دوستان من میخام وقتی که پایه int7 تحریک شد و وقفه رخد داد ، برم دوباره از main شروع کنه برنامه ، این اتفاق میاوفته با تحریک int7 ولی وقتی که int زده میشه ، تایمر صفر به شمارش خودش ادامه میده ، ولی دستورات در بچسب تایمر صفر انجام نمیشه ، چیکار کنم که دستوارات برچسب تایمر صفر با سرریز شدن انجام بشه؟؟
البته تا اونجایی که من فهمیدم دلیلش اینه که return مربوط به int7 رخ نمیده ، بخاطر همینه که کد تایمرصفر انجام نمیشه.
حالا من باید چیکار کنم که تداخل نداشته باشن؟؟؟
با تشکر.
البته تا اونجایی که من فهمیدم دلیلش اینه که return مربوط به int7 رخ نمیده ، بخاطر همینه که کد تایمرصفر انجام نمیشه.
حالا من باید چیکار کنم که تداخل نداشته باشن؟؟؟
کد:
$regfile = "m64def.dat" $crystal = 8000000 Config Lcdpin = Pin , Rs = Portc.0 , E = Portc.1 , Db4 = Portc.2 , _ Db5 = Portc.3 , Db6 = Portc.4 , Db7 = Portc.5 Config Lcd = 16 * 2 Waitms 20 'Cursor Blink Cursor Off Enable Interrupts Config Timer0 = Timer , Prescale = 1024 On Timer0 Timerr Enable Timer0 Start Timer0 Config Portd = Output Config Int7 = Falling Enable Int7 On Int7 Interuuptstop Dim A As Byte Declare Sub Main '____________________ Sub Main: Cls Locate 1 , 1 Lcd "hossein" Do A = Timer0 Cls Lcd A Waitms 100 Loop End Sub '_________________________ Timerr: Toggle Portd Return '___________________ Interuuptstop: Gosub Main Return
با تشکر.
دیدگاه