سلام دوستان میخوام یه ربات رو با ماژول HC-05 و گوشی اندروید کنترل کنم اگه میشه یه برنامه برام بزارین به زبان سی ممنون میشم :nerd:
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
کنترل ربات با بلوتوث
Collapse
X
-
پاسخ : کنترل ربات با بلوتوث
کار سختی نیست! اما تا اونجا که من می دونم برای ساخت یک ریموت کنترل و کنترل ربات به صورت Interactive بهتره یک اپلیکیشن اندروید بر روی گوشی نصب کنید چون در غیر این صورت شما باید کد های کنترلی را دائما تایپ و از طریق نرم افزارهایی مثل blueterm به ماژول ارسال کنید که با وجود تاخیر در تایپ و ارسال عملکرد ربات کارایی نخواهد داشت! به عنوان مثال پس از تایپ دستوری مثل go (این دستورات باید در میکروکنترلر متصل به ربات تعریف شود :smile: :smile: :smileبرای حرکت رو به جلو در زمان مشاهده مانع زمانی که بخواهید دستور مثلا stop را تایپ و ارسال کنید ربات به مانع برخورد کرده و داغون شده :cry2:
STM32 واقعا یه چیز دیگه است...
-
نوشته اصلی توسط Javad Moosaviکار سختی نیست! اما تا اونجا که من می دونم برای ساخت یک ریموت کنترل و کنترل ربات به صورت Interactive بهتره یک اپلیکیشن اندروید بر روی گوشی نصب کنید چون در غیر این صورت شما باید کد های کنترلی را دائما تایپ و از طریق نرم افزارهایی مثل blueterm به ماژول ارسال کنید که با وجود تاخیر در تایپ و ارسال عملکرد ربات کارایی نخواهد داشت! به عنوان مثال پس از تایپ دستوری مثل go (این دستورات باید در میکروکنترلر متصل به ربات تعریف شود :smile: :smile: :smileبرای حرکت رو به جلو در زمان مشاهده مانع زمانی که بخواهید دستور مثلا stop را تایپ و ارسال کنید ربات به مانع برخورد کرده و داغون شده :cry2:
خیلی با سی کار نکردم و دستور هاشو بلد نیستم اگه میشه یکی برامممم این برنامه رو زحمتشو بکشه :rolleyes: :redface:
راستی توی یه سایت داشت به قیمت 5 تومن این پروژه رو میفروختdont lose hope
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط mahdiPOUسلام ممنون از راهنماییتون :nice:
خیلی با سی کار نکردم و دستور هاشو بلد نیستم اگه میشه یکی برامممم این برنامه رو زحمتشو بکشه :rolleyes: :redface:
راستی توی یه سایت داشت به قیمت 5 تومن این پروژه رو میفروخت
ضمنا در گوگل آموزش uart در کدویژن رو جستجو کنید. :read: :read: نتایج خوبی بدست میاد. نمی تونم اسم سایت بیارم :cry2:STM32 واقعا یه چیز دیگه است...
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط mahdiPOUسلام دوستان میخوام یه ربات رو با ماژول HC-05 و گوشی اندروید کنترل کنم اگه میشه یه برنامه برام بزارین به زبان سی ممنون میشم :nerd:
شما می توانید نحوه برنامه نویسی بخش میکروکنترلر و بخش اندروید آن را یاد بگیرید.
منبع آموزشی:
دوره آموزش ساخت روبات کنترل شونده با گوشی اندروید
http://www.daneshjooyar.com/%D8%AF%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%B1%D9%88%D8%A8%D8%A7%D8%AA-%DA%A9%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%84-%D8%B4%D9%88%D9%86%D8%AF%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%DA%AF%D9%88/
daneshjooyar.com/%D8%AF%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%B1%D9%88%D8%A8%D8%A7%D8%AA-%DA%A9%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%84-%D8%B4%D9%88%D9%86%D8%AF%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%DA%AF%D9%88/
دیدگاه
دیدگاه