اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پورت سریال

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پورت سریال

با سلام :

برنامه و توضیحاتی در مورد ارتباط میکرو با پورت سریال میخواستم .
    یک برنامه ساده و پیکربندی و اتصالات . :agree:

پاسخ : پورت سریال

با چه زبان برنامه نویسی؟
    تو انجمن سرچ کردی؟

دیدگاه

توی انجمن جست و جو کنید حتما جواب می گیرید.
      Difficult But possible
      به امید ایرانی آباد.
      http://art-net.ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی-
        توی انجمن جست و جو کنید حتما جواب می گیرید.
        با باسکام .
        سرچ کردم ولی من با توضیحات بیشتر میخواستم .یک برنامه ساده با مگا 16 یا 32 باشه .
        چه طور با کامپیوتر میشه دستور را به میکرو ارسال کرد . منظورم اینه که محیط خاصی نیاز داره و برنامه نرم افزاری مشخصی داره و

مثلا اگر دما را بخواهیم نمایش دهیم توی مانیتور با چه برنامه ای دما نمایش داده میشه .

مثلا ال سی دی که مستقیم از میکرو دستور میگیره . ولی مانیتور چه طوری نمایش میده .؟

دیدگاه

خوب اون را دیگه باید با Visual studio بنویسید توی .net هم با جست و جو در MSDN می تونید به راحتی برنامه را بنویسید
          Difficult But possible
          به امید ایرانی آباد.

دیدگاه

با باسکام .
            سرچ کردم ولی من با توضیحات بیشتر میخواستم .یک برنامه ساده با مگا 16 یا 32 باشه .
            چه طور با کامپیوتر میشه دستور را به میکرو ارسال کرد . منظورم اینه که محیط خاصی نیاز داره و برنامه نرم افزاری مشخصی داره و

مثلا اگر دما را بخواهیم نمایش دهیم توی مانیتور با چه برنامه ای دما نمایش داده میشه .

مثلا ال سی دی که مستقیم از میکرو دستور میگیره . ولی مانیتور چه طوری نمایش میده .؟

[/quote]

سلام بهترین نرم افزار برای ارتباط با دنیای خارج و مونیتورینگ برای کار شما نرم افزار labview هست،البته توسط matlab،visual basicو.... هم می تونی ارتباط برقرار کنی که ی کم مونیتورینگش برنامه نویسی میخواد.

دیدگاه

از خود HyperTerminal هم می تونید استفاده کنید.
              Difficult But possible
              به امید ایرانی آباد.

دیدگاه

استفاده از " جستجو " خیلی راحت بود. من اولین چیزی رو که سرچ کردم این بود:

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=17437.msg81886#msg81886

بقیش با خودت.

دیدگاه

کد:
                  $regfile = "m16def.dat"
                  $crystal = 4000000
                  Config Adc = Single , Prescaler = Auto , Reference = Avcc
                  $baud = 9600
                  Stop Adc
                  Start Adc

Dim Temp As Word 

Do
                  Start Adc
                  A = Getadc(0)
                  Stop Adc
                  Print Str(a)

Waitms 50

Loop
                  این برنامه برای فرستادن دما به کامپیوتر

برای قسمت کامپیوتریش هم از ویژال بیسیک دات نت استفاده کردم
                  کدش اینه

کد:
                      SerialPort1.Open()
                      ProgressBar1.Value = SerialPort1.ReadLine()
                  این قطعه کد رو بزار توی یه تایمر و زمان تایمر رو یه ثانیه بزار تا هر یه ثانیه یه بار مقدار رو از پورت بخونه
                  برای کار با پورت سریال هم توی ابزارش یه کامپو ننت هست که می تونی به برنامت اضافه کنی و باهاش کار کنی

بیشتریم مشکلی که من با ارتباط با کامپیوتر داشتم توی baud rate بوده
                  که اونم بروبچ با سابقه می گن باید از کریستال خارجی استفاده کرد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی-
                    خوب اون را دیگه باید با Visual studio بنویسید توی .net هم با جست و جو در MSDN می تونید به راحتی برنامه را بنویسید
                    ، بعد از اینکه توی ویژوال بیسیک . نت نوشته بشه چه گونه ارتباط با سخت افزار برقرار میشه و میشه به سخت افزار با پورت سریال فرمان داد .

دیدگاه

شما می تونید مثلا عدد یک یا هر کرکتر دیگه ای را ارسال کنید بعد از اون طرف با میکرو بخونید که اگه 1را گرفت فلان پین را یک کنه.
                      Difficult But possible
                      به امید ایرانی آباد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی-
                        شما می تونید مثلا عدد یک یا هر کرکتر دیگه ای را ارسال کنید بعد از اون طرف با میکرو بخونید که اگه 1را گرفت فلان پین را یک کنه.
                        با استفاده از دیتاهای ارسالی از طرف کامپیوتر میتوان به راحتی دیتاهای ورودی برای میکرو رو چک کرد و باتوجه به دیتای ورودی ، میکرو رو کنترل کرد من فکر میکردم برعکسش هم همین قدر راحت ولی این طور نبود
                        من برنامه سمت کامپیوتر رو با vb نوشتم و تو اون برنامه ،اگر فقط دستور نمایش دیتاهای ورودی به کامپیوتر رو بدم درست انجام میده ولی اگر با دستور if بخوام بگم مثلا اگر دیتا برابر "p" بود کامپیوتر یه کار خاصی رو انجام بده نمیشه یعنی من نتونستم .هم با کد اسکی مربوطه وهم با خود کاراکتر مقایسه کردم ولی نتیجه ای نداشت
                        دوستان تا حالا کسی همچین برنامه ای نوشته؟
                        چه دعایی کنمت بهترازاین ،که کنار پسر فاطمه هنگام اذان ، سحر جمعه ای پشت دیوار بقیع قامتت قد بکشد در دو رکعت به نمازی که نثار حرم و گنبد برپا شده ی حضرت زهرا بکنی ... انشاالله

دیدگاه

کارکتری باید کار کنید "P" نه 'P' در ضمن سرعت انتقال داده ها را چک کردید می تونید تو if از مثالا UsartChsr==65 استفاده کنید اگر A را ارسال کنید کار حله یا این جوری که بجای 65 'A' بذارید.
                          Difficult But possible
                          به امید ایرانی آباد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X