سلام
من 3 تا میکرو smd atmega48v و atmega48pa رو امتحان کردم ولی وقتی فیوزبیت هاش رو تغییر میدم مطابق دیتاشیت تغییر نمیکنه و بطور کلی یه چند مگی از اون فرکانسی که تنظیم کردم کریستال بزرگتر باید قرار بدم
مثلا وقتی روی فرکانس زیر 4 مگ خارجی تنظیم میکنم با کریستال کمتر از 8 کار نمیکنه
همینطور وقتی روی فرکانس 4 تا 8 تنظیم میکنم با کریستال 12 مگ کار میکنه
وقتی روی 8 مگ داخلی هست بیت مربوط به تقسیم بر 8 رو فعال میکنم باز با همون 8 مگ کار میکنه؟؟
مشکل دیگه اینه که ظاهرا پرگرم میشه ولی یه وقتی السیدی و روشن میکنه یه وقتی نه
کدهای مربوط به راه اندازی السیدی کاراکتری با میکروهای دیگه داره جواب میده ، اینجا جواب نمیده
وقتی تاخیرهای ره اندازی السیدی و کم و زیاد میکنم دوباره جواب میده ولی با قطع و وصل کردن برق میکرو یا هیچی رو السیدی نمینویسه یا کاراکترهای نامفهوم نشون میده
السیدی روچندبار عوض کردم فایده نداشت
پروگرمرم tnm هست تا حالا همچین مشکلی باهاش نداشتم
ممنون میشم راهنماییم کنید
من 3 تا میکرو smd atmega48v و atmega48pa رو امتحان کردم ولی وقتی فیوزبیت هاش رو تغییر میدم مطابق دیتاشیت تغییر نمیکنه و بطور کلی یه چند مگی از اون فرکانسی که تنظیم کردم کریستال بزرگتر باید قرار بدم
مثلا وقتی روی فرکانس زیر 4 مگ خارجی تنظیم میکنم با کریستال کمتر از 8 کار نمیکنه
همینطور وقتی روی فرکانس 4 تا 8 تنظیم میکنم با کریستال 12 مگ کار میکنه
وقتی روی 8 مگ داخلی هست بیت مربوط به تقسیم بر 8 رو فعال میکنم باز با همون 8 مگ کار میکنه؟؟
مشکل دیگه اینه که ظاهرا پرگرم میشه ولی یه وقتی السیدی و روشن میکنه یه وقتی نه
کدهای مربوط به راه اندازی السیدی کاراکتری با میکروهای دیگه داره جواب میده ، اینجا جواب نمیده
وقتی تاخیرهای ره اندازی السیدی و کم و زیاد میکنم دوباره جواب میده ولی با قطع و وصل کردن برق میکرو یا هیچی رو السیدی نمینویسه یا کاراکترهای نامفهوم نشون میده
السیدی روچندبار عوض کردم فایده نداشت
پروگرمرم tnm هست تا حالا همچین مشکلی باهاش نداشتم
ممنون میشم راهنماییم کنید
دیدگاه