اگه int0 رخ داده تو بیا اینکار رو بکن.

البته میشه با یه مثلا متغییر بیایم وقتی داخل لیبل وقفه شدیم ، اونو مقدار دهی کنیم ، تا بعد از اون استفاده کنیم، ولی من دنبال یه چیزی ام که این داستانا نباشه.

با تشکر.
        کد:
        volatile int ticks = 0;
        void ticker()
        {
        	ticks++;
        }
        Reveng will surely come... Your hard time are ahead
        // - - - - - - - - - -
        برگه های کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میآ*دهند. فرانسوا ولتر
        // - - - - - - - - - -
        اگر برای هرچیزی به غیر از علاقه ی شدیدتان به الکترونیک تلاش کنید ، خیلی دور نخواهید رفت / خیلی هم خوب نخواهید شد.
        // - - - - - - - - - -

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hosseinam

با بسکام چگونه ؟

ممنون
          شما ابتدا باید دیتاشیت میکروکنترلر مورد نظر رو مطالعه کنید. رجیستر وقفه رو استخراج کنید. زمانی که در کد نویسی بسکام نام رجیستر را تایپ کنید حروف آن به طور خودکار Capital می شود. سپس مقدار آن را با یک متغیر بررسی کنید.
          STM32 واقعا یه چیز دیگه است...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X