اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چگونه میکرو صحبت کند؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

چگونه میکرو صحبت کند؟

دوستان چطور میشه چند جمله ی متفاوت رو به میکرو فهموند و بعد ازش بخواییم که همون جمله ها رو تکرار کنه؟
    مثلا آسانسور.
    آیا ماژولی هست؟ یا خودمون میتونیم ارزونتر این کار رو انجام بدیم؟

با تشکر.

به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
    (پیش به سوی هدف)

پاسخ : چگونه میکرو صحبت کند؟

سلام

بنظر من بهتره از یه آی سی ضبط صدا (آی سی سخنگو هم میگن انگار) استفاده کنی و به میکرو بگی که مثلا اگه این شرایط پیش اومد صدای ضبط شده بر روی آی سی ضبط صدا رو پخش کنه

دیدگاه

مثلا میشه با اینآ چندتا جمله مختلف ذخیره کرد و بعد هرکدوم خاستیم پخش کنیم؟میکرو چطوری باهاش ارتباط برقرار میکنه؟

ممنون.
      (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

فک میکنم باید از تراشه vs 1003 استفاده کنی که دیکدر صوتی هستش و صداها رو داخل یه mmc بزاری و توسط میکرو بهش دستور بدی که کدوم رو پخش کنه

دیدگاه

اگه برای دو سه تا جمله گفتن میخوای من اینو پیشنهاد میدم
          http://roboeq.ir/products/detail/%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84%20%D8%B6%D8%A8%D8%B 7%20%D8%B5%D8%AF%D8%A7%20LXB18/
          راه اندازی خیلی ابتدایی داره

اگه برای آسانسور میخوای و بگه مثلا طبقه ی اول الییییی دهم یا غیره و چند کلمه ی خوش آمد گویی دیگه بهتره از میکرو و رم استفاده کنی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط RahimEdison
            اگه برای دو سه تا جمله گفتن میخوای من اینو پیشنهاد میدم
            http://roboeq.ir/products/detail/%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84%20%D8%B6%D8%A8%D8%B 7%20%D8%B5%D8%AF%D8%A7%20LXB18/
            راه اندازی خیلی ابتدایی داره

اگه برای آسانسور میخوای و بگه مثلا طبقه ی اول الییییی دهم یا غیره و چند کلمه ی خوش آمد گویی دیگه بهتره از میکرو و رم استفاده کنی

چیزی برای یاد گرفتن این اتصال میکرو و رم نیست ؟؟

ممنون.

اضافه شده در تاریخ :
            مثلا نمیشه چندتا صدارو با کامپیوتر ضبط کرد و بریزیم تو همون رم ، بعد بزاریم رو میکرو ف بگیره بخونه برامون؟؟

یا شبیه به این کارا
            (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hosseinam
              مثلا نمیشه چندتا صدارو با کامپیوتر ضبط کرد و بریزیم تو همون رم ، بعد بزاریم رو میکرو ف بگیره بخونه برامون؟؟

یا شبیه به این کارا
              معمولا این کار رو با avr یا حتی arm نمیکنن
              من خودم میخواستم یه mp3 پلیر بسازم و تنها راهی که هست اینه که از دیکدر صدا استفاده کنی تراشه ای که گفتم همین کار رو انجام میده ولی یه خورده کار باهاش سخته در عوض کیفیت بالایی داره ، صدا استریو هست و قابلیت ضبط صدا رو هم داره

دیدگاه

سلام با یه wav player راحت میتونی با میکرو و یک رم اونو پیاده کنی مطلبم دربارش تو سایت زیاده
                نمونش مطلب زیر که جناب اسدی خیلی خوب توضیح دادن

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=57654.0

سقراط : دانش من بدانجایی رسید که فهمیدم هیچ نمیدانم.

دیدگاه

آیسی ISD4004 به طور مثال ، یا خانواده ISD ... هم میتونین استفاده کنین تا 16 دقیقه ISD4004 ضبط میکنه کیفیتش قابل قبوله و راه اندازیش سریع ، توسط میکرو با spi راه اندازی میشه
                  اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X