اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت اسیلاتور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ساخت اسیلاتور

سلام
    عزیزان من میخوام با میکرو مگا32 جریان باتری ماشین(سواری)رو با فرکانس حدود 40 کیلو هرتز قطع وصل کنم برای این موضوع هم دو قطعه به شماره های
    irfp250m و sgl60n90dرو در نظر گرفتم. لطفا اگر اطلاعاتی در رابطه با درایور و نحوه اتصالات مدار دارید مطرح بفرمایید.

پاسخ : ساخت اسیلاتور

سلام
    ببخشید،فایده این کار چیه؟
    ................Fx7SAM................

دیدگاه

سلام برای اینورتر میخوای؟
      فرکانس باید دقیقاً ۴۰ کیلوهرتز باشه؟یا مقداری بیشتر کمتر مهم نیست
      اگر بیشتر راجع به مدارتون توضیح بدید شاید بهتر بشه راهنمایی کرد
      [آموزشی] کنترل رله با پیامک توسط sim800l
      [آموزشی] راه اندازی سنسورهای DHT11 و DHT22 با کدویژن
      [آموزشی] مدار عملی اتصال میکروفن خازنی به میکروکنترلر
      [آموزشی] آموزش نحوه راه اندازی میکروهای fmd
      صفحه اینستاگرام : ecdco_ir

دیدگاه

سلام
        من میخوام با استفاده از این اسیلاتور (که فرکانسش باید 40 کیلوهرتز رو پوشش بده) در واقع یک کوئیل بسازم. کل مجموعه به صورت یک سیستمی دیده خواهد شد که نیروی باتری رو به صورت امواج سینوسی با فرکانس بالا در اختیار مصرف کننده قرار میده . در واقع اگر این عمل رو بتونم انجام بدم بخش عمد ای از قطعات ماشین رو بدون نظارت کامپیوتر میتونم راه اندازی کنم. در واقع با نصب یه lcd تاچ اسکرین حتی میشه عملکرد موتور ماشین رو کنترل کرد.

دیدگاه

ساخت موج سینوسی به این راحتی نیست هااااااا
          از 555 نمیشه استفاده کرد؟
          از ایسی های فانکشن هم میتونید استفاده کنید
          من یکی دیدم ده تومن

دیدگاه

سلام
            شما در نظر بگیرید که من فقط میخوام با میکرو جریان باتری رو با فرکانس 40 کیلو هرتز قطع و وصل کنم. حالا این که موج سینوسی بتونم بسازم یا نه در مراحل بعدی کارمه.
            از آیسی 555 هم طبیعتا با توجه به جریان بالا نیمشه استفاده کرد چون میسوزه. در واقع به یک کلید نیاز دارم که با میکرو بتونم قطع و وصلش کنم.برای همین هم از آی جی بی تی یا ماسفت میخوام استفاده کنم. چون زمان راه اندازی اونا پایینه و قیمتوشون هم مناسبه.

دیدگاه

سلام
              شما با ۵۵۵ این فرکانس مربعی رو بسازش،بعد از اونجا که جریان قطع و وصل خیلی زیاده و مسلماً از بیس هم جریان زیادی کشیده میشه،شما از یک پیش تقویت کننده استفاده کنید
              [آموزشی] کنترل رله با پیامک توسط sim800l
              [آموزشی] راه اندازی سنسورهای DHT11 و DHT22 با کدویژن
              [آموزشی] مدار عملی اتصال میکروفن خازنی به میکروکنترلر
              [آموزشی] آموزش نحوه راه اندازی میکروهای fmd
              صفحه اینستاگرام : ecdco_ir

دیدگاه

سلام
                من میخوام با مگا 32 این کار رو انجام بدم که بتونم فرکانس رو به صورت دلخواه تغییر بدم. یعنی با یک کردن مقدار یکی از پورتها که به مدار وصله این کار رو انجام بدم. مشکلم در انتخاب درایور و اتصالات بین درایور ، میکرو و آی جی بی تی هست.

دیدگاه

سلام
                  دوستان در مورد آی جی بی تی و ماسفت و درایور اطلاعی دارید؟

دیدگاه

سلام
                    با توجه به اینکه نتونستم تو این مدت کاری بکنم دو تا ماسفت دیگه به شماره های stp80nf10 و stw70n10f4 در نظر گرفتم .دوستان لطفا کمکم کنید مدارو ببندم.[http://pdf1.alldatasheet.com/datashe...W70N10F4.html]
                    [http://pdf1.alldatasheet.com/datashe...TP80NF10.html]

دیدگاه

سلام..
                      چیزی که شما میخواید در واقع یک فانکشن ژنراتور و یک تقویت کننده هستش...
                      بخش فانکشن ژنراتور موج سینوسی رو براتون تولید میکنه و بعد باید برای کار شما تقویت بشه..
                      فکر نمیکنم موتور ماشین یا همون سیستم کوئل به موج سینوسی احتیاج داشته باشه..در واقع فقط باید قط یا وصل بشه که این عمل میشه سوئیچ کردن..

دیدگاه

دوست عزیز چرا روی مگا32 اصرار دارید؟
                        خیلی هارو دیدم که فک میکنن avr دیگه همه کار میکنه و همه کارهارو میخان با میکرو انجام بدن
                        مثلا غالب کساییکه با میکرو کار کردن و وارد سوییچینگ میشن میگن لازم به ایسی های pwm نیست و این کاررو با میکرو میشه بهتر انجام داد
                        اما اصلا اینطور نیست
                        هیچوقت avr نمیتونه جایگزین ایسی pwm بشه؛شاید در بعضی کارها بشه از arm استفاده کرد
                        خب حالا چرا؟یکی از ساده ترین دلایلش اینه که توی سوییچینگ اگر یک لحظه میکرو هنگ کنه؛کل سیستم میره هوا!!!!البته دلایل دیگری هم داره
                        کاریکه شما میخاین هم خیلی به سوییچینگ نزدیکه
                        من فکر میکنم استفاده از 555 خیلی مطمین تر از مگا32 باشه؛حداقل هنگ نمیکنه؛چون انالوگه
                        بحث دوم اینه که ساخت موج سینوسی دردسر داره؛اگه بخاین با سوییچنگ سینوسی بسازین که...........فقط بگم اگه نیاز به کار دقیق دارین،سخخته!
                        اما اگه بخاین با استفاده از ترانزیستور در ناحیه فعال کار کنین خب نه کار سختی نیست
                        البته باید ببینین چقدر توان میخاین؛تو ترانزیستور تلفات زیادی خواهیم داشت
                        البته من اخرش نفهمیدم شما چی میخاین بسازین

دیدگاه

سلام
                          در رابطه با لینکها عذر خواهی میکمنم؛ببخشید.
                          ببینید من میخوام عملکرد موتور رو به صورت سیلندر به سیلندر به دست بگیرم. یعنی هر زمان که خواستم مخلوط هوا و سوخت به داخل سیلندر تزریق بشه و با بالا اومدن
                          پیستون شمع جرقه بزنه و عمل احتراق انجام بشه.میدونید که کل این عملیات به صورت مکانیکی انجام میشه.
                          نمیخوام بیخودی شلوغش کنم ، چون مدار و سیستم پیچیده ای رو باید بحث کنیم و الان موضوع من اینه که میخوام با استفاده از میکرو جریان باتری رو قطع و وصل کنم.
                          حالا چرا میکرو ؟ برای این که با 555 امکان کنترل وجود نداره ولی با میکرو من میتونم هر زمان که لازم شد با یک کرد یکی از پایه های میکرو(نه استفاده از pwm خود میکرو) یه نوسان قابل کنترل ایجاد کنم.
                          ریسک این کار هم بالاست چون به قول شما اگر میکرو هنگ کنه یا هر اتفاق دیگه ای بیفته موتور آسیب میبینه.
                          چیزی که من میخوام بسازم در واقع کنترل عملکرد ماشین رو بدست خواهد گرفت.
                          الان هم منتظر موندم تا یه راهی پیدا بشه که نوسان 40 کیلو هرتز (یا بالاتر)با باتری رو توسط میکرو بسازم.

دیدگاه

من هنوزم نفهمیدم میخاین چیکار کنین
                            کارکرد سوپاپ ها و ورود و خروج هوا و سوخت و .....که یک عمل مکانیکیه و اصلا قابل کنترل نیست؛حتما میدونید که میل بادامکی ها سوپاپ هارو کنترل میکنن
                            حالا من نمیدونم شما با قطع و وصل برق چطور میخاین اینو کنترل کنین!
                            فقط با این کار میتونید شمع هارو کنترل کنین که اون هم تاجاییکه میدونم اینطوری ممکن نیست!
                            شمع ها همشون از یک سیستم افزاینده ولتاژ جریان میگیرن که اون سیستم افزاینده هم یک ورودی برق داره و شما با قطع و وصل برق این قسمت نمیتونید کنترلی روش داشته باشین
                            در ضمن چون که کنترل سوپاپ ها دست شما نیست،اگر فقط یک بار شمع یکی از سیلندرها کار نکنه،سوختی که هنوز مصرف نشده و اماده اشتعاله وارد سیستم اگزوز میشه و حداقل مشکلش اینه که مثل بعضی موتور ها سوخت داخل اگزوز منفجر میشه و صدا میده
                            حالا بگذریم که این خودش باعث چه ضررهای دیگری میشه
                            اما اگر میخاین یک موتور جدید طراحی کنین و بسازین که یه حرف دیگس و فکر میکنم که بیارزه سر سیستم برقش هم یکم بیشتر وقت بزارین و اصولی تر کار کنین

دیدگاه

سلام
                              من میدونم موتور چه جوری کار میکنه.
                              کاری به این حرفها نداریم که اصلا من قراره چی بسازم یا شدنی هست یا نه.
                              خودم هم روزی که شروع کردم فکر نمیکرم بتونم با برنامه ریزی یه میکرو بشه کاری کرد که یکی از سیلندر ها شمعش جرقه نزنه.
                              در کل اگه این کار بخواد به طراحی یه موتور با قابلیتهای جدید هم بیانجامه ارزششو داره.
                              چیزی که دارم طراحی میکنم الان گیر این اسیلاتور هست. برای سیستم سوخت رسانی تصمیم گرفتن مسئله ای که الان باهاش روبرو هستم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...