اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در تغییر غیر عادی سرعت مگا32

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل در تغییر غیر عادی سرعت مگا32

نوشته اصلی توسط rozeh نمایش پست ها

مولتی مترها با هم فرق میکنن. بعضی مولتی مترها سرعت نمونه برداری بالا و برخی هم پایینی دارند.
    ماشین ها هم فرق میکنه.
    البته چیزی که من گفتم رو شنفته بودم. شایدم درست نباشه.

اهان به خاطر سرعتشون از اسکوپ استفاده میشه

من ابن ولتاژ رو روی ماشین پراید 87تست کردم این نتایجش بود

روی هرماشینی خواست بزاره اول یه تست بزنه مشکلی پیش نمیاد
    Proudly @real_ahmadi
    #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست ها
      اهان به خاطر سرعتشون از اسکوپ استفاده میشه

من ابن ولتاژ رو روی ماشین پراید 87تست کردم این نتایجش بود

روی هرماشینی خواست بزاره اول یه تست بزنه مشکلی پیش نمیاد
      بله و همچنین علاوه بر سرعت وضعیت خطوط انتقال جریان رو هم نشون میده.(کابل یا سیمی که از باتری میاد واسه ضبط یا جا فندک) مثلا اسپایکها(spike)(دوستمون بهش میگه ریپل) رو هم می تونید ببینید. معمولا مدار ها رو برای محافظت توی فضاهای اتوموتیو(اتومبیل) و صنعتی کلمپ میکنن. کلمپ کردن توی میکروکنترلرها هم خیلی مشهوره. روی پین های ورودی با دوتا دیود انجام میشه. بذار ببینم چیزی می تون برات پیدا کنم....
      آها... یه PDF برات پیدا کردم هلو! اونم اپلیکش نات شرکت ST!(شرکتی که سابقه درخشانی توی ساخت قطعات الکترونیکی خودرو داره) خودت بخونیش متوجه میشی چقدر عالی توضیح داده. که چطور از خطوط محافظت کنی اونم توی اتومبیل!:

Protection of automotive electronics from electrical hazards, guidelines for design and component selection

این اپلیکیش نات همون چیزی هستش که شما نیاز داری(منظورم دوستمون هستش. در واقع همه بخونن خوبه.).

دیدگاه

جناب rozeh دانلود نمیشه لطفا لینکشو عوض کنین
        ممنون از مشارکت همه دوستان

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پسرخوب1 نمایش پست ها
          جناب rozeh دانلود نمیشه لطفا لینکشو عوض کنین
          ممنون از مشارکت همه دوستان

یا

یا

دیدگاه

دوستان من بردو عوض کردم اینبار خیلی سرعت پایین اومده اما باز با پاور سرعتش خوبه نمیدونم چیکار کنم؟
            مواردی که شمام گفتید از جمله خازن100 نانودرپایه های میکرو و تماما سیم هاشو برداشتم و خلاصه همه چیو رعایت کردم حتی اون مدار تغذیه ای هم که گفتید منتاژ کردم دادم تغذیش!!اسرعت پردازشم روی 4 گذاشتم ولی فایده نداشته!
            دوستان راهنمایی کنید واقعا کلافه شدم

دیدگاه

دوستان من بردو عوض کردم اینبار خیلی سرعت پایین اومده اما باز با پاور سرعتش خوبه نمیدونم چیکار کنم؟
              مواردی که شمام گفتید از جمله خازن100 نانودرپایه های میکرو و تماما سیم هاشو برداشتم و خلاصه همه چیو رعایت کردم حتی اون مدار تغذیه ای هم که گفتید منتاژ کردم دادم تغذیش!!اسرعت پردازشم روی 4 گذاشتم ولی فایده نداشته!
              دوستان راهنمایی کنید واقعا کلافه شدم
              پی سی بی زدی دیگه؟؟؟

لیحم کاری ها و....همه چیز خوبه؟؟؟
              یه عکس بزار ازش
              Proudly @real_ahmadi
              #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نه خیر پی سی بی نزدم واقعیتش بلد نیسم پی سی بی زدنو واسه زدن بردشم پرینترو کاغذ لامینت و غیره هم ندارم ولی بورد سوراخدار سیماشو برداشتم زیرش مستقیم با لحیم اتصال ایجاد کردم و تامیتونسم خیلی خیلی فاصله ها رو کم کردم کلا بیش از 1 سانت اتصالی نیست عکس زیرشم میذارم ببینید بک گراند ال سی دیم قطع کردم که نویزی نندازه

دیدگاه

نه خیر پی سی بی نزدم واقعیتش بلد نیسم پی سی بی زدنو واسه زدن بردشم پرینترو کاغذ لامینت و غیره هم ندارم ولی بورد سوراخدار سیماشو برداشتم زیرش مستقیم با لحیم اتصال ایجاد کردم و تامیتونسم خیلی خیلی فاصله ها رو کم کردم کلا بیش از 1 سانت اتصالی نیست عکس زیرشم میذارم ببینید بک گراند ال سی دیم قطع کردم که نویزی نندازه
                  بنده هم اول کار پی سی بی زدن همین حرفا رو می زدم که دردسر داره ومن بلد نیستم وحوصلم نمی رسه و....بهتره تلاش کنیو پی سی بی رو بزنی تا بشه جواب گرفت

همین کاری رو که انجام دادی و سیم هاشو حذف کردی یه عکس بزار شاید بشه کاریش کرد

راستی بک گراند ال سی دی چرا باید نویز بندازه؟؟؟فک نکنم نویز بندازه هاااا
                  Proudly @real_ahmadi
                  #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست ها
                    بنده هم اول کار پی سی بی زدن همین حرفا رو می زدم که دردسر داره ومن بلد نیستم وحوصلم نمی رسه و....بهتره تلاش کنیو پی سی بی رو بزنی تا بشه جواب گرفت

همین کاری رو که انجام دادی و سیم هاشو حذف کردی یه عکس بزار شاید بشه کاریش کرد

راستی بک گراند ال سی دی چرا باید نویز بندازه؟؟؟فک نکنم نویز بندازه هاااا
                    اینم عکس عقب و جلوشو

بک لایتشو برداشتم واسه اطمینانش
                    اینم اضافه کنم با شارژر گوشیم وقتی تست کردم وقتی بک لایت وصل بود درست کار نمیکرد و همچنین واسه اتصالش از شارژر تا خود بورد به غیر سیمی که دارم یه طرفش یواس بی هست یه طرفشم فیش مادگی هست وقتی اونو مستقیما بدون هیچ سیمی تو کانکتور بورد بدون بک لایت میکردم درست کار میکرد ولی وقتی بک لایت یا حتی مابین اون سیم یو اس بی و کانکتور بور میخواسم کانتکتور سیم دار خودمو وصل کنم باز کند میشد !!!سیمای شیلد و وایر دارم روش تست کردم ولی جواب نداد
                    اینم بگم که ولی با پاور اصلا این داستانارو نداره و همه جوره درست کار میکنه
                    جدیدترین ویرایش توسط پسرخوب1; ۰۰:۰۵ ۱۳۹۵/۰۴/۲۵.

دیدگاه

من مشکلی نمی بینم ولی پی سی بی می بود بهتر بود بازم صبر کن بقیه دوستان بیان ونظرشون رو بگن
                      Proudly @real_ahmadi
                      #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

یه سوالی داشتم اونم اینه که چرا واسه میکروهای شما ایرادی پیش نیومده شما با پاور کامپیوتر تست کردید بیینید با تغذیه خودتونم درست کار میکنه؟؟شاید مال شمام این مشکلو داشته باشه ؟؟؟کسی تا حال امتحان کرده؟شاید با تغذیه پاور سریعتر کار کنه؟؟؟

دیدگاه

دوستان کسی امتحان نکرده؟

دیدگاه

سلام
                            دوست عزیز این چیزی نیست که بگیم فراگیر بوده و خیلیا این مشکلو داشتن...
                            شک نکنید یه جای کار خودتون ایراد داره
                            من که تا بحال به چنین مشکلی نخوردم و اولین بار از شما دارم میشنوم...
                            تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

www.intelart.ir

ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]

دیدگاه

یه سوالی داشتم اونم اینه که چرا واسه میکروهای شما ایرادی پیش نیومده شما با پاور کامپیوتر تست کردید بیینید با تغذیه خودتونم درست کار میکنه؟؟شاید مال شمام این مشکلو داشته باشه ؟؟؟کسی تا حال امتحان کرده؟شاید با تغذیه پاور سریعتر کار کنه؟؟؟
                              سلام

من با پاور تاحالا یادم نمیاد تست کرده باشم ولی با باطری لیتیوم 12ولت(چند تاش سری شده) همیشه تستم می کنم و مدار تغذیه ای که دادم رو می بندم بدون مشکل کار می کنه

البته بگم مستقیم به پاور نزدم تاحالا از خروجی ISPپروگرمر هم گرفتم مشکلی نبوده
                              Proudly @real_ahmadi
                              #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

خب دوستان عکس برد رو گذاشتم نظر بدید راجبش میخوام مشکل این برد حل بشه کسایی رو دیدم با برد سوراخدارم با میکرو کار کردن مشکلم نداشتن حالا من نمیدونم ایراد برد من کجاس لطفا راهنمایی کنید برطرف کنم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X