اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی سون سگمنت 24 ولت آند مشترک توسط میکرو کنترلر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راه اندازی سون سگمنت 24 ولت آند مشترک توسط میکرو کنترلر

دوستان یه سون سگمنت 24 ولت هست ، که آند مشترک ، هست و تغذیه هم 24 ولت.
    خوب همونطور که مشخصه 24 ولت به پایه ی مشترکشون وصل میشه ،
    حالا موندم برای نشون دادن اعداد ، باید با کاتدشون بازی کنم ، خوب با چی باید تغذیه منفی رو خاموش یا روشن کنم ؟!!
    آیسی یا چیزی هست که بشه باهاش منفی رو قطع و وصل کرد با میکرو ؟؟
    یا راه حل دیگه ای ؟!!

با تشکر.
    به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
    (پیش به سوی هدف)

پاسخ : راه اندازی سون سگمنت 24 ولت آند مشترک توسط میکرو کنترلر

نوشته اصلی توسط hosseinam نمایش پست ها
    دوستان یه سون سگمنت 24 ولت هست ، که آند مشترک ، هست و تغذیه هم 24 ولت.
    خوب همونطور که مشخصه 24 ولت به پایه ی مشترکشون وصل میشه ،
    حالا موندم برای نشون دادن اعداد ، باید با کاتدشون بازی کنم ، خوب با چی باید تغذیه منفی رو خاموش یا روشن کنم ؟!!
    آیسی یا چیزی هست که بشه باهاش منفی رو قطع و وصل کرد با میکرو ؟؟
    یا راه حل دیگه ای ؟!!
    با تشکر.

با ترانزیستر دیگه به عنوان سوییچ می شه این کار رو انجام داد
    التماس دعا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali.ra نمایش پست ها

با ترانزیستر دیگه به عنوان سوییچ می شه این کار رو انجام داد
      چجوری؟
      تونستم یه رله رو با ترانزیستور روشن کنم. ولی نمیدونم چطور باید منفی رو وصل یا قطع کنم.
      (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

قبل از تاپیک زدن سرچ کنید!!!!!پلیییییییییز.....

با سلام. من یه ترمومتربا سنسورsht10 ساختم(ای سی: مگا16،کامپایلر: بسکام) .می خواهم مقادیر دما و رطوبت رو روی شش عدد 7سگمنت نمایش بدم .برای دما سه سون سگمنت و برای نمایش پارامتر رطوبت هم سه عدد سگمنت هستش .وچون تعدا سگمنتها زیاد هست و از طرفی توابع راه اندازی سنسور sht تاخیر زیادی نیاز دارن.بنابراین سگمنتها با تاخیر زمانی زیاد
        تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

www.intelart.ir

ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi.Faani نمایش پست ها
          قبل از تاپیک زدن سرچ کنید!!!!!پلیییییییییز.....

http://www.eca.ir/forums/thread71984.html#post622392
          سرچ زدم.
          ببینید 24 ولت مثبت به آند وصل میشه.
          من باید منفی ها رو به کاتد وصل و یا قطع برای نشان دادن عدد کنم. حالا برای قطع و یا وصل منفی به پایه های مربوط به سون سگمنت، باید چیکار کنم؟
          سون سگمنت یکی هست و مستقیما به 24 وصل میشه، نیاز به قطع و وصلش نیست که با ترانزیستور درایو کنم.
          (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

سرچ زدم.
            ببینید 24 ولت مثبت به آند وصل میشه.
            من باید منفی ها رو به کاتد وصل و یا قطع برای نشان دادن عدد کنم. حالا برای قطع و یا وصل منفی به پایه های مربوط به سون سگمنت، باید چیکار کنم؟
            سون سگمنت یکی هست و مستقیما به 24 وصل میشه، نیاز به قطع و وصلش نیست که با ترانزیستور درایو کنم.
            برای هر سگمنت یدونه ترانزیستور npn بذار
            امیتر ترانزیستور رو بده به زمین
            بیس رو هم با یه مقاومت وصل کن به پایه میکرو
            کلکتور رو هم بده به کاتد هر الیدی

میتونی از uln2003 استفاده کنی که پک 7تایی ترانزیستور هست ، اینکار باعث میشه مدار خلوت تر به نظر بیاد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده نمایش پست ها
              برای هر سگمنت یدونه ترانزیستور npn بذار
              امیتر ترانزیستور رو بده به زمین
              بیس رو هم با یه مقاومت وصل کن به پایه میکرو
              کلکتور رو هم بده به کاتد هر الیدی

میتونی از uln2003 استفاده کنی که پک 7تایی ترانزیستور هست ، اینکار باعث میشه مدار خلوت تر به نظر بیاد

uln 2003 گرفتم برای سوئیچ کردن منفی ، پایه 9 رو باید چیکار کرد؟؟
              البته من در تست وصلش کردم به 24 ولت مثبت .

با تشکر.
              (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

uln 2003 گرفتم برای سوئیچ کردن منفی ، پایه 9 رو باید چیکار کرد؟؟
                البته من در تست وصلش کردم به 24 ولت مثبت .

با تشکر.
                نمیخواد جایی وصل باشه
                این پایه مشترک دیود های هرزگرد هست که برای بار های سلفی استفاده میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده نمایش پست ها
                  نمیخواد جایی وصل باشه
                  این پایه مشترک دیود های هرزگرد هست که برای بار های سلفی استفاده میشه
                  الان یه سوال گنده رفت تو ذهنم ، پایه مشترک دیود هرزگرد رو فهمیدم ، ولی یعنی چی برای بارهای سلفی؟؟

مثلا من اگه بخام با این یه رله راه اندازی کنم ، باید این پایه رو چیکار کنم؟؟!!

ممنون.
                  (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

بارهای سلفی میتونن مثل بارهای خازنی داخلشون انرژی رو ذخیره کنند...وقتی یک بار سلفی رو درایو میکنید دارید بهش انرژی میدید و وقتی بار رو بخاید خاموش کنید باید انرژی ذخیره شده داخل بار رو یه جوری تخلیه کنید وگرنه برگشت داده میشه به مدار و ممکنه بعضی قسمت های مدار رو خراب کنه...خیلی وقتا بوده که انرژی برگشتی از یک موتور ترانزیستور درایورش رو سوزونده چون دیودهرزگرد نداشته...
                    برای نصب دیود هرزگرد باید اون رو در بایاس معکوس و موازی با بار سلی قرار بدید تا وقتی قرار هست بار خاموش بشه ، انرژی برگشتی از اون داخل دیود جریان پیدا کنه و در مقاومت خود اون بار تلف بشه...
                    برای همین توصیه میشه برای بارهای سلفی مثل رله ها موتور ها کنتاکتور ها و .... دیودهرزگرد قرار داده بشه...

اینم توضیحات کامل ترش:

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

بارهای سلفی میتونن مثل بارهای خازنی داخلشون انرژی رو ذخیره کنند...وقتی یک بار سلفی رو درایو میکنید دارید بهش انرژی میدید و وقتی بار رو بخاید خاموش کنید باید انرژی ذخیره شده داخل بار رو یه جوری تخلیه کنید وگرنه برگشت داده میشه به مدار و ممکنه بعضی قسمت های مدار رو خراب کنه...خیلی وقتا بوده که انرژی برگشتی از یک موتور ترانزیستور درایورش رو سوزونده چون دیودهرزگرد نداشته...
                    برای نصب دیود هرزگرد باید اون رو در بایاس معکوس و موازی با بار سلی قرار بدید تا وقتی قرار هست بار خاموش بشه ، انرژی برگشتی از اون داخل دیود جریان پیدا کنه و در مقاومت خود اون بار تلف بشه...
                    برای همین توصیه میشه برای بارهای سلفی مثل رله ها موتور ها کنتاکتور ها و .... دیودهرزگرد قرار داده بشه...

اینم توضیحات کامل ترش:
                    http://diginic.net/fa/1877/%D8%AF%DB%8C%D9%88%D8%AF-%D9%87%D8%B1%D8%B2%DA%AF%D8%B1%D8%AF-%DA%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D8%9F/
                    تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

www.intelart.ir

ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X