پاسخ : تبدیل فایل هگز به اسمبلی و ایجاد تغییرات درآن
با سلام مسئله ای که دوستمون فرمود با نرم افزار sweetscape میشه فایل رو ادیت کرد در کل میشه محتوای فایل رو به کارکتر انگلیسی ببینی امامسئله ای که هست هر کاری میکنم دستکاری بشه دیگه ارور تو پروتوس میده cheksum حالا در واقع دقیقا همون چیزی که رو ال سی دی نیاز به تغییر داشت رو عوض کردم اما مشکل خراب شدن فایل هست ممنون میشم راهنمایی کنید
با سلام مسئله ای که دوستمون فرمود با نرم افزار sweetscape میشه فایل رو ادیت کرد در کل میشه محتوای فایل رو به کارکتر انگلیسی ببینی امامسئله ای که هست هر کاری میکنم دستکاری بشه دیگه ارور تو پروتوس میده cheksum حالا در واقع دقیقا همون چیزی که رو ال سی دی نیاز به تغییر داشت رو عوض کردم اما مشکل خراب شدن فایل هست ممنون میشم راهنمایی کنید
من حتی چک سام هم ادیت میکنم ولی نمیدونم چرا نوشته های ال سی دی بهم میخوره، توی پروتئوس چک سام صحیح رو میگه، میتونید آخر خطی که تغییرات دادین ادیت کنید
Sent from my HUAWEI P7-L10 using Tapatalk
انسانها 10 دسته اند: دسته ای که باینری میدانند و دسته ای که باینری نمیدانند!
نکته تو فایل هگز هست الان امکان داریم فایل هگز رو با کارکتر انگلیسی مفهوم دار ببینیم که این خوبه و مابقی هم زبون اسمبلی AVR Assembly
هست که دستوری هست که نیاز داریم معادلش رو پیدا کنیم اما چیزی که مربوط تغییر دفعات استفاده هست تقریبا در کد مشکوک مشاهده کردم که راهش مقایشه دو فایل از میکرو با تعداد دفعات استفاده یکی کمتر از دیگری شدنیه
نکته تو فایل هگز هست الان امکان داریم فایل هگز رو با کارکتر انگلیسی مفهوم دار ببینیم که این خوبه و مابقی هم زبون اسمبلی AVR Assembly
هست که دستوری هست که نیاز داریم معادلش رو پیدا کنیم اما چیزی که مربوط تغییر دفعات استفاده هست تقریبا در کد مشکوک مشاهده کردم که راهش مقایشه دو فایل از میکرو با تعداد دفعات استفاده یکی کمتر از دیگری شدنیه
مقایسه رو من قبلا انجام دادم، با دو بار خواندن eeprom
الان میدونم توی eeprom کدوم قسمت تغییر میکنه، فقط مشکل اینه که چجوری با اسمبلی کدی اضافه کنیم که هربار توی اون قسمت عدد تکراری بنویسه و...
اولش باید دی اسمبل کنیم، بعد تغییر بدیم، بعد مثلا با avr studio دوباره اسمبل کنیم و تمام
Sent from my HUAWEI P7-L10 using Tapatalk
انسانها 10 دسته اند: دسته ای که باینری میدانند و دسته ای که باینری نمیدانند!
سلام خدمت اساتید گرامی
در راستای بحثی که شده من به یک مشکل برخوردم
من یک فایل فلش دارم که از dvr خوندم که مشکلش اینه که پسوردش گم شده
اگر از دوستان کسی بلده که چطوری باید فایل فلش رو ادیت کنم ممنون میشم راهنماییم کنید
دیدگاه