اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کارنکردن برنامه تایمر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کارنکردن برنامه تایمر

سلام دوستان
    یه برنامه تایمر نوشتم که کاربر میتونه در طول هفته هر تایمی رو که انتخاب کرد بهش آلارم بده.
    تو این برنامه برا دقیق بودن ساعت از کریستال ساعت استفاده کردم و برنامه رو رویmega32 نوشتم.
    مشکل اینجاست که برنامه تو بروتئوس دقیق کار میکنه اما در عمل گاهی جواب نمیده.
    سوالم اینجاست آیا وقتی از کریستال ساعت استفاده میکنیم باید فیوز بیت هارو به طرز خاصی تنظیم کنیم ؟
    فرکانس کاری میکروم رو 8mhz انتخاب کردم و تنظیم ckl0-4 رو 0100 گذاشتم.
    برنامه ام هم حدود200خط شده و 25000kb.
    ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ : کارنکردن برنامه تایمر

سلام
    نه نیازی به تغییر فیوزبیت ندارید. فقط حتما باید از خازن 22 پیکو برای کریستال استفاده کنید.
    آیا جهالت نیست که آدمی ساعات شیرین امروز را فدای روزهای آینده کند؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pooyan-shafiei نمایش پست ها
      سلام
      نه نیازی به تغییر فیوزبیت ندارید. فقط حتما باید از خازن 22 پیکو برای کریستال استفاده کنید.
      دوست عزیز کجا گفته شده که برای کریستال ساعت باید خازن گذاشت؟...اگه واسه کریستال ساعت خازن بذاری ک کلا از کتر میفته...

Sent from my E2333 using Tapatalk
      تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

www.intelart.ir

ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]

دیدگاه

نحوه اتصال کریستال خارجی به میکرو کنترلر

برای پیاده سازی پروژه های زمانبندی یا schedule معمولا از تایمر خود میکرو استفاده نمیشه باید از آیسیهای ساعت واقعی (RTC) استفاده کنید مثل 1307 یا 3231
        جدیدترین ویرایش توسط alt_f4; ۰۸:۴۲ ۱۳۹۵/۰۳/۱۹.

دیدگاه

سلام

برای کریستال خارجی که فرکانس بالا هستن و برای کلاک CPU استفاده میشن بله ولی اگه میخواین از پایه های TOSC استفاده کنید طبق توضیحات دیتاشیت خود مدار داخلی برای کریستال با فرکانس 32768 هرتز برنامه ریزی و تنظیم شده است. (به اصطلاح Optimize شده) و نیازی به خازن نیست. توجه کنید که قرار دادن خازن عملیات پالس و فرکانس را با مشکل مواجه می کند.

برای اطلاعات بیشتر می توانید به دیتاشیت اتمل ATmega8a بخش Asynchronous Operation of the Timer/Counter تایمر 2 و یا به Application note 134 اتمل مراجعه کنید.

موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فرید الدین میرزایی نمایش پست ها
            سلام

برای کریستال خارجی که فرکانس بالا هستن و برای کلاک CPU استفاده میشن بله ولی اگه میخواین از پایه های TOSC استفاده کنید طبق توضیحات دیتاشیت خود مدار داخلی برای کریستال با فرکانس 32768 هرتز برنامه ریزی و تنظیم شده است. (به اصطلاح Optimize شده) و نیازی به خازن نیست. توجه کنید که قرار دادن خازن عملیات پالس و فرکانس را با مشکل مواجه می کند.

برای اطلاعات بیشتر می توانید به دیتاشیت اتمل ATmega8a بخش Asynchronous Operation of the Timer/Counter تایمر 2 و یا به Application note 134 اتمل مراجعه کنید.

موفق باشید

ممنون از توجهت دوست عزیز .
            به اون مطالبی که گفتید مراجعه کردم اما چیز خاصی در رابطه با فیوز بیت ننوشته براش.
            کار تایمرم درست انجام میشه اما برخی از زمان ها که براش تعریف میکنم دستورو اجرا نمیکنه !!!!
            همین دستورات تو برتئوس درست انجام میشن به خاطر همین حس میکنم جایی باید فیوز بیتی رو تنظیم کنم تا درعمل هم درست انجام شه .
            حالا دقیق نمیدونم مشکل از کجاست؟!؟!
            اگه دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم .

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط alt_f4 نمایش پست ها
            نحوه اتصال کریستال خارجی به میکرو کنترلر

برای پیاده سازی پروژه های زمانبندی یا schedule معمولا از تایمر خود میکرو استفاده نمیشه باید از آیسیهای ساعت واقعی (RTC) استفاده کنید مثل 1307 یا 3231

مشکل من سر نمایش زمان یا دقیق نبودن تایم نیست ، بلکه تایم هم بدون هیچ مشکلی ویا تاخیری و تقدمی کارشو درست انجام میده.
            مشکل اینجاست که برخی از زمان ها که براش تعریف میکنم تا دستور رو اجرا کنه ،دستور اجرا نمیشه !!! در صورتی که همین برنامه تو برتئوس دقیق کارمیکنه.
            علت به نظرم تو تنظیمات فیور بیت تو میکرو میتونه باشه که تو عمل هم درست کارکنه.
            حالا دقیقا مشکل کجاست نمیدونم.

دیدگاه

سلام

ببخشید من باید از آقای Alt_F4 نقل قول میکردم ، منظورم از پست بالا جواب به پست ایشون بود که گفته بودن نیاز به خازن هست.

در مورد شما اگه میگید که از اسیلاتور داخلی 8 مگاهرتز استفاده کردید که انتخاب CLK=0100 درسته. با توجه به اینکه میگید کار کرد مدار هم در پروتیوس درسته میشه نتیجه گرفت که شما تنطیمات مربوط به کلالک آسنکرون RTC رو هم درست انجام دادید.

فقط من دقیقا متوجه منطور شما از این جمله نمیشم،

کار تایمرم درست انجام میشه اما برخی از زمان ها که براش تعریف میکنم دستورو اجرا نمیکنه !!!!
              و

مشکل اینجاست که برخی از زمان ها که براش تعریف میکنم تا دستور رو اجرا کنه ،دستور اجرا نمیشه !!! در صورتی که همین برنامه تو برتئوس دقیق کارمیکنه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فرید الدین میرزایی نمایش پست ها
                سلام

ببخشید من باید از آقای Alt_F4 نقل قول میکردم ، منظورم از پست بالا جواب به پست ایشون بود که گفته بودن نیاز به خازن هست.

در مورد شما اگه میگید که از اسیلاتور داخلی 8 مگاهرتز استفاده کردید که انتخاب CLK=0100 درسته. با توجه به اینکه میگید کار کرد مدار هم در پروتیوس درسته میشه نتیجه گرفت که شما تنطیمات مربوط به کلالک آسنکرون RTC رو هم درست انجام دادید.

فقط من دقیقا متوجه منطور شما از این جمله نمیشم،

و

منظور من اینه که تایمرم مشکلی نداره و ساعت و دقیقه بدون هیچ جلو یا عقب شدنی در طول هفته کارشو انجام میده .
                اما زمانی که برا مدار تعیین میکنم که ساعت فلان آلارم بده بعضی موقع کار میکنه و بعضی موقع هم کار نمیکنه.
                درصورتی که همین برنامه تو برتئوس بدون خطا کارمیکنه.
                برنامه ام کدهاش حدود2000 خط شده نمیدونم بخاطر سنگین شدن برنامه است (که احتمال کم بخاطر این موضوع باشه) یا تنظیم نبودن درست فیوز بیت ها!!!!
                ممنون میشم اگه اطلاعاتی دارید راهنمایی کنید.

دیدگاه

والا من به صورت تجربی به این مورد برخورد کرده بودم. توی چند تا مدار بدون خازن یا اصلا ثانیه جلو نمیرفت یا خیلی تند جلو میرفت. به محض اضافه گردن خازن ها درست میشد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pooyan-shafiei نمایش پست ها
                    والا من به صورت تجربی به این مورد برخورد کرده بودم. توی چند تا مدار بدون خازن یا اصلا ثانیه جلو نمیرفت یا خیلی تند جلو میرفت. به محض اضافه گردن خازن ها درست میشد.
                    ممنون از توجهت دوست عزیز
                    اما احساس میکنم شما متوجه مشکل کار نشدید !!!! من از کریستال ساعت استفاده کردم .

دیدگاه

چرا متوجه شدم. من در جواب دوستان دیگه این حرف را گفتم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X