سلام.می خواستم بپریم ما چه موقه هایی از لوپ بی نهایت استفاده میکنیم؟چه استفاده هایی داره؟(در محیط bascom)
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
علت استفاده از do loop در بسکام
Collapse
X
-
پاسخ : علت استفاده از do loop در بسکام
سلام
میکروکنترلر به طور دائم با پر کردن ثبات شمارنده برنامه به محلی از کد برنامه اشاره می کنه و دستورها رو از اون محل بر می داره و اجرا می کنه. بالاخره برای این وضعیت باید یک حالت مشخصی وجود داشته باشه. وقتی شما می خوای برنامه تموم بشه خوب برای مثال یک راه حلش اینه که منبع پالس قطع بشه. نمی دونم بشه این کار رو کرد یا نه. بنابراین باید یک کاری کرد. بهترین راه حل استفاده از این شیوه است. جدا از این بالاخره مثل انسان که برای انجام کارهاش احتیاج به نفس کشیدن داره میکروکنترلر هم باید به نوعی زنده باشه که بتونه به محیط اطرافش پاسخ بده. باز یکی از راه حلهاش همینه. برای خودم جالب بود که Help بسکام برای دستور End چی نوشته. می ذارمش اینجا.
When an END statement is encountered, all interrupts are disabled and a never-ending loop is generated.در ضمن دستور Stop هم به جای End می تونه استفاده بشه.
When a STOP is encountered the interrupts will not be disabled. Only a never ending loop will be created.
موفق باشی
دیدگاه
-
خوب در بعضی برنامه ها میبینیم که از do-loop اینجوری استفاده شده این برای چیه؟
.چرا وسطشو خالی میزلرن؟ :eek:
.
.
do
loop
.
.
.
endپروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری
دیدگاه
-
سلام
دوست عزیز این نوع استفاده واسه ایجاد یک تاخیر در برنامه هست
یعنی یه جورایی برنامه رو تو این حلقه معطل می کنیم تا مثلا تایمر سر ریز بشه
واسه اطلاع بیشتر یه سری به پست زیر بزن که اتفاقا بحثش توسط خود من مطرح شد
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=19577.0
نام این تاپیک تو لیست "چند سوال در مورد یک برنامه" هست
:smile:
دیدگاه
دیدگاه