اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

دماسنج DS18b20

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

دماسنج DS18b20

با سلام وخسته نباشید :
    دوستان من سنسور DS18B20 رو بدون مشکل راه اندازی کردم و همچنینی شبکه کردنش رو با 1WIRE در بسکام :

حالا چند تا سنسور دیگه دارم که اسمش : سنسور دما ، ضد آب با پوشش استیل ضد زنگ - دماسنج DS18B20 هستش ، این عکسش :

این هم سایت فروشندش :

http://shop.aftabrayaneh.com/Sensors/Temperature_Humidity/Waterproo_DS18b20_temperature.html
    در خوندن دما با یک سنسور مشکلی ندارم
    اما در قسمت شبکه کردن که میخوام تا 2 یا بیشتر ، رو شبکه کنم ، دمای صفر رو نشون میده

مسئله اینجاست که با DS18B20 بدون غلاف و این معمولیاش جواب میده ، ولی این غلاف دار ها رو نه ؟؟؟
    مشکل کارم کجاست ؟

ممنون

آرزوی سرافرازی برای ایران عزیز . . .

پاسخ : دماسنج DS18b20

سلام دوست عزیز
    فکر کنم مشکل این هست که مقاومت 4.7 کیلو بین مثبت و دیتا را داخل این غلاف گذاشته وقتی تعداد سنسور ها زیاد میشه مقاومت ها مشکل ایجاد میکنه
    هر گاه خداوند تو را به لبه پرتگاه هدایت کرد به خدا اطمینان کن،یا تو را از پشت خواهد گرفت یا به تو پرواز کردن خواهد آموخت.

دیدگاه

ممنون از پاسختون دوست عزیز :
      چه کار باید بکنم تا برای شبکه کردن مشکلی نداشته باشم ؟
      باز هم ممنون

دیدگاه

یه راه هست اما نمیدونم عملی بشه یا نه
        شما تعداد سنسور که نیاز داری را بهم وصل کن و با اهم متر مقاومت بین مثبت و دیتا را اندازه بگیر ببین چند هست؟اگه کم تر 4.7 کیلو بود محاسبه کن و مقاومت مورد نیاز را روی برد بزار و تست کن
        باز هم ببین بقیه دوستان نظری دارن

راه بعدش هم این هست که شما همین سنسور های معمولی را بهش سیم لحیم کنید و با چسب ضد اب کنید البته بستگی که شما تو چه مایعی و دمایی میخواین این سنسور را استفاده کنید
        هر گاه خداوند تو را به لبه پرتگاه هدایت کرد به خدا اطمینان کن،یا تو را از پشت خواهد گرفت یا به تو پرواز کردن خواهد آموخت.

دیدگاه

چون 8 تا از این سنسورها وجود داره ، تو فروشگاه برای اطلاعاتش زده که قابل شبکه کردن هست !!
          جالب نیست کنار اون سنسور دیگه ای لحیم کنیم ...
          جدیدترین ویرایش توسط rezamajdi; ۱۷:۳۰ ۱۳۹۵/۰۴/۱۱.

دیدگاه

مقاومتی بین پایه های دیتا و vcc نداره ...
            باید مقاومت 4.7 کیلو اهم اعمال بشه ...
            مگه تفاوت این سنسور ضد آب با نوع معمولی چیه که قابلیت شبکه کردنش به مشکل میخوره ؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X