اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با میکرو مگا 32 smd

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل با میکرو مگا 32 smd

سلام دوستان :
    خسته نباشید :
    بنده یه میکرو مگا 32 smd دارم .میتونم برنامه فلش و ایپرام رو درونش پروگرم کنم ولی وقتی خطوط تغزیه رو به ان متصل میکنم تمامی پورت های ان کار نمیکنند و ایا میکرو قفل شده چطوری باید ارتباط cpu رو با پورت ها برقرار کنم؟
    ممنون دوستان ، منتظرم ، به درخواست یکی از رفقا اعلام شد برای حل مشکل ...
    آرزوی سرافرازی برای ایران عزیز . . .

پاسخ : مشکل با میکرو مگا 32 smd

ببین دوست عزیز قفل شدن ربطی به اتصال تغذیه و تغییر در پین ها نداره.
    اشکال کار از جایی دیگه س.
    چرا ناراحتی پاتریک!
    + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
    - از دیدنش ناراحت شدی؟
    + نه
    پس چی ناراحتت کرده
    + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    محصولات

دیدگاه

شما احتمالا دارید از منبع تغذیه ازمایشگاهی استفاده می کنید. این منبع ها در لحظه ی روشن شدن ولتاژ لحظه ای برابر 60 ولت در خروجی خود میدند که میکرو رو یا همون لحظه و یا بعد از چند بار خاموش و روشن کردن مدار نیم سوز میکنه و میکرو دیگه به درد نمی خوره شما لازمه یک خازن الکترولیتی با ظرفیت 100 میکرو 25 ولت با مدار تغذیه میکرو موازی کنید تا این پیک ولتاژی در خازن دمپ بشه. میکرو رو هم عوض کنید به درد نمی خوره... همین چیزی که گفتم بهاش 4 تا میکرو و 1 هفته روزی 8 ساعت کار تو ازمایشگاه بود
      گویند سنگ لعل شود در مقام صبر اری شود ولی به خون جگر شود
      همیشه آخر همه چیز خوبه، اگر هم هنوز خوب نشده پس هنوز آخرش نشده(چارلی چاپلین)

دیدگاه

ممنون از همه ی دوستان :
        آیا میتونه باز هم مشکل از جای دیگه باشه ؟
        آرزوی سرافرازی برای ایران عزیز . . .

دیدگاه

احتمال سوختن میکرو کمه...مگر اینکه به پورت ها ولتاژ داده باشید که پورت رو خراب کرده باشه....با ی برنامه ساده تست کنید ببینید میتونید یک یا صفر بودن پین رو با میکرو تشخیص بدید یا نه...
          تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

www.intelart.ir

ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X