اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

رگوله کردن 24 به 5 با 3 آمپر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : رگوله کردن 24 به 5 با 3 آمپر

نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست ها
    باید بزاریش
    چرا مدار دومی رو نمی بندی؟؟؟اون بدون مشکل کار می کنه
    چون دارم دنبال یه قطعه با کمترین قطعات جانبی میگردم ، اگه نشد باید همون و ببندم ، فعلا ال ام 2575 بهتره انگار . پروژه صنعتیه ، منم قدرتی ، اصلا دارم رو پیدا کردن قطعات عذاب میبینم .

یه سوال پیش اومد برام ،
    من با تحریک بیس ترانزیستور ، 12 ولت رو مینداختم رو رله و رله رو روشن میکردم ، رله 12 ولتی .
    حالا مثلا شما مدار اول و در نظر بگیرید ، چطور میشه که با تحریک بیس شما در خروجی بجای 24 ، 4.75 و دارین ؟!!مگه نباید 24 سوئیچ بشه ؟؟
    این برام جالب بود!!!
    به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
    (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hosseinam نمایش پست ها
      چون دارم دنبال یه قطعه با کمترین قطعات جانبی میگردم ، اگه نشد باید همون و ببندم ، فعلا ال ام 2575 بهتره انگار . پروژه صنعتیه ، منم قدرتی ، اصلا دارم رو پیدا کردن قطعات عذاب میبینم .

یه سوال پیش اومد برام ،
      من با تحریک بیس ترانزیستور ، 12 ولت رو مینداختم رو رله و رله رو روشن میکردم ، رله 12 ولتی .
      حالا مثلا شما مدار اول و در نظر بگیرید ، چطور میشه که با تحریک بیس شما در خروجی بجای 24 ، 4.75 و دارین ؟!!مگه نباید 24 سوئیچ بشه ؟؟
      این برام جالب بود!!!
      بله من اینو تستش کردم ورودی رو 12ولت دادم خروجی 5ولت بهم داد...ازش واسه شارژر گوشی استفاده کردم یه بار چیز جالبی بود
      حالا پروژتون چی هست؟؟؟؟
      Proudly @real_ahmadi
      #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست ها
        بله من اینو تستش کردم ورودی رو 12ولت دادم خروجی 5ولت بهم داد...ازش واسه شارژر گوشی استفاده کردم یه بار چیز جالبی بود
        حالا پروژتون چی هست؟؟؟؟
        اگه اطلاعات دارین به اون سوالم لطف کنید یه جواب حتی کوتاه بدهید.

پروژه درمورد آسانسور های هیدرولیک هست ، که دارم رو کنترلش کار میکنم تا شاید بتونیم بسازیمش. کدش نوشته شده ، فقط الان دنبال قطعات راه اندازیش هستم.
        (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

اگه اطلاعات دارین به اون سوالم لطف کنید یه جواب حتی کوتاه بدهید.

پروژه درمورد آسانسور های هیدرولیک هست ، که دارم رو کنترلش کار میکنم تا شاید بتونیم بسازیمش. کدش نوشته شده ، فقط الان دنبال قطعات راه اندازیش هستم.
          سلام
          در مورد اون سوالتون اطلاعات دقیق ندارم. ولی در کل می تونم بگم مدارش طوری طراحی شده که فقط جریان رو تقویت می کنه
          اون مدار 7805با tip122رو اگه ببینینش ارایش کلکتور مشترکه اینجوری تقویت میشه که بیس رو هرولتاژی بهش میدیم از امیتر میاد بیرون و کلکتور فقط جریان رو تقویت می کنه...در کل ولتاژ و جریان تقویت شده از امیتر میان بیرون
          ولی اون مدار با tip2955چون pnpهستش یکم فرق داره
          امیدوارم پروژتون با موفقیت انجام بشه موفق باشی
          Proudly @real_ahmadi
          #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

سلام
            من هم همین مشکل رو دارم اما با اندکی تفاوت
            من جریان بالا نمیخوام 50 میلی نهایتا 100 میلی آمپر کافیه
            حالا من پیشنهادی دارم ببینید عملی هست یا نه که هم برای من خوبه هم فکر میکنم با اندکی تغییرات کار این دوستمونم راه بیوفته
            استفاده از دیود زنر
            هنوز محاسبه نکردم مقدار قطعات رو ولی فقط کافیه برای ولتاژ ورودی رگولاتور یک مقاومت سری و یه دیود زنر موازی بزنیم تا ولتاژ ورودی کاهش پیدا کنه و رگولاتور نه داغ کنه نه مثله من دچار سوختگی در کل مدار و همچنین در دل نشید
            برای این دوستمونم کافیه خروجی رگولاتور که گفتم رو با ترانزیستور تقویت کنه برای خروجی خودش
            اینجور برای کار من و دوست عزیز صاحب تاپیک باید مناسب باشه
            فقط باید Rs محاسبه بشه و مقدار توان دیود زنر و همچنین ولتاژ دیود زنر
            من دیدم که تو محافظ یخچال ها که منابع خازنی دارن و میکروکنترلری هستند (دیچیتال) اول با خازن کاعش ولتاژ میده تا حدود 30 ولت بعد با زنر کنترل میکنه بعد رگولاتور

نظرتون رو راجع به پیشنهادم بگین لطفا امروز هم اجراش میکنتم

دیدگاه

رگولاتور lm317 چطوره ، این خوب نیست ؟؟

الان این 2576 باید یکم داستان بهش وصل کنی تا ثابت بشه ، تازه سوئیچینگ هم هست ، خوب نویز میآره و اینم اصلا برا میکرو خوب نیست.ولی خیلی باحاله.

چیز دیگه ای وجود نداره؟؟!!!
              ای بابا این داستان نویز سوئچینگ هم چیزی شده ها! فکر کنم 2-3 ماه پیش بود که من یه میکروی STM32 رو با این تغذیه کردم و عالی کار کرد:

خرید ماژول LM2596 تغذیه دی سی DC-DC مبدل تبدیل کننده رگولاتور DC به DC باک BUCK کاهنده ولتاژ 30 ولت جریان 3 آمپر دیتاشیت مشخصات فنی با قیمت مناسب فروشگاه ECA

شما خیلی مداراتت رو می تونی با یه آداپتور ساده و یه LDO راه بندازی. من خودم بارها ساختم و عالی هم بوده.

دیدگاه

نه دیگه با اینا نمیشه.
                چون برد رو خیلی شلوغ میکنه ، تازه من یه ترانس 24 دارم برای کل پروژه ، دیگه نمیشه از یه ترانس دیگه استفاده کنم .
                من باید با رگولاتور این کار رو انجام بدم تا هم هزینه هم شلوغی مدار کم بشه.

2576 فعلا بهترین انتخابه ، حالا دنبال اینم بجز 2576 چیز دیگه ای هم هست یا نه؟!!
                راستی اگه اون سلف و نزاریم برای 2576 اتفاقی میاوفته ؟!!

با تشکر دوستان.
                (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

یعنی صحبت من ارزش تفکر و حتی نظری نداشت؟

دیدگاه

نه دیگه با اینا نمیشه.
                    چون برد رو خیلی شلوغ میکنه ، تازه من یه ترانس 24 دارم برای کل پروژه ، دیگه نمیشه از یه ترانس دیگه استفاده کنم .
                    من باید با رگولاتور این کار رو انجام بدم تا هم هزینه هم شلوغی مدار کم بشه.

2576 فعلا بهترین انتخابه ، حالا دنبال اینم بجز 2576 چیز دیگه ای هم هست یا نه؟!!
                    راستی اگه اون سلف و نزاریم برای 2576 اتفاقی میاوفته ؟!!
                    ترانس لازم نداری. شما با اون ماژولی هم که گذاشتم می تونی کارتو راه بندازی. شلوغ نمیشه.
                    اینم شماتیکش:

هر طور که خودت صلاح می دونی.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeid_k68 نمایش پست ها
                      سلام
                      من هم همین مشکل رو دارم اما با اندکی تفاوت
                      من جریان بالا نمیخوام 50 میلی نهایتا 100 میلی آمپر کافیه
                      حالا من پیشنهادی دارم ببینید عملی هست یا نه که هم برای من خوبه هم فکر میکنم با اندکی تغییرات کار این دوستمونم راه بیوفته
                      استفاده از دیود زنر
                      هنوز محاسبه نکردم مقدار قطعات رو ولی فقط کافیه برای ولتاژ ورودی رگولاتور یک مقاومت سری و یه دیود زنر موازی بزنیم تا ولتاژ ورودی کاهش پیدا کنه و رگولاتور نه داغ کنه نه مثله من دچار سوختگی در کل مدار و همچنین در دل نشید
                      برای این دوستمونم کافیه خروجی رگولاتور که گفتم رو با ترانزیستور تقویت کنه برای خروجی خودش
                      اینجور برای کار من و دوست عزیز صاحب تاپیک باید مناسب باشه
                      فقط باید Rs محاسبه بشه و مقدار توان دیود زنر و همچنین ولتاژ دیود زنر
                      من دیدم که تو محافظ یخچال ها که منابع خازنی دارن و میکروکنترلری هستند (دیچیتال) اول با خازن کاعش ولتاژ میده تا حدود 30 ولت بعد با زنر کنترل میکنه بعد رگولاتور

نظرتون رو راجع به پیشنهادم بگین لطفا امروز هم اجراش میکنتم
                      سلام

شمام داری که ازش صحبت می کنی قرار بده تا مطمئن تر راهنماییت کنم
                      Proudly @real_ahmadi
                      #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

من منضورم به این شکله
                        حالا اگر به جریان خیلی بالا احتیاج داری دو کار باید انجام بشه
                        هم اون ترانزیستور رو برای تقویت تو خروجی بذارین هم با توجه به جریانی که بیس ترانزیستور میکشه مقاومت Rs رو کم و زیاد کنیم
                        تو تصویر بالا جریان کشیده که 70 میلی آمپر هست برای مقاومت Rs زیاده به همین دلیل ولتاژ دو سر دیود زنر تا حدود 7 ولت افت کرده
                        حالا باید چکار کرد؟
                        یا اینکه جریان مصرفی رو کاهش بدیم (حدود 50 میلی آمپر ظرفیت مدار بالاست) که نمیشه این کار رو کرد معمولا
                        یا اینکه مقاومت Rs رو رو کاهش بدیم
                        مقاومت Rs باید اندازه باشه
                        اگر مقاومت کوچک باشه جریان میره بالا (جریان بار + جریان دیودزنر)
                        حالا اگر جریان بار ما کم باشه، باقی جریان باید از دیود زنر عبور کنه که اگر بیشتر از توانش باشه دیود زنر میسوزه
                        برعکس ایندفعه باعث کاهش ولتاژ زنر میشه مثل مدار بالا
                        پس باید Rs محاسبه شده باشه

دیدگاه

من منضورم به این شکله
                          حالا اگر به جریان خیلی بالا احتیاج داری دو کار باید انجام بشه
                          هم اون ترانزیستور رو برای تقویت تو خروجی بذارین هم با توجه به جریانی که بیس ترانزیستور میکشه مقاومت Rs رو کم و زیاد کنیم
                          تو تصویر بالا جریان کشیده که 70 میلی آمپر هست برای مقاومت Rs زیاده به همین دلیل ولتاژ دو سر دیود زنر تا حدود 7 ولت افت کرده
                          حالا باید چکار کرد؟
                          یا اینکه جریان مصرفی رو کاهش بدیم (حدود 50 میلی آمپر ظرفیت مدار بالاست) که نمیشه این کار رو کرد معمولا
                          یا اینکه مقاومت Rs رو رو کاهش بدیم
                          مقاومت Rs باید اندازه باشه
                          اگر مقاومت کوچک باشه جریان میره بالا (جریان بار + جریان دیودزنر)
                          حالا اگر جریان بار ما کم باشه، باقی جریان باید از دیود زنر عبور کنه که اگر بیشتر از توانش باشه دیود زنر میسوزه
                          برعکس ایندفعه باعث کاهش ولتاژ زنر میشه مثل مدار بالا
                          پس باید Rs محاسبه شده باشه
                          سلام

دیود زنری که اون اول گزاشتی می سوزه...چون هم حدود 20ولت تلفات داریم هم جریان می کشیم...نمیشه که شما از lm2575hvاستفاده کن اطمینانش بیشتره

موفق باشی
                          Proudly @real_ahmadi
                          #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

20 ولت چرا؟
                            بعد چرا بسوزه؟
                            گفتم که اگر مقدار جریان مصرفی رو داشته باشیم حداکثر جریان زنر رو هم داشته باشیم
                            توان تلف شده هم روی زنر بدست میاد و با توجه به اون زنر مناسب (از لحاظ توان تهیه میکنیم
                            چجوری حساب کردید که تلفات توان میسوزونه دیود رو
                            تو همون مدار که گذاشتم اگر مقاومت رو 150 اهم بذارید جریان کل میشه حدود 100 میلی آمپر و جریان بار 70 میلی آمپر
                            پس جریان زنر میشه 30 میلی آمپر
                            ولتاژ شکست هم 9.25
                            توان 270 میلی وات
                            بایه زنر دوات چرا بسوزه؟
                            اصرار ندارم که کارم درسته
                            اصرار دارم به اینکه بدونم اشتباهم دقیقا کجاست

دیدگاه

20 ولت چرا؟
                              بعد چرا بسوزه؟
                              گفتم که اگر مقدار جریان مصرفی رو داشته باشیم حداکثر جریان زنر رو هم داشته باشیم
                              توان تلف شده هم روی زنر بدست میاد و با توجه به اون زنر مناسب (از لحاظ توان تهیه میکنیم
                              چجوری حساب کردید که تلفات توان میسوزونه دیود رو
                              تو همون مدار که گذاشتم اگر مقاومت رو 150 اهم بذارید جریان کل میشه حدود 100 میلی آمپر و جریان بار 70 میلی آمپر
                              پس جریان زنر میشه 30 میلی آمپر
                              ولتاژ شکست هم 9.25
                              توان 270 میلی وات
                              بایه زنر دوات چرا بسوزه؟
                              اصرار ندارم که کارم درسته
                              اصرار دارم به اینکه بدونم اشتباهم دقیقا کجاست
                              سلام

شما اگه درست محاسبه هم بکنی بله درست میشه بدون مشکل هم کار می کنه..ولی خودتون هم می دونین ما باید تاجایی که ممکنههم کیفیت کار رو ببریم بالا هم کار رو نباید سختش کرد..تنها دلیلی که من دارم اینه..دسوتان نظر شما چیه؟؟
                              Proudly @real_ahmadi
                              #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

آقای مهندس مشکل کاهش کیفیت چجوریه دیگه
                                من این حرفی رو که زدم و پیشنهاد دادم صرفا محاسباتش رو از تو کتاب کشیدم بیرون اما دلیل اصلی پیشنهادم این بوده کهبه طور گسترده ای دیدم استفاده میشه
                                شما یونیت های در باز کن بتا رو ملاحظه کردین؟
                                منبع خازنی، زنر و رگولاتور
                                مشکلی دارن؟
                                انواع و اقسام محافظ برق ها از شرکت های مختلف
                                منبع خازنی، زنر و در صورت دیجیتالی بودن رگولاتور
                                حالا ما که خدا رو شکر ولتاژ ورودی ثابته
                                جریان مصرفی هم تقریبا مشخص و ثابته
                                محاسباتش هم روتین تره نسبت به ورودی از منبع خازنی چون با تغییرات ولتاژ برق شهر خروجی منبع خازنی هم متغیر و درنتیجه ورودی زنر متغیر که به قول شما کیفیت کار میاد پایین اما برای کار من ولتاژ ورودی از آداپتور 24 تامین میشه که همیشه ثابته

با اصرار بنده رو پایه اثبات درستی حرفم نزارید
                                اصرار دارم اشتباهم رو پیدا کنم
                                ممنونم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X